Еми започнах я и след 4 часа геймплей мога да заява, че поне за мен играта е неиграема на ПС, поне не и по адекватен начин.Имайте предвид, че го казва човек, който превъртя Dark souls2 на new game + без никви затруднения с клавиатура.Ама бойната система на тая игра ме вбесява още в първите 5 секунди на всяка една битка.Няма никакъв ред и структура и колкото и да го планираш всяка битка се превръща в пълен clusterfuck, където си длъжен да паузираш всяка шибана секунда, за да можеш да разбереш какво по дяволите става.И най-ужасното е, че без да разбирам изобщо какво става и какво правя пак си печеля битките на хард и то само с 1,2 героя - другите вече просто почнах да ги заебам да мрат и си правя битките само с Варик и мейджа и даже така ми е по-интересно от колкото да се занимавам да контролирам цялото шибано парти(а именно взаимодействията между различните членове на "отряда" ми, ми беше любимото занимание в origins.) Ако можеше да науча някой от тея да затваря рифтове, сигурно дори нямаше да ми трябват другите...
Интерфейса е по-ужасен от всякога, просто ме отвращава.
Скил системата ми се вижда много по-опростена и затъпяла.
Премахването на ауто атаките е напълно излишно - вместо да мога да следя и да наблюдавам битката в реално време, трябва да седя и да помпя един бутон, за да може героя ми да се сети да направи нещо yeah so much fun
Левел дизайна за момента изобщо не ме впечатлява - наистина ти предоставят големи територии да обхождаш, в КОИТО НЯМА НИЩО ! Някви полянки, тук-таме някоя пещера или крепост и т;ва е.
Егати, дори и луутинга ме дразни FOR FUCK SAKE !!! Не знам на кой тъпак му е хрумнало това, всеки път да трябва да си навра гъза точно в нещото и тогава да натисна бутона.Малък проблем е, но като се повтаря през цялата игра + цялостното управление на георите...простооо НЕ !. Майната му, пускам си уичъра и заебавам тази абоминация.