Ако това стане напълно официално, ше свърши рая на оня пич с японския робот за аватар, дето дебне тънканата нон-стоп. Ей тия аниме маниаци начи...
Soviet Reunion
05 Апр 2014 19:42 Мнения: 71 Местоположение: ПеЦе мания
В момента играе: най-доброто :P
Заглавие: Re: Стийм ше ебне шмекерите с ключове за 5 долара
Публикувано на: 19 Дек 2014 11:31
Първо, това не е чак такава новост, но не искам да си губя времето да обяснявам на невежи. И второ, най-"ебнати" ще са маймунда дебилите като теб, които чакат 3 години за да купят някоя игра за 2 евро. Боли ме хОя мене.
Публикувано на: 19 Дек 2014 20:11
Абе ти да ме имаш в приятели в стийм? Не. Да си ми виждал мнението за стийм? Очевадно не.
5 игри там, само мултита, физически колия и кълектърси ми е колекцията. Аре стига си симулирал, че разбираш от нещо геймърско, че тука на целия сайт образуваш смях. То пък аман от тупани.
Soviet Reunion
05 Апр 2014 19:42 Мнения: 71 Местоположение: ПеЦе мания
В момента играе: най-доброто :P
Публикувано на: 19 Дек 2014 22:14
ебаси педерасите
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 19 Дек 2014 22:36
po temata moga da komentiram edinstveno avatara na toxic
to6aka e velik !
hyper'
Публикувано на: 23 Дек 2014 03:27
хвалел съм се бил с 5 игри ей братче до последно мислех че може да има малко мозък в тебе поне колкото в иддяка ей така за бог да прости ма явно не ултрапрост на галош и тва в
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения