Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Заглавие: Middle-Earth : Shadow of Mordor
Публикувано на: 09 Сеп 2014 19:06

Не е истина каква детайлност има тази предстояща игра...
https://www.youtube.com/watch?v=3Ps7puWAz1E
Защо не бях чувал за нея...?!
Комбинация от много игри,но мисля че ще е с високо качество!
Дата на излизане: 30 септември 2014

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Shadow of Mordor
Публикувано на: 09 Сеп 2014 19:28

Очаквах,че ще е нещо качествено,но после видях това- http://youtu.be/g-wdRroa4ms Пусни на 2:00.Щом е толкова лесно да се убият 30 орки наведнъж...нещо прекалено много са гледали от АС.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Middle-Earth : Shadow of Mordor
Публикувано на: 09 Сеп 2014 22:57

Лол някво удрят го, залита, вече няма сили, натискаш 2 бутона навреме и вече е тича и скача като младо зайче

сбогом, реализъм

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2014 23:41

Абе на мен ми изглежда готина като геймплей. А и от това, което виждам трудността е много по-голяма от тази на АС(ако ставащото там изобщо може да се дефинира с думата "трудност"). Не виждам нищо лошо да колиш орки на поразия без никъв реализъм, все пак нямаме нужда от дарк соулс копие, само че в толкин вселената.
QTE-тата ме дразнят

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2014 00:08

е той тоя прай некви схеми, минава в спирит реалма а-у, нормално да коли орки на поразия :D

и стига с тоя реализъм

нали затва играем игри, дееба, щото искаме да виждаме неща, дето в реалния живот не мое станат

в най-яките игри няма реализъм :D
а тия дето разчитат на това ( примерно Уач Догс ? ), са пълен ташак

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2014 00:16

нига плийз
игри, разчитащи на повечко реализъм, определно се харчат, поне за 5 от последните няколко години се сещам веднага
и няма стига с тоя реализъм, какво да стига като няма?
мен пък ми писна от некви герои дето правят ебати нереално турбо яко гъзарско екстра напомпани комбота и са недосегаеми, много е кежуъл 99% от всичко да е толкова малоумно лесно. като добавим, че в повечето случаи hard difficulty = повече кръв и щети да имат лошковците, а не по-предизвикателно АИ, то няа сми и на хард да се пускам в таквиз игри
агент 47 от малък ме е обучил да внимавам все пак

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2014 08:33

не ме разбра

единствената такава игра напоследък, за която се сещам, е GTA ; останалите са ташак откъм опит да се изпълни тоя реализъм - вземи примерно The Last of Us. Играта беше съсипана от това, че при толкова много опит да се пресъздаде тоя реализъм, някви дребни неща като шматкащата се Ели пред зомбитата убиваше целия immersion и всичко отиваше на кино.

мисълта ми е, че в една ИГРА на първо място трябва да има следните неща - на първо място фън фактора, да ти е забавно да я играеш, да е наистина SATISFYING да вършиш това, което се иска в играта ; след това - атмосфера, техническо изпълнение и реализма, според мен идва някъде към края, като черешка към тортата, дето ако го има и е добре направен - окей, ако се разчита на него, но се дъни яко - играта издиша. Щот тортата и да е хубава, пак ще я ядеш и без черешката :D

така де, тва са мойте 5 ст'инки в касичката, в тоя ред на мисли - shadow of mordor може да е супер игра, в която ще имаме уникална бойна система и задоволително количество касаплък с орки, примесен с РПГ/стелт/ каквото там. Притеснява ме това, че играта може да страда от синдрома на повечето АС игри - повтаряемост, а от там, за мене, скука и не повече от един час ''фън фактор''. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2014 13:08

Ето, веднага ти казвам стелт игрите (Deus Ex, Hitman 5, Thief), дето въпреки че можеш да го минеш и с патлаците напред, имаш много повече проблеми от това да внимаваш, това е и якото в гта 5 заради добрата полиция. Иначе за последния параграф съм съгласен, ма като 20 орка стоят и те гледат, нещо в мен се чупи. За мен лично щеше да е добро решение ако искат да си обграден, но да те "чакат", да ги направят да взимат примерно камъни от земята, които да хвърлят по теб, за да помагат един вид на тяхната дружка, с която се млатите, и ако те уцелят да те стънват за половин секунда, което може да доведе до предимство на лошковеца, но и да можеш да отскачаш, което щеше да вкара някакъв skill в цялата работа - избягваш камъните, гледаш някой да не ти хвърля и вкарваш едно комбо. А не от комбо в комбо, които не са лоши, но да - повтаряемост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2014 00:02

https://www.youtube.com/watch?v=17gNh1yXFzA тва ми изглежда по обещаващо...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 11 Сеп 2014 02:33

hyper` написа:
да взимат примерно камъни от земята, които да хвърлят по теб, за да помагат един вид на тяхната дружка, с която се млатите, и ако те уцелят да те стънват за половин секунда

Пич, че то така ти само ще доджваш като ненормален и няма да се биеш. Представи си 30 орка около теб да те налагат с камънаци :D Ти нема излезеш от стън :D Системата ми прилича на тази от Batman Arkham поредицата, което на мен лично ми харесва. Все пак си некъв богопомазан с убер сили касапин.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2014 07:43

Няма лошо да се убиват по 30 орки наведнъж,но да не е като разходка в парка.Стелтът работи добре,това се видя от клипа,обаче босовете ми се видяха лесни,а трябва да са най-трудни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2014 10:10

@цицофен, то затова няма да е нон-стоп, ще ги направят бавно и тромаво да вдигат по-големи камъни, тъкмо щъ е е логично скорост/честота на мятане, пък и с малки камъчета няма как да те стъннат, и така на 3-4 секунди отскачаш. Да речем 4. 0.5 сек. за dodge, 3.5 за едно комбо и чао довиждане лека нощ мерси на настоящия лошковец и минаваме натам.

Иначе lords of the fallen и аз го чакам с доста нетърпение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2014 19:14

http://zamunda.net/details.php?id=418703

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2014 19:28

dragonslayer отдавна е в коментарите под тоя торент и разтяга истории въздълги
баси 34 гб
...

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 01 Окт 2014 10:32

Arkham City, Assassins Creed, Farcry 3 combined into one loosely inspired by LotR game.

Окей е, но няма нищо за правене освен битките, а комбат системата е доста постна.
Приятна за гледане, но прекалено проста за да се играе само за нея. Трябше да я направят повече като DMC, примерно, а не като Батман игрите. Комботата са прекалено лесни и не е никак трудно да се държат всички противници надалече като им се парират атаките.

Като цяло изглежда като Батман игра, която не са довършили заради кофти продажбите на последната, и на която са изсипали кофа LotR текстури.

Препоръчва се ако:
>харесвате филмите по Толкин, но не сте чели книгите и не ви интересуват непостоянствата
>харесвате Arkham/Creed игрите и някак си не са ви омръзнали
>имате геймпад и можете да се целите със стика

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2014 12:37

Клипчето изглежда жестоко.
Ама няма да я играя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2014 15:19

http://goo.gl/3R5WU3

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2014 21:37

уууууууууу какво е това, игра, която не е Dark Souls и не те третира като идиот, въпреки бойната система от само 1 бутон за атака?
голям купон е като на рандъм се набия на 3 генерала и техните авери си направят малка армия, направо паля гуменките и съм kthxbai
нещо ме радва играта, а дори не съм фен на лотр, само ако можеше скоковете да са малко по-реалистични...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2014 00:46

играта има 2 фази :
първо почваш и се насираш колко яко са направени кътсцените, диалозите, монолозите, всичко, битките са fluid и всичко върви супер айляшки и си правиш кефа да убиваш орки до откат

втора фаза : безкраен респоун на орки навсякъде, което води до повтаряемост, през 2 минути изпадаш в ситуации сам срещу 30 орка и един генерал, демек - бягаш, дебнеш от високо, репийт

и най-голямата досада - единия warchief реши да бяга панически из цялата карта и съм го гонил около 40 минути - разбирайте - 40 минути държене на бутона за бягане и посоки напред, в един момент си казах, че ако не го догоня, няма да мръдна

накрая го набарах, майка му деба кържава
за малко да изтрия играта след тва преживяване

ама сега ми дойде second wind-а и ще разцъкам още :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2014 01:22

имаш едно умение с лъка като ги стреляш в краката да ги стъннеш, пробва ли го? иначе 40 минс, епично

усещам как си правя сам един бос, истински немезис, некъв на 8 лвл в началото ме уби, после още няколко пъти се спречкахме, са е 13-и лвл, а аз дебна да го ебна

само тъпото е, че винаги са поне 2-ма от немезисите и почва да става адски досадно, особено като се стелтнеш и излезеш и изведнъж бам си презареждат кръвта, а heal май няма, така че бягаш пак и нещо не става нищо

иначе евалата на monolith, най-накрая се взе игра от тази година, която да ме кара да забравя колко е часът. 6+ часа не усетих как минаха

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost