Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Ryse
Публикувано на: 13 Окт 2014 08:22

Хмм.. мислех, че още вчера съм пуснал тема по темата. Е? Според мен грам не е толкова репетитивна, колкото я изкарват, още повече пък с новодобавения гладиаторски филм.. :arrow:

Може би най-любимо в цялата патаклама ми е самото fluency на бойната система (блокирането ми е най-ярък пример, наистина много ме кефи), както и прорезните рани, които оставяш по телата на диваците. :D

В крайна сметка какво ли разбирам аз от репетитивност, като слушам само drone.. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Ryse
Публикувано на: 13 Окт 2014 10:48

Не знам, още съм в началото, ама много тежка ве. Дойде момента пак да мисля за нова машина ( или конзола ) :?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2014 10:53

Как е бойната система в Ryse and Shyne - само помпане на атаката или има и тарикатлъци?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2014 15:45

трябва да блокираш на време и да чупиш защитата на пустиняците, и като дойде момента за комбото ти свети за правилното му извършване и ти дава в зависимост от преди тва къв бонус си си избрал - хелт реджен, хр, фокус и т.н.

бос битките са додж, рол, бой докато имаш опортюнити, репийт

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: най-доброто :P
Публикувано на: 13 Окт 2014 17:19

Уникална графика, но елементарен и еднообразен геймплей. :|

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 15 Окт 2014 16:01

Общо взето край енджина показва как трябва да изглеждат игрите от 2008 насам ... страхотно fidelity отноово лицата и протагонистите са толкова реални че на моменти си мислех че е АКТЬОРКСА ИГРА. Пори косъмчета всичко се вижда .. последно видях реалистично лице в първия кризис когато се събуждаш и онова негро т ивика НОМАААААААД ..

Инак не можеш да си сменяш клавишите имаш 3 пресета които 2 от тях са напълно малоумни защо спринта ми е с num0 не знам ... играя с този дето спринт ами е на F ??? F ?? What da fuq вее конзолниу идиоти ... След като свикнете с елементарния контрол (разположен по най-неадекватния начин) от началото до края следва помпане не Shift, space, ляв и десен бутон на мишката, E и пак поммпане на мишката ... забравете за какват о и да е свобода или алтернативни маршрути .. всичкото е един голям красив коридор.. толко.... историята ... става зарибяваща е ... общо взето час и 27 мин са всичките кът сцени взети заедно кратка кампания Мисииите едни и същи .. избии еди коклок си войника после кът сцена и пак същото .. аа и в началото .... дето стрелящ с някъв голям арбалет на статив ... ЗАЩОООООООООООО ИМАМ ШИБАН AUTO АIMING ЗАЩООООООООООО искаш да се прицелиш в някфо казанче дето идиотите стоят до него и чакат да бъдат гръмнати ?? НЕЕЕЕЕЕЕЕ ауто ейм на рандом бягащ войник изключителноо дразнеща конзолна игра ... ако не ме беше зарибила историята и графиката не беше толкова гальовна за окото .. щях да я изтрия веднагически

И аз мислех че ще е някфа много тежка игра ама на FX6300 с gtx750ti 2gb PALIT въри на макс без AA никфи дропове никфи лагове ... само на моменти на някои места има спад в кадрите заради vsyn-a без него играта вади стабилни и много добри кадри относно конфигурацията ми .... гледах ютубе видеа с същата карта ламери тотални яко сече .. или просто имат слаб процесор и малко рам не знам ... 8 гиги 6 ядра и gtx 660 gtx750ti или аналог на тез игратра въри на макс ...

Според мен е направена играта да покаже възможностите на край енджина ... и крайтек дано фалират тез конзолни дебили ... след Crysis i Warhead нищо качествено не са напраивли само лайна !!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost