Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 10 Дек 2011 22:11
незнам за какво става дума даже ама до колко знам рег фаил не се слага никъде а се цъка да адне нещо в регистрите 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 10 Дек 2011 22:37
да бре, ама не се ли турга некъде у точната папка и там да се пусне
еба ли го, ся че го отворим и ще видим кво че стане
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 11 Дек 2011 15:13
а защо изобщо не иска да тръгне сложих го рег файла, крак, махнах антивирусната и нищо не става като цъкна на ехе-то.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 11 Дек 2011 15:27
Stylized Corpse написа: а защо изобщо не иска да тръгне сложих го рег файла, крак, махнах антивирусната и нищо не става като цъкна на ехе-то. Свали версията от Стийм 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 14 Дек 2011 16:03
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 28 Дек 2011 09:09
High_voltage написа: п.с. деба, направих някакъв скрийншот на един релеф във второто ниво, дето изобразяваше някакви египетски свещеници как си махат пишките. обаче после го нямаше в папката на играта ;[[ Влизаш в Steam, цъкаш View (горе), после Screenshots. Там трябва да е.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 29 Дек 2011 13:05
аз съм и по-напреде и пак е същия хуй левъл дизайна, продължаваме с порутените панелки
поне е яка пуцалка и меле
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 30 Дек 2011 10:29
Споко.... Към 7-8 ниво идват големите открити пространства стил олд Сам  И порутените сгради стават големи пустини и пирамиди/артефакти ^^
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 04 Яну 2012 23:06
Ми дигни труднсота бе.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 05 Яну 2012 22:29
И аз я врътнах играта, само че нещо не мога да играя Coop. В сингъл играя на High, и кадрите не падат под 40, а в Coop максимума е 20, а в повечето време 10-15...не може да се играе така... 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 12 Яну 2012 01:51
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 12 Яну 2012 11:14
Не съм много съгласен с някои неща. Аз съм още в началото де (тамън минах нивото дето трябваше да убия извънземното с хеликоптера с ракетомета), така че не знам доколко може да ми важи мнението, но все пак да го изкажа  Муниции си имаше и в предишните части на играта много, а тука даже като че ли не са по-малко. На няколко пъти ми свършваше шотгъна и трябваше с пистолетчето и чука да карам. За здравето и трудността - аз си играя на normal и си ми идеално така - нито прекалено трудно, нито прекалено лесно. Абе може би е по-скоро лесно (предвид факта, че съм умирал само 2 пъти досега) ама после може да стане по-трудно, не ми се рискува с hard  Ти явно си много добър ддз, пробвай на последното ниво на трудност все пак, щом на hard ти е лесно. За безкрайното пространство зад гърба съм съгласен. В предишните части май имаше врати, които се затварят и не можеше да бягаш назад, но като цяло това не е кой знае какъв проблем за мен, тъй като не ми улеснява чак толкова играта. За арените - наистина са доста еднотипни - само порутени панелки. Ако през цялата игра е така ще е доста тъпо (а като чета коментарите по-назад в темата май почти през цялата игра е така). Трябваше да има малко извънградски зони или пък да не е само в Египет играта, а и в други държави. Това може би е единствения по-сериозен проблем на играта, но въпреки това смятам, че SS 3 си е най-добрия шутър на 2011 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 13 Яну 2012 23:54
Абе защо като натискам escape, за да вляза в менюто постоянно ме изхвърля от играта? Смисъл не винаги ама доста често особено на нивото с космическия кораб дето е като бос, там шанса да ме изхвърли като натисна ескейп е поне 50%  Така не мога да правя сейвове  Някой знае ли как се оправя?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 14 Яну 2012 00:37
е може и с куик сейвове ама аз предпочитам с нормални, щото примерно ако съм с малко кръв може да се наложи да се връщам назад. иначе ти с този релийз ли си - http://www.zamunda.net/details.php?id=290092&hit=1 ? той май е най-читавия, аз съм с него.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 14 Яну 2012 02:10
леле аз съм бил много прост, те куик сейвовете не се заместват един друг и аз си играя всеки път да се сейвам по бавния начин иначе ясно защо нямаш такъв проблем 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 20 Яну 2012 10:30
High_voltage написа: Абе, къде изчезна потребителят Serious Sam? Очаквах, че ще е много активен в тази тема, ще споделя, ще я крепи, пък него никакъв го няма; дори и в общия не пише? баннат е.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 20 Яну 2012 21:29
ми не знам точно. каза, че нарочно си издействал бана, щото прекарвал много време във форума и бил станал голям ноулайфър.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 27 Яну 2012 02:31
врътнах я ама не успях да намеря нито снайпера, нито оръжието с electricity мунициите 
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 02 Фев 2012 09:22
Абе само аз ли забелязвам, че музиката от Loading screen-а е същата като в Mass Effect 2?
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе) Публикувано на: 02 Фев 2012 10:14
Cyber-X написа: Абе само аз ли забелязвам, че музиката от Loading screen-а е същата като в Mass Effect 2? O_O сега обърнах внимание, DA FUCK ?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|