Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: When a city photographer plays Cities: Skylines
Публикувано на: 24 Мар 2015 16:12

http://imgur.com/a/fwlKk

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие: Re: When a city photographer plays Cities: Skylines
Публикувано на: 24 Мар 2015 17:18

Това е доста яко. Някои пикове ми напомниха на GTA IV, хах.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 24 Мар 2015 18:29

Иначе играта е супер здрава, мисля да си я купя след следващата заплата :)
Постоянно се занимавам да си правя магистралите.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Мар 2015 20:48

hyper` написа:
Това е доста яко. Някои пикове ми напомниха на GTA IV, хах.

Нали?

С огромната разлика, че GTA IV е FPS игра, докато тази е предназначена да се гледа от птичи поглед (тип стратегия) :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2015 02:05

Аз и отделих два дни. Играта е много добра, всичко е изпипано, но след 40,000 жители играта се обезсмисля, тъй като липсва съдържание за по-нататъшно развитие. Градският транспорт е леко куц и е нужно доизпипване, както и пътестроенето и показателите, но това са детайли.

Играта си личи, че е оптимизирана, но въпреки това тежи. Аудиото е очакваното - джазче и улични звуци. NRC-тата човекомравки са малко безсмислени, тъй като не играят никаква роля, но пък МПС-тата ме поизпотиха на моменти, докато зацепя как точно да поставям еднопосочните улици и имбавите детелини. Справянето с трафикът като цяло май е най-готиния момент от цялото кметуване, лично за мен другите "проблеми" някак си останаха на заден план.

Радвам се, че на картата, която играх, имаше доста вода, за да ползвам пристанища, защото влаковете нещо ми се сториха с много ниско КПД. След 60,000 жители търсенията на всички зони спадат до минимум и играта се затлачва могъщо. Колкото и идеален да е града, процесът на нанасяне на новодомците става адски бавен, което логично води до липса на работна ръка и съответно икономически срив, което е малко глупаво, тъй като в реалността се случва точно противоположното.

Аз лично не зацепих ролята на природните ресурси, защото където и каквото да строя, фабриките си работят, пък дали ресурсите ще са импорт или не, при +50,000/w income ме боли хуя.

За два дни игра направих малко над 100,000 жители и над 8 милиона кинти. Останаха ми заключени 7 специални сгради, тъй като условията за тях са доста абсурдни. В заигравката си направих от града ми мини макетче на Стара Загора, ето резултата:

http://oi59.tinypic.com/2u73ztj.jpg

8)

В заключение мога да кажа, че това е приятен city builder, но определено не бих препоръчал закупуване, тъй като за мен играта засега е с нереализиран потенциал - играта направо си е бета. Четох, че paradox са решили да борят пиратството с всекидневни официални ъпдейти и пачове, ама аз лично бих изчакал за крайния резултат, защото те и за SimCity говореха така, а го правиха по дяволите.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost