Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL)
Публикувано на: 21 Юни 2014 20:17

Много са малко геймърите които изкарват достатъчно пари да се издържат от тва само. А и абсурдно да се нарича тва нещо спорт. В нормалните спортове състезателите се състезават по таланти и качества. Про геймърите единственото "качество" което имат е много свободно време използвано в циклене на една и съща игра.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2014 21:46

Е то и спортистите циклят едни и същи действия по цял ден. Разликата е, че тук си упражняваш ръцете, очите и мозъка, а не само тялото. Ма са разбираемо, че не се приема още, много е младо, така е било с всичко. Само ми е интересно ако навъртиш 10 години в правене на това после какво правиш? Някаква generic работа и -10 години стаж накрая и пенсията ти ше е няква никва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2014 22:17

То голямо упражнение за ръцете - натискане на 4 бутона.И какво упражнение на очите?Гледаш един екран няколко часа,най - много един хубав диоптър.А мозък..няма да говоря.Безсмислено е игрите да стават спортове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2014 22:38

Мозък и координация ако нямаш при стратегии и моби, не се и пробвай. Упражняваш очите да ти шарят из екрана и да спотват веднага разлики по минимапа, имаше наскоро някакво изследване, че цъкащите моби виждат повече датайли в ежедневието. Са аз не мисля, че е безмислено, но като че ли накрая е по-вредно от истинския спорт (шото и от там почти никога не се излиза без трайни травми).

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 22 Юни 2014 02:49

hyper` написа:
http://www.geeksaresexy.net/2014/06/21/university-to-offer-scholarships-to-gamers/

FUCKING
FINALLY

Аз викам да почва вече третата световна война, че човечеството ще се напълни с безграбначни до 20 години. :evil:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2014 03:59

Трудните безмислостни игри на Нинтендо ти упражняват очите, ръцете, гиниталиите и т.н. Защото като умреш и трябва да почваш отначало няколко часа от същата простотия, дали няма до края на месеца да ловиш стрели.
Малката шибана скапана Моба на нищо няма да те научи. Трябва да има стимул за да се научиш. А като загубата означава само 20 минути загубено време, докато 40 минутна загуба означава добре прекарано загубено време и накрая все ти дава IP, мислиш ли си, че някой има стимул да се учи как да играе, освен всички тъпи цигани, дето постоянно спамят "1v1 at baron lucker".
Упражнявали игрите рефлекси колкото конските лайна упражняват сакатите да ходят.
Ще повярвам, като поне 50% от известните LoL играчи всъщност направят нещо, което изисква развити рефлекси и забелязване на детайли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2014 12:06

Ми ако си гледал турнири на лол или дота може и да не говориш подобни глупости, ама неа ти обяснявам - пускай тубата и се учи. Ма са ест няа как да схванеш що е супертехнично и 100х по-трудно от марио ако не си играл некоя моба повече, шото в марио научаваш патерна на АИ-то шото тук са хора демек винаги е различно най-малкото, к.

Профил

Аватар
В момента играе: Draven
Публикувано на: 01 Юли 2014 19:22

WildTurtle е декларирал доход 200к $ годишно (заплата от TSM+стрийм). Отделно е всеки бонус който печели от турнирите (а за TSM са бая). Има осигурена къща и храна. Ако това е да не правиш нищо с живота си аз съм първи навитак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2014 22:59

Посочи ми 10-тима LoL играча, които могат да хванат стрела и ставам монах, даже не и корумпиран. Най-големите мизерници стават буустъри, па играта била сложна.

LoL става като футбола. Хиляди тъпаци са готови да дават пари на някой, който не прави нищо велико.

Аре говорете за ремейка, стига сте се занимавали с глупости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2014 23:52

1. Защо трябва да могат да хванат стрела? Не мога да разбера защо ние българите винаги сме били с манталитета "Майстор на всичко". Колкото и да не харесвам западняците една от причините да са толкова напред е, че всеки си е добър в ЕДНА определена област. Не може една крушка да завие но ще е идеален счетоводител примерно. И това дърпа нацията напред. Същото е и при LoL, а защо не и при всички е-sport играчи. Могат да играят игри->правят го-> изкарват пари.
2. Причината, че във футбола се вкарват толкова е простичкия закон търсене->предлагане. Хората търсят забавление-намират го. колкото повече хора се забавляват от едно нещо, толкова по комерсиално става то.. а не защото някой глупак просто е решил да налее 100-200 милиона в един отбор.. ей така за кеф

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2014 00:47

Това е добро

Комиксите са интересни.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2014 09:43

taa igra oshte li ne e falirala?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2014 10:38

ако пак го повториш тоя въпрос, ше ти е за първи път

абе верно ли рибуутват лора?

и не мога да повярвам, че не съм играл лол или нещо онлайн от 4 месеца. ма като се появиха игри с адекватна на истински играчи трудност (dark souls), е ясно що

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 06 Сеп 2014 12:25

taa igra oshte li ne e falirala?

Профил Skype

Публикувано на: 16 Сеп 2014 01:10

to
pri lol izobshto ne moje da se govori za "lore"
kogato pochnah oshte imashe ot oneq "lore" statii
tolkova bqha cringeworthy i detski
che napravo mi stana kef kato gi mahnaha

haide nema nujda

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2015 23:58

Някой от тука да праска съпорт? Търся дуо партнйорче, че мойта дружка изяде пермата и ся съм си сам.. в yoloque .. На промота съм за Gold V. По възможност ако може да не е по малко от силвър 3-4 :D. http://www.lolking.net/summoner/euw/35062892 lolking-a ми. ако има заинтересован да драска:D
P.S Играта е пред фалит за интересуващите се

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2015 00:04

play4u написа:
P.S Играта е пред фалит за интересуващите се

...а?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми