Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!!
Публикувано на: 14 Дек 2014 11:19

Kirilicata написа:
Това дето си слагаш изборите от предишните игри, работи ли с кракнатата версия?

Не! Но се работи по въпроса.

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 16 Дек 2014 16:17

Успяха да разбият "непробиваемата" защита на Dragon Age, а аз още седя и си чакам фифата... :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 16 Дек 2014 16:18

denik написа:
Успяха да разбият "непробиваемата" защита на Dragon Age, а аз още седя и си чакам фифата... :(

+1 Fuck EA

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2014 21:40

Слагам крака,пускам от Launcher и ми иска Origin акаунт...идеи?

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2014 22:28

Nreth написа:
Слагам крака,пускам от Launcher и ми иска Origin акаунт...идеи?

Махни Origin ако имаш инсталиран... Десен бутон на папката на играта properties и махни отметката "read only". И преди да сложиш launcher-а трябва да сложиш двата update-а в зависимост кой рилийз ползваш. След това пробвай да стартираш лаунчъра като администратор...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 17 Дек 2014 04:52

Аз я играя оригиналка и изборите от Keep се вписват доста сериозно :)
Наистина съм приятно изненадат от BioWare, като изключим ГЛАВНО факта че пак са слушали педалите от комунитито и са обърнали повече внимание на това да мога да, забележете, ГРИМИРАМ ШИБАНОТО МИ мъжко КУНАРИ!!!! WTFFFFF :shock: :shock: А не да има повече от 2 бради, който между другото изглеждат мега зле....
Като махнем 10 процента от играта другото е просто много добре и с удоволствие ще кажа че е наследник на Origins.
Разбира се още не съм я довършил но според ревюто на ПЦМ съм на най- скучната част а съм там от 4-5 часа вече и имам още поне толкова и не ми е толкова зле :D :D :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 22 Дек 2014 02:17

30 часа in, чак сега разбирам че играта има изба за вино... ИЗБА ЗА ВИНО БРАААТ :shock: :shock:
Велики, играта е пълна с content и супер много lore и просто постоянно има какво да правиш, та дори и малко overwhelming става... да не повярваш че може да се каже такова нещо в днешно време. Но заради това пък е пълна с малки графични и кодови бъгове, които не чупят играта но можеха да се избегнат ако играта беше пусната няколко месеца по късно.
Некъде на средата съм и давам напред с пълна газ ще постна пак като я свърша да си дам пълното мнение.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2015 01:24

Еми започнах я и след 4 часа геймплей мога да заява, че поне за мен играта е неиграема на ПС, поне не и по адекватен начин.Имайте предвид, че го казва човек, който превъртя Dark souls2 на new game + без никви затруднения с клавиатура.Ама бойната система на тая игра ме вбесява още в първите 5 секунди на всяка една битка.Няма никакъв ред и структура и колкото и да го планираш всяка битка се превръща в пълен clusterfuck, където си длъжен да паузираш всяка шибана секунда, за да можеш да разбереш какво по дяволите става.И най-ужасното е, че без да разбирам изобщо какво става и какво правя пак си печеля битките на хард и то само с 1,2 героя - другите вече просто почнах да ги заебам да мрат и си правя битките само с Варик и мейджа и даже така ми е по-интересно от колкото да се занимавам да контролирам цялото шибано парти(а именно взаимодействията между различните членове на "отряда" ми, ми беше любимото занимание в origins.) Ако можеше да науча някой от тея да затваря рифтове, сигурно дори нямаше да ми трябват другите...
Интерфейса е по-ужасен от всякога, просто ме отвращава.
Скил системата ми се вижда много по-опростена и затъпяла.
Премахването на ауто атаките е напълно излишно - вместо да мога да следя и да наблюдавам битката в реално време, трябва да седя и да помпя един бутон, за да може героя ми да се сети да направи нещо yeah so much fun :shock:
Левел дизайна за момента изобщо не ме впечатлява - наистина ти предоставят големи територии да обхождаш, в КОИТО НЯМА НИЩО ! Някви полянки, тук-таме някоя пещера или крепост и т;ва е.
Егати, дори и луутинга ме дразни FOR FUCK SAKE !!! Не знам на кой тъпак му е хрумнало това, всеки път да трябва да си навра гъза точно в нещото и тогава да натисна бутона.Малък проблем е, но като се повтаря през цялата игра + цялостното управление на георите...простооо НЕ !. Майната му, пускам си уичъра и заебавам тази абоминация.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 18:54

Хах, и аз имах същото усещане за битките, понеже се кефя на риъл тайм боя, но всяка по-сериозна битка ставаше набързо паузaфест. А като излезе гледките бяха hit and miss за мен, но The Witcher 3 й постави надгробен камък и надали някога ще седна пак да я цъкам.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost