Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Проблем с Uplay
Публикувано на: 13 Ное 2014 22:14

Пичове, имате ли някакви проблеми да подкарате някоя от игрите на Ubi? Имам предвид изобщо да тръгнат! От няколко дена ги храня по форуми и Steam, но FC 3 Blood Dragon е иска да стартира и това е. Същата конфигурация, същите драйвъри и никакви съобщения за грешка. Стартирам от иконата и - нищо, стартирам от Steam - нищо, стартирам от Uplay - вика че щяла да се стартира от Steam и си седи така! Най-голямата гавра е че тази вечер ми пратили mail да им правя анонимна анкета и ги насолих, колкото беше възможно. Единият от въпросите беше "След колко време получихте отговор от съпорта?" Жалко че нямаше отговор "Не получих никакъв отговор!" Ебати нещастниците. Поне сейвовете ми са окей ама то никога може да не ми потрябват :/

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с Uplay
Публикувано на: 13 Ное 2014 22:55

Абе Злоб, все като ти видя аватара, започвам да се чудя какво по дяволите е това зелено петно :? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2014 00:12

Представи си това в зелената гама! http://wallpapers.wallpapersdepo.net/fr ... f-duty.jpg Т'ва е Ghost ot CoD MW 2 :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2014 00:50

Ооооооо... за къв чеп си го пребоядисал тогава, луд фен на Fallout 3?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2014 02:11

Не съм го пребоядисвал! Така си го намерих в нета, а и мисля че в някакви реклами го видях. Странна работа че сега не мога да го намерял в чичо Гугъл. :D Fallout дори не съм пипвал и там ми е грешката :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2014 23:12

Това е просто смехотворно. Ни вест, ни кост от съпорта на Ubi! Хем преди да им пиша ми бяха пратили анонимна анкета да попълна за съпорта им и ги насолих доволно. Ето че е имало за какво!

Профил Skype

Публикувано на: 22 Ное 2014 08:56

Не се занимавай с тях,тая година се надпреварват с Activision за титлата "Най-алчна гейминг компания в света" :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2014 14:00

По-скоро за 2рото място. Има още доста мангизи да изядат, докато стигнат ЕА

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2014 18:02

Добре че не си оставям магарето в калта и не разчитах на тях. Помощта дойде естествено от тук само че в друг форум. Слагам линк да се види какво ми помогна, па барем помогне и на някой друг. Чак ми стана неудобно що за тъпотия ме е мъчела и как мамка му се е омазало точно това, за да не върви САМО тази игра! Решението на проблема е последното в темата, демек на самият автор.

http://steamcommunity.com/app/233270/di ... 202446838/

Майтапа е много голям. Най-после видяха че съм жив и малко след като написах последното си съобщение в тази тема ми пратиха отговор и им дадох 4 файла с информация за проблема. Сега мога да си позволя и да изнаглея. Нарочно искам да ги видя колко време ще им отнеме да ми отговорят и какво ще ми предложат като опции. В анкетата пишеше като вариант да маркирам че отговарят максимум до 2 дена, а те ми отговориха след 5!

Профил Skype

Публикувано на: 25 Ное 2014 10:06

Ne si pipal FALLLOUT ?? WHAAAAAAAAAAT ... кво се занимаваш с лайната на убисофт ... ! ! ?!?!? Тегли от замунда .. там поне игрите винаги ще ти тръгнат за разлика от UPLAY лайното!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost