Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Google/Youtube
Публикувано на: 15 Ное 2013 19:01

Мамицата им, страшен диктат вкараха. Първом почнаха със задължителното създаване на google акаунти преди няколко години. После продължиха с леки опити да те накарат да си свържеш профила с google+ акаунта и миналата седмица някъде пуснаха тежката артилерия - който не си е вързал пряко профила с google+ акаунта или със страница в G+ - няма право да публикува коментари, да получава известия и такива неща. Т.е. всичко го пренасочиха през google notifications-a. И най-накрая като ме пречупиха и си вързах акаунтите - пуснаха видео секирата и ми зачесаха качванията. Не стига това ами днеска влизам - профила ми изтрит. Досвидания 700к views и сто и косур клипове и албуми...

Авторски права кура ми янко.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Google/Youtube
Публикувано на: 15 Ное 2013 19:04

закво пък за ти трият профила?

моя излиза от време на време и трябва като бесен да ровя за пароли ама иначе си е ок за сега

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2013 19:12

Е ТИ СИ С АНДРОИД ТЕЛЕФОН И НЕ СИ ПОМНИШ ПАРОЛАТА ЗА ГУГЪЛ АКАУНТА ЛИ ВЕ :D

BITCH, THAT'S A NO-NO :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2013 19:12

Щото съм нарушавал авторските права на

КАНАЛЕТО, мой човек...

Дето не съществува от... не знам колко години. Със сигурност моите качвания на албума "Хъшове" от 1996-та са подбили сериозно печалбите на Слави от iTunes.

Щото БМК (според надписите на касетката) май след множество трансформации в други компании сега е seven-eight productions. Aма не съм сигурен. Но ми пращаха предупреждения именно заради песни от този албум, които директно триеха. А даже не го бях качил целия.

Освен това бях качил "Походът" на Ахат, "Enlightening the world" на Undercode, три от четири албума на Замунда, дебютния албум на Q5, две-три вечни бг песни, и сума ти геймърски клипове с кофти качество, които са мои лични от първия до последния.

Проблемите бяха единствено заради албума "Хъшове". Да, наясно съм, че не държа авторските права върху тези произведения, но като изключим VEVO-тата, си е масова практика да се качват албуми, плюс това, толкова като ги е еня за авторски права да го бяха блокирали още като ги качих преди няколко години, защо чак сега???

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Ное 2013 21:08

По начало само да кажа, че това какво ще се случи с клиповете/акаунта ти зависи не от youtube/google a от този който държи авторските права. По начало youtube засича че клипа ти има съдържание собственост на трета страна и уведомява страната, която е собственик. Вече тази трета страна според политиката си може да не предприеме нищо, може да реши да печели от рекламите на твоя собствен клип, може също и да реши и да поиска клипа ти да бъде изтрит или блокиран в определени държави. Ако се стигне до триене при повторно провинение youtube/google може и да реши за по-лесно да изтрие целия ти акаунт, както се е случило в твоя случай.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2013 21:11

Тва за първи път ме накараха да чета правилата за употреба, лицензите и тъй нататък преди няколко дни.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2013 23:18

e на мен са ми спирали звука на клипове, щот еди кво си, ама чак до триене не се е стигало

И КО КАТ СЪМ С АНДРОИД

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2013 15:55

И мен ми делнаха акаунта за три клипа от протестите който бях качил, че били собственост на БТВ...плейлисти всичко отиде по дяволите... сега ползвам два акаунта паралелно един само за ютуб и един общ отвратително е просто... и не можеш да направиш нов профил в тубата който да кънектнеш със стария гугълски

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2013 00:16

А фейсбук като си натрисат вмирисания палец "Харесай това" на всяка страница?

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 28 Ное 2013 15:14

https://www.youtube.com/watch?v=fFOjzBE ... ZYXMltSMAg

simple way

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение