Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 15:47
hyper1 написа: Спойлер ако не сте стигнали до sequence 8: Всъщност доколкото съм запознат с историята, Blackbeard е представен абсолютно правдоподобно до най-малкия детайл (с леки изключения), включително характера, фитилите в шапката, че и до знамето на queen anne's revenge. SvRomanov написа: П.С. Слушането на Bob Marley+Radio Espantoso (Vice City)+Radio K-Jah West (San Andreas) докато си карате кораба или се разхождате из островите е просто ГРЕХОВЕН кеф. Колко трябва да си ТЪП Играта ти предоставя 50-тина АВТЕНТИЧНИ моряшки песни от онези времена, което на практика е исторически ресурс до който сам трудно дори би се сетил да достигнеш, а ти, понеже си тъпанар, си пускаш БОБ МАРЛИ шот си безумно прос и си видял, че си в Ямайка. Кво като това е Ямайка докато е под бесно английско владение, 250 години преди освобождението си, и раждането на Боб Марли, и възникването на самото вдъхновение за малоумната музика, която си пускаш. Основното предимство на AssCreed като серия е приличната историческа коректност, пък току виж някой дебил научил нещо покрай тая игра. Щото ГРЕХОВНИЯ кеф е да си пуснеш кораба в спокойно откритко море през нощта, да свалиш брайтнеса с едно че да изглежда правдоподобно, да обърнеш камерата към луната, а екипажа да закрещи това http://www.youtube.com/watch?v=47Uynq6tCT4БОБ МАРЛИ слушал дебил аз па слушах Buena Vista Social Club докато бях в Хавана и пак щеше да се върже много повече от някви раста лайнарщини в златния век на пиратството theждъ написа: Иначе, за ПОРЕДЕН път изпадам в недоумение как може да ми се жалвате, че битките били на прекалено високи обороти, предвид че мен лично на моменти ме ВБЕСЯВА как явно някои трябва да ги намушкаш към 30 пъти по цялото тяло за да умрат, докато следващите 7 ще умират от по 2-3, да не говорим за тея дето не знаят какво става и умират от 1... ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Ма тва ти е комбото бре! Кат убиеш един имаш право да си изколиш всички наоколо спокойно, като за да свалиш брадвар от 1 удар трябва след като убиеш предния да му биеш един break бързо и след това да го клъцнеш и пада резко. Само капитаните не знам как се свалят с комбото, винаги ми го развалят. Но ачийвмънта за седморно комбо го направил относително рано в играта. Тия дето искат много кълцане ги брейкваш два пъти за да паднат и им скачаш отгоре, тогава мрат бързо. И все още не разбирам как можеш да сравниш еничарите които ме сцепваха като са повече от 2-ма с тия шебеци, които едва ти създават дискомфорт и дразнят с тъпите си гранати, на които се самоубиват после...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 16:11
Аз не с тях ги сравнявам просто, точно за капитаните става въпрос - те са тея дето те парират, отбягват, трябват им два патрона, и т.н., точно като с еничарите, просто различни дрешки от 100-200 години по-късно. А тия дето казвам, че имат нужда от много кълцане са си най-обикновените дето даже нямат нужда от брейкване на защитата, но като ги подпукаш по обикновенния начин и такъв ги мушкаш, режеш, колиш, правиш, струваш, докато най-накрая не умрат и си продължиш комбото към следващия, идентичен войник, който го смъкваш с точно един-два удара, и следващия, и следващия.. само първия все едно е някъв ебати коравия, напълно лишен от усещане за болка и квото и да било друго.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 16:24
theждъ написа: Аз не с тях ги сравнявам просто, точно за капитаните става въпрос - те са тея дето те парират, отбягват, трябват им два патрона, и т.н., точно като с еничарите, просто различни дрешки от 100-200 години по-късно. А тия дето казвам, че имат нужда от много кълцане са си най-обикновените дето даже нямат нужда от брейкване на защитата, но като ги подпукаш по обикновенния начин и такъв ги мушкаш, режеш, колиш, правиш, струваш, докато най-накрая не умрат и си продължиш комбото към следващия, идентичен войник, който го смъкваш с точно един-два удара, и следващия, и следващия.. само първия все едно е някъв ебати коравия, напълно лишен от усещане за болка и квото и да било друго..  Абе бъркаш се с еничарите. Тука капитаните с едно париране след като го изшутиш в ташаците можеш да го довършиш, че даже понякога държи дотолкова, че докато го биеш ти скача друга гад, контрираш, убиваш и си довършваш капитана, който още седи присвит. Еничарите изяждаха по една контра и отново бяха на гард, а умираха от 3, да не говорим колко по-трудно беше прикриването от изстрел в предните игри и това, че бяха и по-бързи от теб и не можеше да избягаш като останеш на малко. Освен това помня че имаше ниво САМО с еничари, докато тука двама наведнъж си е редък късмет. Въобще трудността е бесно занижена. Единствено в подводните нива акулите са предизвикателство, докато не разбереш, че всеки collectible при взимането му се сейва, и изяждането от акула е просто телепорт към камбаната. Но да, най-много десинхронизации имам под вода.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 17:19
А вчера какво ми се сбъгяса, не стига, че не ми даваше да взема тоя сандък и изчезна зелената точка на него, ми Кенуей стана балетист. Ма после като с акулите видях, че след зареждане на чекпойнта ме пуска с 3 взети и работеше, което беше quite cool.   Са забелязвам, че дрехите ми отпред (долната част) са пак сини, а бяха кафяви. ВТФ А веднъж ми се случи този странен графичен бъг, не съм видял никой друг с него досега, ма сигурно има:  Бтв видяхте ли най-епичния бъг ева? -> http://www.youtube.com/watch?v=9pQ_ZozZIio
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 17:43
Баба Гуси написа: theждъ написа: Аз не с тях ги сравнявам просто, точно за капитаните става въпрос - те са тея дето те парират, отбягват, трябват им два патрона, и т.н., точно като с еничарите, просто различни дрешки от 100-200 години по-късно. А тия дето казвам, че имат нужда от много кълцане са си най-обикновените дето даже нямат нужда от брейкване на защитата, но като ги подпукаш по обикновенния начин и такъв ги мушкаш, режеш, колиш, правиш, струваш, докато най-накрая не умрат и си продължиш комбото към следващия, идентичен войник, който го смъкваш с точно един-два удара, и следващия, и следващия.. само първия все едно е някъв ебати коравия, напълно лишен от усещане за болка и квото и да било друго..  Абе бъркаш се с еничарите. Тука капитаните с едно париране след като го изшутиш в ташаците можеш да го довършиш, че даже понякога държи дотолкова, че докато го биеш ти скача друга гад, контрираш, убиваш и си довършваш капитана, който още седи присвит. Еничарите изяждаха по една контра и отново бяха на гард, а умираха от 3, да не говорим колко по-трудно беше прикриването от изстрел в предните игри и това, че бяха и по-бързи от теб и не можеше да избягаш като останеш на малко. Освен това помня че имаше ниво САМО с еничари, докато тука двама наведнъж си е редък късмет. Въобще трудността е бесно занижена. Единствено в подводните нива акулите са предизвикателство, докато не разбереш, че всеки collectible при взимането му се сейва, и изяждането от акула е просто телепорт към камбаната. Но да, най-много десинхронизации имам под вода. А ДА, вярно че тук реално всички умират от една контра по един или друг начин, което поставено до еничарите наистина е доста голямо безсилие, но за сметка на това пък нямаш 10 буркана бабини цярове да се лекуваш по време на битка, а и колкото и корав да беше Ецио, Едуард си е поне с една идея по-свиреп и безскрупулен. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 18:13
Цитат: Колко трябва да си ТЪП Играта ти предоставя 50-тина АВТЕНТИЧНИ моряшки песни от онези времена, което на практика е исторически ресурс до който сам трудно дори би се сетил да достигнеш Ти ли ще ми даваш наклон какво да слушам и какво да харесвам бе, охлюв? АС е игра, а не енциклопедия. Тея 50 моряшки песни ги слушах в продължение на цялата игра и ми писнаха зверски. Ти ходи си гледай там луната, звездите, съзвездията и кометите като ти харесва. Трябва да си супер малоумник, щом очакваш от една игра да ти обогати познанията точно по история. Що съм бил слушал музика, дето не била от тази епиха. Нещо ти накърних идиличната атмосфера с намалената яркост и луната ли? И Metallica ще слушам ако ми харесва, проблем ли има?
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 18:59
SvRomanov написа: Ти ли ще ми даваш наклон какво да слушам и какво да харесвам бе, охлюв? АС е игра, а не енциклопедия. Тея 50 моряшки песни ги слушах в продължение на цялата игра и ми писнаха зверски. Ти ходи си гледай там луната, звездите, съзвездията и кометите като ти харесва. Трябва да си супер малоумник, щом очакваш от една игра да ти обогати познанията точно по история. Що съм бил слушал музика, дето не била от тази епиха. Нещо ти накърних идиличната атмосфера с намалената яркост и луната ли? И Metallica ще слушам ако ми харесва, проблем ли има? mislq che trqbva da si uspokoish dudata :S
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 19:48
SvRomanov написа: Цитат: Колко трябва да си ТЪП Играта ти предоставя 50-тина АВТЕНТИЧНИ моряшки песни от онези времена, което на практика е исторически ресурс до който сам трудно дори би се сетил да достигнеш Ти ли ще ми даваш наклон какво да слушам и какво да харесвам бе, охлюв? АС е игра, а не енциклопедия. Тея 50 моряшки песни ги слушах в продължение на цялата игра и ми писнаха зверски. Ти ходи си гледай там луната, звездите, съзвездията и кометите като ти харесва. Трябва да си супер малоумник, щом очакваш от една игра да ти обогати познанията точно по история. Що съм бил слушал музика, дето не била от тази епиха. Нещо ти накърних идиличната атмосфера с намалената яркост и луната ли? И Metallica ще слушам ако ми харесва, проблем ли има? Противно ми е че изобщо трябва да ти го казвам, но явно не осъзнаваш колко прост безвкусен селяндур трябва да си за да не можеш да оцениш де факто единственото предимство на тази поредица пред всички останали в жанра. И по-странното е, че явно реално не попадаш в целевата аудитория на играта, което си е DAMN SHAME, предвид за какви олигофрени ги правят в наши дни. 
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 20:21
Ами сигурно не попадам в целевата аудитория, нищо че ми е любимата поредица и съм играл всички части по 5+ пъти. Другия пък преди да харесам нещо ще се обръщам към комплексираните библиотекари-безживотници в този форум, току виж ми обяснили как всичко отвъд вкуса и разбиранията им е абсолютно погрешно и глупаво. Жалко е, че изобщо може да има хора с толкова тесногръдо, заядливо и неадекватно поведение.
Интересно и как атмосферата и усещането от играта от нещо лично и субективно се превърнаха в нещо строго определено, което ако не харесваш веднага биваш заклеймен като глупак или селяндур. Другия път като играя Black Flag ще се облека като пират, ще си изкарам едното око и ще се натряскам с ром, че да не би случайно да не накърня "златната ера на пиратстово" в очите на форумните специалисти по темата.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 20:44
Преигравай ги ако ще и по 10 пъти, на двойката и Brotherhood не знам Андреа Бочели ли си слушал, ама надали си им простил, но надявам се поне на петото си преиграване на Revelations покрай Таркан да не си пропускал да си пускаш и Орк. Назмилер мощно-мощно, щото ще е срамота. 
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 20:59
Не помня да съм ти искал мнението, какво да слушам или да не слушам докато играя. Щеше да си забавен, ако не беше жалък в опитите си да се правиш на разбирач и интелектуалец. Комплексите не прощават на никой, ей...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 21:24
Чекай бе, дришня, кво ми захождаш тука секаш секи форумец е задръстен библиотекар-безживотник, а ти не си, пък после ми обясняваш как си въртял сяка игра по 5+ пъти... ма ти болен ли си ве, момче? Какво лично и субективно бе, игрите, за разлика от наркотиците, не са лични и субективни изживявания. Има си сценарий, има си сюжетна линия и тва е, атмосфера друга освен тая която играта ти представя не мож да изградиш. А понеже си чул че действието се развива в Ямайка, да се възползваш от първата ти глупава асоциация която изскача като чуеш Ямайка и да пуснеш някво педерастко реге, е не просто безвкусица, ами и израз на дебилизъм. Нещо като да идеш на опера и да си надуеш гръцко през телефона. Все някой ше ти обясни колко си прост, затова ти обясняваме и тук, не щото ние трябва да ти даваме наклон, ами шот си бил достатъчно тъп че да споделиш простотата си публично. И не знам как някой се прави на интелектуалец като говори за Таркан. Ако за теб това е неква интелектуална висота, верно нема се изненадам да си фърлял гюбеци на Revelations... 
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 21:46
Съжалявам, че съм накърнил "златната епоха на пиратстовото" с две-три мелодии по време на игра, в което не съм правил абсолютно нищо освен да обикалям моретата. SPOILER! SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! Дано не съм развалил "историческата достоверност" на играта, в която 99.9% от историята е свързана с череп, в който се слагат колби с кръв за да се контролира целокупното население на Земята. Достоверност като по учебник. Човек ако прочете последните 10 поста ще си помисли че съм пуснал Боб Марли през вашите тонколони, а не през моите. SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! А, и да, игрите също са субективни, както всяка друга форма на изкуство. Изкарай си главата от задника и виж, че има свят и отвъд тесногръдите ти разбирания. Няма нужда да ми отговаряш, с инфантили и комплесирани wannabe-интелектуалци не ми се спори. Съжалявам те, ако АС е източникът ти на исторически сведения, сериозно.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 22:12
Абе дееба че си малоумен... Аре стига мрънкя, просто да знаеш че си тъпанар и където и да кажеш че си пускал боб марли на тая игра ше го ядеш. Такъв е живота Ма само недей ми слага думи в устата, неудачник, шото кефа в AC не е да получиш исторически сведения, а да видиш нагледно вече получените си исторически сведения. Неук олигофрен като теб би могъл само да си пусне боб марли.  И аре да не спойлваш играта на хората дето не са я изиграли още, маркирай или изтрий спойлерите.
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 22:31
Цитат: Ма само недей ми слага думи в устата, неудачник, шото кефа в AC не е да получиш исторически сведения, а да видиш нагледно вече получените си исторически сведения. Аха, и кои точно сведения си затвърди, при условие че историята на играта няма нищо общо с каквото и да било събитие. Сетинга е достоверен, всичко останало - не. Затвърил бил, само неграмотен овчар като теб може да тръгне да си затвърждава знанията в игра, която е правена само и единствено с цел печалба. Ако знаеха, че ще се продава и марсианци щяха да сложат в центъра на Хавана. Айде марш обратно в играта, че като гледам ти е единствения източник на знания в която и да било сфера. Безживотник. BTW. Няма да се очудя и ако излезе че черпиш "знанията" си по астрономия и астрофизика от Mass Effect, по балистика и военно дело от Call of Duty, по спорт от Fifa и по социално поведение от The Sims. Отивай да затвърждаваш, утре като те изкарат на дъската вземи да обясниш как в учебниците по история народно не са писали за Piece of Eden по поръчка на тамплиерите, бах та в заблудения говедар.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 22:55
Ама аз дори не съм казал нищо за затвърждаване на каквито и да било знания... Нито твърдя че сюжета е исторически реалистичен, че да ми обясняваш. Но това че ми написа 3 абзаца пост само шото не си дочел аз какво съм написал и ми се дървиш сякаш верно някви знания търся в играта... Абе излишно ми стана некак, очевидно си болезнено тъп, аре приключихме 
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 23:09
Цитат: шото кефа в AC не е да получиш исторически сведения, а да видиш нагледно вече получените си исторически сведения. 20 минути по-късно... Цитат: Ама аз дори не съм казал нищо за затвърждаване на каквито и да било знания... Или си малоумен, или си шизофреник. И в двата случая разговора приключи. Срамота, че оспамихме темата за дреболия, която дори не беше разбрана правилно, ама хайде...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 01 Дек 2013 23:15
Е не можеш да си толко тъп бе, не е възможно... Аре прочети пак! 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 07 Дек 2013 03:46
Добре бе, закво са направили толкова острови около Principe и изглежда все едно можеш да плаваш и там, а всъщност е само малката част от острова... 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG Публикувано на: 08 Дек 2013 04:12
"WOOO! So honored for #ac4blackflag to win #VGXBestActionAdventure 2013!!! Watch #VGX live now at vgxlive.com!"
SUCK IIIIIIIIIIIIIT DISBELIEVERS  
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|