Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 13:45
Хм, тази сутрин и аз получих писмо за покани.
Три са, който иска, да заповяда.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 13:48
Айде и аз имам 3 кея който иска да дава имейл Бтв мисля да я пробвам таз Savage
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 15:07
___________________________________ Life free or die hard
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 15:41
са ш видиме г/д закво става на вапрос като гледам коментарите и треиларите изглежда добро копие та ако е наистина същото само с други имена трябва да сам бог след 2рата игра
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 15:47
супер ейсега ги скъсах с Bloodseeker ъъ Blood Hunter де старите трикове бачкат и тук това е много добре като направих radiance (нз как се казваше айтъма май hammer of light...) и ги избих като кучета. жалко само че немогат да се сейфат replays
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 15:54
Картата на Warhammer Online ми свърши и нямам много онлине неща да цъкам... UnrealCraft@abv.bg
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 16:11
Пратих покана на Сейгар. Други ако искат, остават ми две, но да пращат ЛС-та, понеже може да се случи ние с поканите да ги разпратим на един и същ човек.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 16:15
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 16:18
Всъщност съм сребърен, но мерси за комплимента. Айде на поканите, народе, свежи, хубави, зърнести, таман ги вадим от тенджерата....
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 16:30
Тая Валкирия, толкова да я обичам не е възможно Стана ми любимия персонаж след една игра, в която завърших 23/3
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 16:52
Язе се влюбих у Arachna.Тая им ебе маминката,като пуснеш първа и почва да ги slow и да им прави груб дмг и ако тръгне да бяга с улта му пускаш паяка,а пък и гадината допълнително го трови и айде ходи избягай.Първата игра с нея бях 12/1/7
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 17:02
защо има толкова малко женски персонажи и кой е клонинга на drow ranger ако има такъв?
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 17:04
the_presator написа: защо има толкова малко женски персонажи и кой е клонинга на drow ranger ако има такъв? Доколкото разбрах арахнията е смеска между тракс и още нещо, но не съм я играл още и не знам...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 17:40
denik написа: the_presator написа: защо има толкова малко женски персонажи и кой е клонинга на drow ranger ако има такъв? Доколкото разбрах арахнията е смеска между тракс и още нещо, но не съм я играл още и не знам... По скоро м/у Viper и още нещо, но е прекалено различен и за това не съм го добавил в първата страница.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 17:52
о боже тази Luna/Moon Queen са я направили отвратителна кръстоска (на външен вид) между стария Козанчес и някаква буболечка. не виждам какво общо има с Луната и т.н. въпреки това героя си е имба и все още може да взима 3-4 героя наведнъж (wind walk item+ ulti= gg)
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 18:13
Да, и на мен ми направи впечатление колко гротескно са я нарисували ><. Сигурно я някой много е бил главният дизайнер с Луна и той сега е решил да си го върне :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 18:49
хора може ли да се присъединя към клана на PCM?
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 18:59
the_presator написа: хора може ли да се присъединя към клана на PCM? Таз валкирката е голям задник бтв. Гледам че предимно пуситата я цъкат.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 19:04
Сега ще се обиждаме ли?
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2009 19:07
Playboy написа: Сега ще се обиждаме ли? Ти пуси ли си ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|