Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
Публикувано на: 07 Мар 2010 00:01

Ае една игра ?

Профил

Публикувано на: 07 Мар 2010 01:11

Ае не.

Та за Soulstealer.

Персонажът рядко се вижда в low-tier мачове, играчите често не могат да разберат как да действат с него. Явно липсата му на escape mechas и всякакви disables и stuns не им е по вкуса. И е така, ако не си поръчаш Portal Key и/или Post Haste, с него няма измъкване, ако веднъж те зашеметят или забавят.

Все пак. Един добре игран Soul може да бъде кошмар за врага, особено с правилен билд, умения на играча и точно преценяне на Demon Hands.

Лично аз, при избирането на Soulstealer, винаги или почти винаги съм ядосан заради предишна игра и искам да си го изкарам на невинните играчи от чуждия отбор. И когато го направя, винаги гледам какви съотборници имам и, преценяйки състава им, си правя сметката точно какъв билд да му направя.

Та тъй. Като избереш Soul - по средата. Въобще да не те интересува какви точно съотборници имаш или срещу какви противиници си изправен - ако Soul поеме по страничните пътечки, си е чиста загуба още в началото. Губиш пари, губиш опит, губиш... играта, общо казано. Ако противника ти в средата е някой як nuker - гледаш да му правиш мръсно и да правиш само Denied на крийповете. Ако видиш, че е някое пишлеме - бой, не го оставяй на мира.

По принцип започвам винаги с три Minor Totems, подкрепени от 3 на брой Runes of Blight, 2 Mana Potions, и куриер. Когато чукнеш 600 кинта, купуваш бутилки и му казваш да ти ги донесе. Толкова е лесно.

Важното е да направляваш Demon Hands умело. Ще ти кажа един малък трик. Когато кликнеш отдалеч на крийп или герой, и Soul се приближи автоматично за атака, средната и далечната Hand винаги удрят мишената. Използвай ги и двете една след друга - хоп! и правиш 600 Magic Damage. Приятно. Просто помни, че ръцете нанасят щети и леко извън зоната на радиус. Тоест, ако анимацията е леко встрани от мишената ти, пак ще заболи.

Така, сега за билдовете. Лично аз гледам какви съотборници имам. Ако виждам, че ще се справят до средата на играта и самички, хуквам веднага да събирам пари от яко фармствувание и ганкване, и имам за цел да купя само late-game предмети. Тези включват Frostburn (само ако бягат бързо гадовете), Shieldbreaker, Demonic Breastplate, Wingbow, Geometer's Bane, Savage Mace... Изобщо, това, което увеличава физическия ти dmg, понеже към края на играта няма да правиш големи поразии с Demon Hands. Ала с Demonic Breastplate и Shieldbreaker... Ами, правил съм Smackdown.

Ако видя обаче, че имаме повече carries от моя страна, и трябва да се жертвам още в началото, правя следния билд. Взимам Post Haste, Portal Key, Whispering Helm, Shrunken Head. И разчитам на ултито, като се телепортирам с активирана магическа имунизация в центъра на групичката им. Докато бягат, ги довършвам с ръцете. Ако има някой като Plague Rider или Voodoo Jester в твоята група, още по-добре.

Честно да си призная, Portal Key и Whispering Helm ги взимам и на двата билда, понеже са полезни, първия предмет ти дава възможност да се, естествено, телепортираш, а втория ти дава малко щети, lifesteal и добра броня. Пък и можеш да се направиш на Офелия за малко и да ги зашеметиш с Минотавър, който умно си промъкнал зад гърбовете им.

Трудната задача за Soulstealer е да не умира, за да не губи души, а това понякога е трудна работа. И когато имаш калпави съотборници, и когато чуждия отбор е пълен със stunners и disablers.

Късмет, надявам се, че съм помогнал и че ще ти хареса да играеш с този нехранимайко.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 07 Мар 2010 18:49

Ем...мерси :lol: :lol: :lol:
Тъй де, разбрах за какво става въпрос, ама докато не го пробвам нагледно няма стане нищо...ама май няма да се превърне в любимия ми герой...
Направо им се чудя на тия финландци-6-0 със Соула на седма минута! :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2010 08:54

Хора имате ли още кейове ? Благодаря предварително !

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2010 12:24

Дай си мейла.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 16:15

Такааа сега да питам втф стана с клан и с всичко?Виждам,че SaberFury е в клан [MYM],но аз мисля да вляза в този на d1m1.

Как и кога се прави проклетия Smackdown,защото 1 път взех 11 кил и го чух,а друг път съотборникът ми го направи с 2рия кил?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Публикувано на: 09 Мар 2010 16:18

Smackdown може да направиш само ако си си купил играта...тогава имаш един допълнителен skill, с който като таргетнеш някой и го убиеш получаваш Smackdown.Може да го направиш още на първото си убийство ако искаш.

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 09 Мар 2010 18:44

Пичове дайте един код и на мене моля :)

fizo1@abv.bg

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 19:13

Kambino написа:
Smackdown може да направиш само ако си си купил играта...тогава имаш един допълнителен skill, с който като таргетнеш някой и го убиеш получаваш Smackdown.Може да го направиш още на първото си убийство ако искаш.

Това долу Taunt ли бе?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 21:25

Абсолютно :D

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2010 23:12

Много ще съм благодарен някой да ми прати една покана за играта.Много искам да пробвам игрицата. :wink:
lokin14@mail.bg

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2010 23:26

Пратих ти :)

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2010 23:38

d1m1 написа:
Kambino написа:
Абсолютно :D

Пратих ти :)

Много благодаря !!! :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 09:32

Много ще съм благодарен ако някой ми прати една покана и на мен плс.

fizo1@abv.bg

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2010 11:41

Да помоля за един и на мене :D
kokyto_k@abv.bg

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 14:00

И двамата сте готови.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2010 14:22

Благодаря много :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 10:39

Много мерси :) Но нали уж е безплатна бета версия защо ми иска регистрация на кредитна карта и да платя 30$ ?

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 11 Мар 2010 10:41

бетата е безплатна, ама ти да не мислиш, че играта ше седи само в бета; рекламират си pre-order функцията хората ^_^

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 11:48

Напварих 1-2 игри вчера да видя как е. Най-големия и плюс е че е, изключително красива . Като минус обаче слагам това, че е много цветна и на моменти неразбираема. Няма яснота някак си всико е толкова шарено и объркващо. Предполагам, че трябва да свикна. А най-неприятното според мен е това, че е доста забързана. Като гоня да бия някой едва смогвам да мърдам камерата толкова бързо с неговото тичане да неговорим, че е трудно да го кликна с магията която искам да пусна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com