Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: ALIEN : ISOLATION
Публикувано на: 08 Окт 2014 00:52

тая вечер се понасрах четирипетшеснайсе пъти :D

играта изглежда прекрасно, левъл дизайна е перфектен и атмосферата е точно каквато трябва да бъде в една ALIEN игра :!:

sadly, чувам и много негативни мнения - била дълга и ставало тегавня след няколко часа, защото се обикалят едни и същи места, през повечето време киснеш по 5 минути докато ксеноморфа се разкара от стаята или просто умираш 20 пъти на едно място, без шанс да го избегнеш, заради нескриптираните му действия

въпреки, че и това ми звучи като на място за една Alien игра :D

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Заглавие: Re: ALIEN : ISOLATION
Публикувано на: 08 Окт 2014 10:29

+ адския ретро-футуристичен дизайн наистина в духа на първия филм :!:

притеснителна игра. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2014 16:24

пуснах я, дизайна на нивата и всичко е страхотен, но е безумно мудна и се опасявам че няма да успея да я изтрая. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2014 00:44

Добра игрица, атмосферата кърти.

Относно мудността на играта, играй я на почивки така няма да ти омръзва (поне при мен е така).

Някъде бях чел колко били кофти местата за сейв и били на рядко, аз лично не мога да кажа че това е така от видяното или просто покрай METRO (която играх на скоро), тук направо са през коридор.

Малко ме дразни само как на хард имам от всички материали на макс без да имам игли за мед кита.... тъпа ра'ота особено като сам намерил повече материал за бомби отколкото от тез игли...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2014 09:27

dr_gilotin написа:
Добра игрица, атмосферата кърти.

Относно мудността на играта, играй я на почивки така няма да ти омръзва (поне при мен е така).

Някъде бях чел колко били кофти местата за сейв и били на рядко, аз лично не мога да кажа че това е така от видяното или просто покрай METRO (която играх на скоро), тук направо са през коридор.

Малко ме дразни само как на хард имам от всички материали на макс без да имам игли за мед кита.... тъпа ра'ота особено като сам намерил повече материал за бомби отколкото от тез игли...

+1

Мани, на 1 плюнка здраве съм от 3-4 чекпойнта насам. :lol:
А и озвучението кърти. Просто няма такова усещане, когато започнеш да чуваш тежкото *туп-туп* за гърба. :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 15 Окт 2014 16:09

Най накрая предизвикателна и трудна игра с революционно AI и великите "геймъри" из интернет им дават ниски оценки щото умирали и била мудна .. доста напред стигнах и само един път умрях ... на моменти чакаш по 12 мин даже 17 веднъж ама тръпката е един път щото няма как да се повтори същото ... оня от IGN идиота се оплака в малоумното му ревю че го чул АЛиенъ докато е в шкафа и преминавал покрай него и го убил а дебила беше извадил motion детеектора и вика че туй било бъг .. ОМГ ..

Ревюто в пц мания едно не ме кефи че афтора казва "Визуално играта не впечатлявала" КАКООООООООООООООООО такава атмосфера и детайлност и мекота в сенките не съм виждал от години в игра ...

И да мамка му наистина е трудна ... все едно сте главен герой във филм и филма при всеки един от нас е различен .. хох .. и капутите от IGNorant и дават 5.9 ... само 9 десетици повече от оназ шитня COlonial Retard Developers...

Профил

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Публикувано на: 20 Окт 2014 15:26

Играта е много добра! Вмомента съм на пиратка, но като понамалее малко цената задължително си я купувам за библиотеката в стийм!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost