Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипломна Публикувано на: 18 Сеп 2013 13:49
Здрвейте всички! Надявам се поста ми да не се счита за спам. Аз съм студентка магистратура и темата ми е свързана с игрите и филмите. За целта съм приготвила анкета, която трябва да анализирам. Темата ми е предимно за евентуалните ефекти ако двете индустрии работят заедно повече. И понеже ми е нужен голям брой отговори се надявам ако някои от вас имат 2-3 минутки свободно време да попълнят. Надявам се, че може да намерите и темата за интересна. Всички данни са аноними и е единствено с образователна цел Анкетата е на английски, тъй като съм студентка в Шотландия. Благодаря предварително на тези, които биха помогнали и съжалявам ако нарушавам някакви правила. http://www.easygoingsurvey.com/RespWeb/ ... T=X#Inicio 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 14:18
Готово  Между другото ако наистина ти трябва голям брой хора, пробвай да пуснеш анкетата тук -> http://www.reddit.com/r/games
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 14:19
denik написа: Готово  Между другото ако наистина ти трябва голям брой хора, пробвай да пуснеш анкетата тук -> http://www.reddit.com/r/gamesБлагодаря много! 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 14:54
+ 1. Номер 5 трябва да има отговор Other/ Depends, защото повече клоня към не, но някои неща наистина бих искал да ги видя като голям (епичен) филм. Въпросите след 6 трябваше май да са само с по 1 избираем отговор, че някой може да нацъка на Yes, No и Оther, ама това са бели кахъри.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 15:27
Готово и от мен. За съжаление повечето филми по игри са бози. Ще видим Мас Ефекта, дано излезе нещо сполучливо.
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 15:45
И аз са разписах... Девойче, като се завърнеш по родните български места пиши пак да се пошибаме Освен ако не си некой караконджул в лицето, де... П.С. Докажи че си студентка и си пусни пик-а в темата 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 15:49
Попълних я.
1. Как е пълното заглавие на работата ти? 2. Интересно ми е каква библиография ползваш, има ли някакви по-сериозни изследвания за връзката между игрите/филмите?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 17:25
Всички дупки ще запълня аз!  /thread
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 18:44
Благодаря много за помоща на всички. И за грешките и аз ги бях забелязала ама после нямаше как да ги поправя. Инъче за библиографията имам доста дълга използвам книги и академични журнали а цялата тема си е като заглавието на анкетата. Попринцип е за магистратурата ми и по-голямата част е технична и доста има свързано с това което уча, следователно е малко от бизнес точка погледнато. Ако някой му стане интересно, да ми пише лс и ще пратя като я приключа.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 18 Сеп 2013 19:47
И аз гласувах, добра анкета, аз едно време много се бях специализирал с анкети...Пожелавам ти успех, имам интерес, брой ме за лс после.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 12:59
Няма да ви забравя.  Радвам се, че има интерес.
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 18:28
fr41l7y написа: Няма да ви забравя.  Радвам се, че има интерес. Ако дойдеш да ти пръсна шундрата, всичко друго ще забравиш 
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 18:38
ама тя е заета бе, багерист 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 18:43
The Chameleon написа: ама тя е заета бе, багерист  Как ше е заета, бе? За такъв як пичага като мен? Все пак скоро ште ставам млад меринджей и си търся ибанье! А ако е заета да фане да си дойде със заетостта... Него ше го чукам, нея ше я прибия, та да им е тъпо и на двамата 
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 18:44
good one 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 18:59
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 19:12
скивай целия канал, много съм се смял на ВТФ простотии 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 19:52
koga navartq 16k posta be 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 20:13
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Здрвейте, имам нужда от помощ за анкета за игри, за дипл Публикувано на: 19 Сеп 2013 20:42
ахахах смятай tomy lee jones се снимал в японски реклами http://www.youtube.com/watch?v=lWYtrF1z5mc 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|