Автор |
Съобщение |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 27 Май 2019 02:29
@moroel Ако играта имаше толкова много съдържание играчите нямаше да се оплакват, че след около 30 часа геймплей нещата се изчерпват. Отделно в момента хората са принудени да не играят на най-високата трудност, защото тази под нея дава по-добър луут и се минава по-бързо, което е смешно. Антъм е game as a service, която вече месец и половина не е получавала ново съдържание, разработчиците са преминали в режим на пълно мълчание и следващият път, когато се очаква да разберем нещо ново за нея е чак след 2 седмици. Всичко това, като се има предвид в какво състояние беше пусната играта и как се нуждае от още поне година, за да се получи нещо сносно в сравнение с лидерите в жанра, ми се струва под всякаква критика. Знам, че разните събреддитс представляват само малка част от фен базите на каквото и да е, но в последно време r/AnthemTheGame изглежда така:  И btw не е тайна, че съвсем скоро (ако вече не са го направили) играта ще се прехвърли изцяло на Bioware Austin, а Edmonton студиото ще се занимава с Dragon Age 4. Не съм сигурен в такъв случай какво можем да очакваме, но кой знае, Austin имат повече опит с онлайн игрите.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 27 Май 2019 18:05
Спор няма, че играта има проблеми, въпроса е, че хейта около играта и студиото надхвърлят със много тези проблеми.Играта хич не е лоша,просто ютуб сеирджиите и масата им от квичащи последователи си умира за нещо за което да грачат всекидневно.Играта била game as a service....и? Да не би в такъв случай да има събскрибшън,платени длц-та,ануал или сизън пас? Май няма,а? Даже и луутбоксове няма. Тогава за какво реват всички? Имала 30 часа геймплей...айде няма да влизам в спор за цифрата, понеже часовете са поне двойно повече, ама да питам...нови игри, като метрото и рейдж 2, които се изиграват за по 30 часа, някой чака ли от тях нов кънтент, защото и те струват по 60 пари, като Антем. АМи последния год ъф уър, който обра де що има награди, като има пряко сили 40 часа, като го изиграеш какво правиш? Знаеш ли УоУ-а, който си има бокс прайс и съб и магазин, че има периоди от по половин година без абсолютно никакъв кънтент? Там имам всички експанжъни+над 6 години съб ,което прави над 1300 евра и в момента не мога да вляза в играта, да си видя героите, защото нямам активен съб, това как ти се струва на фона на Антем? Просто има много лицемерие, това е. А за тези които се интересуват от играта има друг редит, този е сеирджийска сергия, нищо повече. Последно,ЕА плей е след 2 седмици, тогава ще се чуе за нов кънтент.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 27 Май 2019 18:24
Наистина не разбирам защо изобщо има спор в тази тема. Играта е с много ниско качество, липсват куп обещани неща, полу-официално играта е изоставена и няма никакви content/bug fix/optimisation пачове. За сравнение дори най-умрелите релийси на трагични игри от инди студиа се справят далеч по-добре с подобренията на играта в продължение на месеци след това. @moroel - поради някаква причина си си навил на пръста, че интернет е убил играта. Да, аз също не съм фен на куп канали, които живеят от чуждите проблеми и преувеличават за негативните страни... но в случая с тая игра всичко лошо, което се каза - е абсолютна истина. Играта просто е един скъп боклук. Като човек, който е имал взимане-даване с някои от възкръсналите от ужасен релийс игри (примерно ESO), мога да кажа, че случая с Anthem е много далече от възкръсване 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 27 Май 2019 22:47
Спор има,точно заради такива изказвания като твоето.От нищото, абсолютно непредизвикани кофти епитети за играта, като при това от километри си личи, че не са от личен опит, а от "новините" в нета.Казвал съм го много пъти-играта си има проблеми, нормално е да не се хареса на всеки, ама да се плюе безпредметно и да се говорят откровенни лъжи, като това, че играта е изоставена и не излизат content/bug fix/optimisation пачове е много грозно.Точно против това съм аз, като например никога няма да отида в тема на игра, която не харесвам и да започна да я плюя 
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 09 Юни 2019 07:29
Новата информация за Anthem oт EA Play 2019:
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 09 Юни 2019 22:02
Хехе, то направо си е така. Тъкмо се чудех, откъде Пресатора има инфо  Иначе четох, че ЕА са забранили на BW да комуникират по всякакви поводи и въобще това мълчание е напълно обяснимо впредвид цялата драма около играта. А истината е, че BW имаше какво да покажат-нова зона, нови ивенти, нови противници, нови оръжия, гилдии и поне за мен-още история. Но наистина по-добре в момента да не се шуми много около играта. Чудя се обаче, дали ще се чуе нещо за новия драгън ейдж, ако някой попадне на инфо, да мята в темата за Е3.
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 16 Ное 2019 00:52
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 16 Ное 2019 11:31
Самата combat система на Anthem не е лоша, а те явно ще променят всичко останало, така че това всъщност може да стане и интересна игра.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 18 Ное 2019 13:05
Четох я новината и съм със смесени чувства. От една страна, като върл BW фен се радвам, че студиото отписано от мнозина се разраства и бачка усилено, не се прдава и е амбицирано. От друга обаче се притеснявам, че традиционно най-слабото им звено-мениджмънта отново ще им изиграе лоша шега. Пак бачкат по много проекти наведнъж-нови DA и ME, работата по SWTOR си върви а сега и преработка на антем. Дано да успеят да си разпределят ресурсите добре и най-важното: да имат ясна визия коя игра, какво ще представлява. Специално в случая на антем, това е много важно, защото играта изначало е много зле конструирана. Едно, че основния геймплей те кара насила да играеш с други играчи, друго, че концепцията за временни ивенти е много грешна, защото се вкарват много ресурси за съдържание, което след като свърши изчезва от играта и не може да се монетезира и за новите играчи съвсем става пълна каша. Най-добре да подходят на принципа на някакви епизоди, които да могат да се преиграват. А най-лошото което може да се случи е, да сложат цена на този антем некст, когато излезе, смятай че ще ги съсипят по целия интернет. Аз поне чакам с любопитство да видя какво ще излезе.
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 24 Фев 2021 22:17
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 24 Фев 2021 23:38
Много правилно решение на BW. Личи си, че започват да влизат в правия път. Никога не съм крил, че Антем ми харесва, но истината е, че BW нямат ресурсите за такъв тип игра. За сравнение в Бънджи са към 700 човека, а в дигитал екстрийм към 300 и се бачка само по 1 проект. BW със 30 или 100 човека по антем няма как да постигнат нещо съществено и щяха да са само похабени ресурси. Милион пъти по-добре е тези ресурси да отидат за МЕ, DA и SWTOR.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 00:43
От една страна Anthem си е лош rip-off на игра, която вече прави всичко, което прави anthem много по-добре. От друга жалко, че като ги знаем какви са EA това ще им е примерът, заради който няма да дадат на Bioware да направят ново IP никога.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 01:05
Не им трябва ново айпи на BW. МЕ, DA и SW са достатъчни, и е ясно, че най-големия им проблем е лошия мениджмънт, а именно бачкането по няколко проекта едновременно. Сега всичко влиза в релси-първо ДА4 а след това МЕ некст.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 01:18
Management-ът не им е толкова проблем, колкото това, че бяха наквъцали 15 студио с общо 2000 души работещи в тях да се казват Bioware и за тия 2000 души имаха 5 отговорни човека. Като ги изпозатвориха сега са си пак малко по-концентриран екип. Star Wars обаче скоро няма да пипнат, освен да поддържат MMO-то, което им е дойна кравичка. Дали им трябват нови IP-та - като имаш установени IP-та е трудно да експериментираш в тях, съответно е трудно да правиш иновации. Ако искаш иновативна игра от Bioware ти трябва ново IP. Не че самото студио е нещо особено в наше време, ама все пак.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 02:00
Е, аз не искам иновативна игра от BW  МЕ и DA са доста големи вселени със голям уърлд билдинг и лор, така че поне за мен там им е силата на BW и има шанс да се получат страхотни игри.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 12:22
Ех, преди няколко месеца имаше мега оферта за играта. Нещо от порядъка на 4-5$. Радвам се, че забравих и не я взех 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 25 Фев 2021 22:35
Дни след спирането на продукцията на Anthem Bioware обявяват, че махат всички multiplayer елементи от следващия Dragon Age. Не мисля, че е съвпадение и, честно казано, ще ми липсват тъй като харесвах доста multiplayer-а в DA:I.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 26 Фев 2021 01:47
Неочаквана поне за мен новина. Поне показва, че на ниво мениджмънт нещата започват да добиват ясен фокус, което е огромен + за студиото. Иначе и на мен ми харесваше мултито на инквизицията макар и не толкова колкото това на мас ефекта. Но да, по-добре цялата енергия на студиото да се насочи там където им е силата.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Anthem (2019) Публикувано на: 28 Фев 2021 23:31
bio ware са ебати пропадняците. Първата им игра, когато не занеха как се правят игри им е най-добрата игра. Става дума за Балдурс Гейт. Сега дори Балдурс Гейт не е техен, а за сметка на това правят некви недоразумения вмето игри.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|