Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Заглавие: ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:39

Съвсем съм сериозен.
1.Убиваме всички в Народното събрание.
2.Вкарваме в затвора подкупните съдии и престъпниците до живот. Един брутално отнет живот = доживотна присъда. За корупция и действия срещу държавата-също.
3.Гоним циганите в Румъния и затваряме границите за тях завинаги.
4.Връщаме в експлоатация големите заводи от времето на соца ,но само онези, които НЕ ВРЕДЯТ на околната среда. Така ще се попълнят работните места в Северозападна България и другите кризисни райони.
5. Увеличение на пенсиите и заплатите на ВСИЧКИ(т.е. не поетапно) работещи и пенсионери с поне 100 лева.
6. Поощряване на българското производство, намаляване на вноса и увеличение на износа значи замогване на държавата.
7. СПЕШНИ ПАРИ за да заработят отново закритите болници из цялата страна. Също така постоянно финансиране в посока ин-витро.
8.БЕЗПЛАТНИ ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.
9.Напускане на ЕС. Ако държавата е достатъчно стабилна, тя не се нуждае от организация, която първо дава акъл без да има право, и второ взима повече пари, отколкото дава.
Не се хилете невярващо, всичко това могат да го направят и сега

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: Re: ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:42

Извинявай, ама ти имаш ли завършено средно образование? Или в момента учите за Хитлер и нещо го раздаваш размечтан?

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:46

Warbringer написа:
Извинявай, ама ти имаш ли завършено средно образование? Или в момента учите за Хитлер и нещо го раздаваш размечтан?

Имам. Кажете ми, уважаеми, как по друг начин ще се оправим, тъй като виждам, че не одобряваш предложеното.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 14:21

Айде стига с тия простотии :|

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Юли 2013 14:26

Имаш ти, куро ми янко...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 16 Юли 2013 14:22

За да стане това което искаш факт трябва номер 9 да бъде на първо място,а от в някои точки от 1-8 го давай малко по-хуманно иначе ме кефиш как разсъждаваш.Дори Болен никога не е разсъждавал толкова трезво,а говори само тъпизми.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2013 18:22

Zlob написа:
За да стане това което искаш факт трябва номер 9 да бъде на първо място,а от в някои точки от 1-8 го давай малко по-хуманно иначе ме кефиш как разсъждаваш.Дори Болен никога не е разсъждавал толкова трезво,а говори само тъпизми.

Не искам да убивам никого. Но политиците ни показаха, че с добро не става. Има три варианта за решаване на проблема:
1. Да ги прогоним от страната? НЕ. И без това са пренесли сума ти пари в чужбина, като нищо ще продължат престъпната си дейност от там.
2.Да ги вкараме в затвора? НЕ. Системата ще ги "пощади" с маалки присъдички плюс гаранция, която със сигурност ще платят с огромните си заплати.
3. Да ги убием? Какво друго остана?

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 16 Юли 2013 19:03

Съзнавам огромният риск да си поредният трол но все пак ще си дам труда да ти отговоря на една от точките които мнозина може да сметнат за добра идея.

Цитат:
6. Поощряване на българското производство, намаляване на вноса и увеличение на износа значи замогване на държавата.

Предлагаш класически протекционизъм, като се вдигнат митата за вносните стоки за да се стимулира вътрешното производство. Само че познай какво? Ако се откажеш от свободния пазар и другите ще направят същото и ще затворят пазарите си за теб. От това българската икономика ще загуби потенциално много повече отколкото ще спечели, да не говорим че за да се задоволят неколцина изоставащи производители ще се навреди на интереса на всички потребители на стоки в страната. Единственият начин държавата да помогне на производителите е като не се меси. Т.е. като намали лицензионните режими и регулациите и също намали данъците. По този начин ще даде възможност за повече частна инициатива, повече производство и цялостно замогване на страната. Активната роля на държавата трябва да бъде по отношение на налагането на закона, така че всички да играят при равни правила. Необходима е работеща и обективна съдебна система.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 16 Юли 2013 19:09

Andrey358 написа:
Съзнавам огромният риск да си поредният трол но все пак ще си дам труда да ти отговоря на една от точките които мнозина може да сметнат за добра идея.

Цитат:

Предлагаш класически протекционизъм, като се вдигнат митата за вносните стоки за да се стимулира вътрешното производство. Само че познай какво? Ако се откажеш от свободния пазар и другите ще направят същото и ще затворят пазарите си за теб. От това българската икономика ще загуби потенциално много повече отколкото ще спечели, да не говорим че за да се задоволят неколцина изоставащи производители ще се навреди на интереса на всички потребители на стоки в страната. Единственият начин държавата да помогне на производителите е като не се меси. Т.е. като намали лицензионните режими и регулациите и също намали данъците. По този начин ще даде възможност за повече частна инициатива, повече производство и цялостно замогване на страната. Активната роля на държавата трябва да бъде по отношение на налагането на закона, така че всички да играят при равни правила. Необходима е работеща и обективна съдебна система.

Скрий се, бе шушумиго!

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 17 Юли 2013 08:18

newcomer написа:
Не искам да убивам никого. Но политиците ни показаха, че с добро не става. Има три варианта за решаване на проблема:
1. Да ги прогоним от страната? НЕ. И без това са пренесли сума ти пари в чужбина, като нищо ще продължат престъпната си дейност от там.
2.Да ги вкараме в затвора? НЕ. Системата ще ги "пощади" с маалки присъдички плюс гаранция, която със сигурност ще платят с огромните си заплати.
3. Да ги убием? Какво друго остана?

Терминал 2 :cry:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 09:40

До Андрей: Аз не съм трол и дори ако трябва да съм честен май само един път съм псувал във форума. Винаги съм изказвал скромното си мнение без простотията да е основна движеща сила. За това можеш да бъдеш спокоен.
Относно коментара ти по точката-изненада ме приятно. Дори ако, не дай си боже, стана премиер на държавата (понеже не искам и няма да стане) бих назначил теб за министър на труда (много соц звучи). Сериозно, изглежда, че разбираш много повече от мен в тази сфера. Отдавна не бях виждал толкова убедителен коментар. Ама като се замисля, ти винаги ги пишеш такива. Остани със здраве.
До Злоб: Бате, казвам ти, освен ако не ги барикадираме в собствените им домове, или на работното им място, та от страх за живота си да почнат да вършат истинска работа, не виждам как с мир ще стане. Ако ги прогониш, ще правят мазнотии оттам. А като ги разкриеш ще заминат за Южна Африка и оп-не мож ги арестува дори. Но наистина мисля, че това с барикадирането е добра алтернатива. Или пък затвор за политически затворници? Или обществено полезен труд доживот (не в лагери, боже, добре, че ги няма вече, ще ги пратим да запълват дупките по пътищата, дето нарочно не ги ремонтират). Отсега замечтано си представям как Сергей мете улиците и полага павета с пот на чело. Всичките свине ще си платят по този начин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 11:22

@newcomer - точките, които си написал са изключително наивни и ако ги мислиш наистина, то ти си: а) доста глупав; б) просто си доста малък и наивен още, а и ти липсва реална преценка.

В общи линии нещата, които си предложил горе долу са еквивалент на това - да те ухапе комар по крака и в следствие на това да си отрежеш въпросния крак, за да не те сърби пъпката :lol:. Тоест крайно грешен похват за постигането на дадена цел.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 14:10

На Andrey или от Сащ са му платили обучението или е в някакво дълбоко умопомрачение , друго обяснение няма.Даже може да не знаете , ама името му било изписано на един от американските снаряди използвани при бомбандировките над Багдад -> http://www.youtube.com/watch?v=NktsxucDvNI най-ярката експлозия е от любимата му бомба

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 17 Юли 2013 14:13

Gipo написа:
@newcomer - точките, които си написал са изключително наивни и ако ги мислиш наистина, то ти си: а) доста глупав; б) просто си доста малък и наивен още, а и ти липсва реална преценка.

В общи линии нещата, които си предложил горе долу са еквивалент на това - да те ухапе комар по крака и в следствие на това да си отрежеш въпросния крак, за да не те сърби пъпката :lol:. Тоест крайно грешен похват за постигането на дадена цел.

Добре, че те има тебе, да дадеш конструктивен план вместо тия "наивни точки". :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 14:52

Добре, че има хора като мен, които да действат в реалния живот, а не да правят малоумни акаунти по някакъв форум и да се затапват сами :59:

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 17 Юли 2013 16:42

Вчера в ония новия огромен , невероятен изумителен мол Фидосова мереше обуща - гледката е трудно да се опише , оставям ви го на въображението. След като явно вече беше приключила с покупките , това ''малко'' доволно тролче говорейки ухилена по телефона влезна в ''Playground'' .

пък толкова хубава трева не пуша ебаси :?

Предложението ми е да спрат да правят такива безумно големи молове , само щото на фидосова задника не влиза у другите

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 19:23

Гипо, пич, тази тема е за това. Ти не харесваш моите точки, аз уважавам мнението ти като на всеки друг. Интересно ще ми е да видя ти как би "спасил" страната, изброявайки по точкова система, като мен, или по някакъв тотално различен начин. Повтарям, това е целта на темата. Аз изразих моето виждане за нещата. Току-виж си се оказал по-изобретателен от мен. А това само може да ме радва. Както се казва: може да съм тъп, ама съм и прост. Ти си на ход.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2013 19:59

Gipo написа:

...................................

Gipo написа:
...да те ухапе комар...

Gipo написа:
...да те ухапе комар...

Gipo написа:
...да те ухапе комар...

Gipo написа:
...да те ухапе комар...

Гипо, цепиш мрака с тъпотия бе мен. Озапти се малко.

Профил

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Публикувано на: 17 Юли 2013 20:09

Евала Скала

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2013 00:01

newcomer написа:
Съвсем съм сериозен.
1.Убиваме всички в Народното събрание.
2.Вкарваме в затвора подкупните съдии и престъпниците до живот. Един брутално отнет живот = доживотна присъда. За корупция и действия срещу държавата-също.
3.Гоним циганите в Румъния и затваряме границите за тях завинаги.
4.Връщаме в експлоатация големите заводи от времето на соца ,но само онези, които НЕ ВРЕДЯТ на околната среда. Така ще се попълнят работните места в Северозападна България и другите кризисни райони.
5. Увеличение на пенсиите и заплатите на ВСИЧКИ(т.е. не поетапно) работещи и пенсионери с поне 100 лева.
7. СПЕШНИ ПАРИ за да заработят отново закритите болници из цялата страна. Също така постоянно финансиране в посока ин-витро.
8.БЕЗПЛАТНИ ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.
9.Напускане на ЕС. Ако държавата е достатъчно стабилна, тя не се нуждае от организация, която първо дава акъл без да има право, и второ взима повече пари, отколкото дава.
Не се хилете невярващо, всичко това могат да го направят и сега

1 няма да коментирам

2 и 3 са прекалено крайни и неосъществими

4 кой е тоя соц. завод който не вреди на околната среда. И нали някой трябва да го купи за да заработи.

5 ти заплата не може да увеличиш на някой на когото не си работодател. Сигурно имаш предвид минималната работна заплата. С тая точка съм съгласен, заплатите е крайно наложително да се увеличат независимо от бюджетни дефицити и тн. Просто е нелепо минимална работна заплата да е 300 лева при положение че 1 кило сирене е 10 лева...

6. Ако ограничим вноса, цените ще се вдигнат още повече а и без това са нелепо високи

7 здравеопазването ни че е зле е зле, но там вече нещата са много по сложни от колкото една или две реформи.

8 Образованието не трябва да е безплатно ами да се намалят огромния брой университети в България, а малкото останали да се финансират и дори да се увеличат таксите

9 ЕС не се напуска току така

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost