Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Gaias Retaliation ORPG - Warcraft 3 карта
Публикувано на: 23 Фев 2019 10:23

Търсим партньор /трети играч/ за Gaias Retaliation ORPG ... Warcraft 3 картата я играем с hamachi и TeamSpeak 3 Client...В петък и събота вечерта играем за по 4-5 часа. Ако влизаме в Blackfire Deep даже повече.
Ако някой има желание да пише на пощата и почваме. Ако е нов играч ние ще помогнем.
поща - masnev@abv.bg

Spoil

Картата предоставя над 50 – 100 часа игра
Има –save и – load система
Картата е кооп за макс 6 човека. Избират се няколко класа герои : Squire, Thief, Ranger, Magician, Cleric ...Те се променят на определен лвл след преминат труден куест. Примерно Ranger може да се промени на Ловец или Друид.
Има много други куестове, които дават награди... Над 10 боса, които имат всеки за себе си уникална боина схема, която затруднява максимално, както партита от 2- ма така и от 5 човека.
Много дроп на предмети както от мобове така и от босове... Рецепти за правене на брони и оръжия с материали, които се събират из цялата карта. Оръжия , брони и рецепти не могат да се прехвърлят на други играчи ако са преминали през – save. Красотата е когато се сменят брони и оръжия визията на героя се променя.
Има Souls Vault, в който се съхраняват души. Те вдигат лвл заедно с играча и добавят проценти и точки към статистиката на играча. Има зелени, сини и уникални червени души.
Най-трудното и зарибяващо е подземието Blackfire Deep . За да достигне местността, където е входа на подземието играча трабва да е развил на лвл почти максимално героя си. Влизайки, играча започва от нулата с изключение на душите, които е вдигнал. Подземието генерира рандом визията на нивата и мобове. Има босове, които дават на определен % уникални предмети, които не могат да се изнесат от подземието освен ако играча няма камък от дроп от минимум 10 етаж и т.н.

Профил

Заглавие: Re: Gaias Retaliation ORPG - Warcraft 3 карта
Публикувано на: 23 Фев 2019 20:30

успяхме да нагласим хамачито за лан връзка , с която играем и други игри примерно Dark Souls. ...вече няма нищо, което да ме грабне в батълнета - нито дота нито талър дефенс, херо дефенс и т.н. нито на развитие. Но тази карта Gaias Retaliation ме накара да си инсталирам Warcrafta наново. За нея трябва минимум 1:30 -2:00 часа игра на влизане

Профил

Публикувано на: 23 Фев 2019 22:06

Да така е. Може би ще пробваме. Досега проблема идва от това, че картата е твърде голяма и препълва паметта на Warcrafta след повече от 2 часа игра. Най вече в подземието, където играта генерира рандом мобове, босове и коридори на всеки етаж. За привличането на игречи ще е трудно защото изисква предварителна подготовка за игра....системата сийф и лоад на играчи с герои на не повече от 5 лвл разлика. Не може аз да си лоадна герой 50 лвла те да почват от начало на 1 лвл. А и е доста трудно без микрофон и слушалки дори и всеки да си знае ролята и да стъпва на пръсти- едно грешно двиижение без синхронизация в подземието хвърлят на вятъра часове игра

Профил

Публикувано на: 23 Фев 2019 22:14

Отворен съм за идеи...как може да стане организацията в батълнет. Създаване на клан или друго ?

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2019 13:18

Или в Headoff bnetd сървъра - има ли хора достатъчно там. Да вляза и търся хора за картата

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2019 10:42

Много хубава карта. Избарана. Направи ми впечетление различните видове брони и каски. Примерно една от каските на Друита е като глава на вълк, което зумнато от близо изглежда красиво. За феновете на Warcraft може да се стори дори по-красиво и от Титан куеста... Няма да събираш от земята ненужен дроп, всичко пуснато от мобовете трябва за нещо на някого...Птички, тревички, дъжд, мъгла, сняг-да не говорим за магиите и звуците на босовете. Проблема е, че при толкова много различни мобове, босове и подземия след повече от два-три часа игра /в подземията/ рамта на Warcrafta се запълва и картата крашва. Това е за визията и качеството на картата давам 10/10...за смисъла и историята, колко е смислена картата, колко е интересна трябва феновете на RPG жанра да кажат. Аз не съм играл много игри от този тип

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2019 12:25

Даа, така не става /желаещи за Хамачи/ Малко експирианс ми трябваше да разбера... има фен сайт на картата с по 150 - 200 човека на ден, които организират играта в Батълнет, най малко поне със специален канал или ботове...не е това, което исках но ! Примерно влизат 3-4 човека гласуват да започне играта и след 20 мин. двама излизат -един от вариантите...изискванията да е рестартиран Warcrafta преди да влязат в игра също не се спазва... и картата им крашва и т.н.

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2019 15:25

Който иска да играе да влезе в iccup . Инфо в irinabot.ru...Там сме - trepa4 и Malamir1977
Още малко ще играем /2-3 седмици/. Щото колкото и голяма да е ORPG картата, все пак омръзва по някое време

Профил

Аватар
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 16 Юли 2019 13:41

Императора написа:
Идеята ми е че hamachi създава много предпоставки за бъгване на играта и трудност при нагласянето на платформата, а чрез battle.net няма да изпитвате такива проблеми.
Просто питах защо не играете картата там, където ще имате възможност да привлечете и други играчи.

Еми, за BN-та ти е нужна купена игра.

Профил

Аватар
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 17 Юли 2019 08:46

Императора написа:
ми купете си я, like... 10 евро е... :lol:

В магазина показва само Reforged версията, която струва 30 евро.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost