Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 13:50
„Assassin's Creed Unity - Teaser“: http://youtu.be/qJ87wP_GHrM„Assassin's Creed Unity Sneak Peek Video [ANZ]“: http://youtu.be/_JQ3ElMjh2cИзкажете мнението си са предстоящата игра от поредицата на Ubisoft "Assassin's creed"
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 14:00
бе тия колко игри ще пуснат бе, оливат се направо още не съм изиграл black flag, liberation и freedom cry, а те даже освен тва unity щяли и още един асасин да пускат до края на годината интересното обаче е, че поредицата въобще не се е сбозила по мое мнение, за разлика от CoD, примерно, която също сека година излиза нова игра поне до 3-ката вкл. всичките са доста добри 4-ката не съм я играл още ама чувам добри отзиви така че няма лошо, нека правят игрици ама не мога да им смогвам да го еба 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 14:55
Skinny герой с лек gear както беше логично в единичката, тесни улици пак като в нея. Нов сетинг. Очакваме шедьовърче, какво да очакваме.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 14:58
То е хубаво да ги правят и да има разнообразие в гейминга, но игрите чисто като игри не са нищо особено. Първо, че си Бог в играта и не могат да те убият почти изобщо, нужно е само да натискаш два бутона и колиш все живо. Няма и трудности, бе като интерактивен филм си е, за съжаление и няма да го променят това, защото така печелят непретенциозните хорица, които просто гледат да разцъкат нещо и да се хвалят, че са минали големата игра. Второ, че играта не се базира на истинска история. Това, че е имало асасини италианци, индианци, а в бъдеще сигурно и японци и индийци въобще не е вярно, да не говорим как са изопачени някои исторически факти в игрите. Даже и графиката не блести особено много. Не знам как това замени принца на Персия, която беше невероятна поредица отвсякъде  Ама масовия вкус братлета. ПП: Васе, надявам се да не осереш и тоя подфорум, че нещо много теми почна да пускаш, засега сериозни 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 15:17
ПП: Васе, надявам се да не осереш и тоя подфорум, че нещо много теми почна да пускаш, засега сериозни  [/quote] Нещо се бъркаш
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 23 Мар 2014 23:12
The Wolf написа: То е хубаво да ги правят и да има разнообразие в гейминга, но игрите чисто като игри не са нищо особено. Първо, че си Бог в играта и не могат да те убият почти изобщо, нужно е само да натискаш два бутона и колиш все живо. Няма и трудности, бе като интерактивен филм си е, за съжаление и няма да го променят това, защото така печелят непретенциозните хорица, които просто гледат да разцъкат нещо и да се хвалят, че са минали големата игра. Второ, че играта не се базира на истинска история. Това, че е имало асасини италианци, индианци, а в бъдеще сигурно и японци и индийци въобще не е вярно, да не говорим как са изопачени някои исторически факти в игрите. Даже и графиката не блести особено много. Не знам как това замени принца на Персия, която беше невероятна поредица отвсякъде  Ама масовия вкус братлета. ПП: Васе, надявам се да не осереш и тоя подфорум, че нещо много теми почна да пускаш, засега сериозни  За трудността съм съгласен. Доколкото помня в нито 1 част нямаше опция за по-висока трудност, а съм се озорвал на доста малко места. За историческата достоверност обаче не мога да разбера защо да е минус. Играта е ист. достоверна до някаква степен. Разбира се, че реалната история доста поукрасена, но не разбирам защо да е минус това, при положение, че самата история в игрите е добра.
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 00:21
Der Meister написа: The Wolf написа: То е хубаво да ги правят и да има разнообразие в гейминга, но игрите чисто като игри не са нищо особено. Първо, че си Бог в играта и не могат да те убият почти изобщо, нужно е само да натискаш два бутона и колиш все живо. Няма и трудности, бе като интерактивен филм си е, за съжаление и няма да го променят това, защото така печелят непретенциозните хорица, които просто гледат да разцъкат нещо и да се хвалят, че са минали големата игра. Второ, че играта не се базира на истинска история. Това, че е имало асасини италианци, индианци, а в бъдеще сигурно и японци и индийци въобще не е вярно, да не говорим как са изопачени някои исторически факти в игрите. Даже и графиката не блести особено много. Не знам как това замени принца на Персия, която беше невероятна поредица отвсякъде  Ама масовия вкус братлета. ПП: Васе, надявам се да не осереш и тоя подфорум, че нещо много теми почна да пускаш, засега сериозни  За трудността съм съгласен. Доколкото помня в нито 1 част нямаше опция за по-висока трудност, а съм се озорвал на доста малко места. За историческата достоверност обаче не мога да разбера защо да е минус. Играта е ист. достоверна до някаква степен. Разбира се, че реалната история доста поукрасена, но не разбирам защо да е минус това, при положение, че самата история в игрите е добра. Съгласен.. единствения минус на поредицата е малоумното AI и ниското ниво на трудност. Единственото предизвикателство в последните няколко игри беше минаването на мисиите с Optional quest-овете
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 09:54
И страничните задачи по главните мисии в последните две игри не бяха нещо особено. Ако се върнат назад към старите игри тогава ще могат да направят нещо читаво. Една бойна система тип AC1 ще бъде перфе, тъй като само тя е предизвикателна. Но какво очаквам ли? Ами първо искам да видя малко геймплей, което сигурно ще стане лятото на E3 и тогава ще мога да дам някакво мнение. Чак като излезе официално ще преценя дали си струва да я купя или не. 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 15:11
Der Meister написа: За историческата достоверност обаче не мога да разбера защо да е минус. Играта е ист. достоверна до някаква степен. Разбира се, че реалната история доста поукрасена, но не разбирам защо да е минус това, при положение, че самата история в игрите е добра. Ами за мен няма историческа достоверност в тези игри. Има само замесени реално съществували хора през вековете, но с тотално различен облик от истинския им. Няма как история с главен герой хашишин(арабски войник, пазещ шейхове, не можещ да се катери като спайдърмен, нито пък е знаел какво е фрийрън или паркур по онова време) да е исторически достоверна, в друга държава или континент. Затова първата си беше с добра история, адски украсена нали, за да е интересна, но другите серии си бяха свободни съчинения. И с всяка серия ставаше все по трудно някой да им се върже на фантасмагориите. Свят пълен с асасини пък е най-смешното нещо, те едва ли са излизали от Арабския полуостров  И всичко това примесено с Джордж Вашингтон, Марко Поло, Леонардо, Борджиите, Бенджамин Франклин и сигурно изпускам още някой използван в игрите. Иска ми се да се спре с това малоумие добрите асасини срещу лошите тамплиери през цялата планета. Поне от чисто геймърска гледна точка да я бяха направили интересна и да изпиташ някакво удоволствие, че видиш ли, играеш игра. На всичко отгоре те държат, че има достоверност, каквато липсва изобщо. А за пиратите(то сега останаха само сомалийски  ) и най-вече индианците по резерватите и каньоните би било ужасно унижение да ги сравняват с асасини. Те не са броели дадени раси за хора индианците. Това е все едно да направят игра в която главен асасин е Васил Левски или Христо Ботев, а тамплиерите са турците. И много българи биха се изкефили на такъв сюжет, нищо че ще се сравняват българи с арабски войници, ей такава обида е играта, а уж по нея работят хора от различни религии, вяри и суеверия, които ги интересуват парите, нищо че поредицата отива към военен латино сериал...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 19:01
The Wolf написа: Второ, че играта не се базира на истинска история. Това, че е имало асасини италианци, индианци, а в бъдеще сигурно и японци и индийци въобще не е вярно, да не говорим как са изопачени някои исторически факти в игрите. Да бе, деба. Аз за тва не играя игрите на близард. Кви са тия орки и елфи майна нищо общо с историята
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 19:18
wannabe написа: The Wolf написа: Второ, че играта не се базира на истинска история. Това, че е имало асасини италианци, индианци, а в бъдеще сигурно и японци и индийци въобще не е вярно, да не говорим как са изопачени някои исторически факти в игрите. Да бе, деба. Аз за тва не играя игрите на близард. Кви са тия орки и елфи майна нищо общо с историята Абе друго си е истинска фантастика, друго си е игра дето уж се базира на исторически факти. Не можем да го отречем 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 19:53
Играта е исторически достоверна дотолкова, доколкото присъстват реални исторически събития и личности. Но при положение, че последните са примесени с несъществуващи древни ордени, несъществуващи технологии, извънземни и т.н. е ясно, че играта няма как да претендира за историческа достоверност. И на американските деца сигурно им е ясно, че са измислени тия асасини. Но пак казвам не виждам къде е проблема. Ако търсиш историческа игра си объркал заглавието просто. Мен лично ме кефи историята в играта. Ако беше на 100% ист. достоверна със сигурност щеше да ми е по-скучна.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 24 Мар 2014 20:07
дер майстер +1 от раз
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 25 Мар 2014 21:39
Прав е като цяло диста, признавам. Сега играя четворката, абе я кажете има ли някакви странични мисии, че в тройката се зарибих по тях и сега бих пробвал, ама нещо не виждам. Иначе толкова лесна не ми е била друга асасин игра досега.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 25 Мар 2014 22:18
Да ве, има. Оная с хеликоптера.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 25 Мар 2014 23:42
Много масонски и илюминатски символи има в тия игри Иначе има нещо игрите на Ubi което хич не ми допада. Всичките им игри от последните 6-7 години имат някакъв един такъв стил, който мене лично ме дразни.Всичко е супер претруфено и кичозно и в същото време изглежда евтино, не знам как точно да го обясня. Някаква шарения, направена да прикрива нещо. То и не може да се очаква високо качество от продукт който се бълва в огромни количества за кратко време. Има някакви ефекти, които трябва да минават за много стилни, а в действителност ме карат да чувствам че има някаква неизправност в монитора или видеокартата  Това също ме отказа и от AC поредицата и от FC3. Иначе през 2007-ма бях много нахъсан за първия AC, когато си пуснах играта бях много впечатлен от нея първите 30 минути, след това взе да ми дотъпява яко, заради тия малоумни стилистични решения и технически гафове. Мислех си че някой ден ще и дам отново шанс, а те вече направиха 10 игри с това име и със същите кусури  Най-яката игра на Ubi за мен си остава Prince of Persia warrior within
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 25 Мар 2014 23:49
The Wolf написа: Прав е като цяло диста, признавам. Сега играя четворката, абе я кажете има ли някакви странични мисии, че в тройката се зарибих по тях и сега бих пробвал, ама нещо не виждам. Иначе толкова лесна не ми е била друга асасин игра досега. Има на черните асасини един с черни роби без ръкави, също и там за някъв с някво предателство дето са свързани. Други не се сещам.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 26 Мар 2014 00:54
vanmx написа: Много масонски и илюминатски символи има в тия игри Иначе има нещо игрите на Ubi което хич не ми допада. Всичките им игри от последните 6-7 години имат някакъв един такъв стил, който мене лично ме дразни.Всичко е супер претруфено и кичозно и в същото време изглежда евтино, не знам как точно да го обясня. Някаква шарения, направена да прикрива нещо. То и не може да се очаква високо качество от продукт който се бълва в огромни количества за кратко време. Има някакви ефекти, които трябва да минават за много стилни, а в действителност ме карат да чувствам че има някаква неизправност в монитора или видеокартата  Това също ме отказа и от AC поредицата и от FC3. Иначе през 2007-ма бях много нахъсан за първия AC, когато си пуснах играта бях много впечатлен от нея първите 30 минути, след това взе да ми дотъпява яко, заради тия малоумни стилистични решения и технически гафове. Мислех си че някой ден ще и дам отново шанс, а те вече направиха 10 игри с това име и със същите кусури  Най-яката игра на Ubi за мен си остава Prince of Persia warrior within Аз съм точно на обратното мнение. Игрите на Юби последно време супер много ме кефят почти всички, които съм играл. Нямам идея за какви ефекти говориш ама последните асасини и Фар Край 3 имат бахти яките графики, въпреки че ги играх на лоу детайли ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) По-реалистичен сняг от този в 3-тия асасин няма в друга игра, а в острова от fc 3 още съм влюбен. Уникално пресъздаден. Да не говорим и, че като геймплей и история ме кефеха и бяха супер зарибяващи. Последния Call of Juarez, имаше баси зверския, маниашки геймплей, няма друг шутър, който да съм превъртал 3 пъти. Последния Splinter Cell също беше як. Ghost Recon: Future Soldier също. Доста иновативна си беше що се отнася до tactical shooter жанра.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 26 Мар 2014 02:25
Мхм, и аз така, само Реймените им не съм играл, ма не си падам по сайдскролъри. Само пояснение, че CoJ се прави от Techland ( http://en.wikipedia.org/wiki/Techland ). Иначе като за "бързо избълван" АС4 беше баси качествено направения + тотално различен от преди.
|
|
|
|
 |
Toxic Forever
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 26 Мар 2014 09:48
Как какво да очаквате? Малко ли недоносчета изкараха Ubishit, че да не знаете какво може да очаквате? 
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|