Автор |
Съобщение |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 03:36
.... защо не тегли майната на тая скапана държава с тоя скапания овчи народ навремето, ами си даде живота за неблагодарници, които всеки ден серат върху идеалите ти, които ти и всички достойни българи като Ботев и Раковски сте защитавали....?
П.С. Дано поне там горе да имаш покой, макар че ако виждаш какво става сигурно ти иде да се обесиш 2 пъти... И все пак, ПОКЛОН...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 03:56
Амин.
Ограничение.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 12:12
И аз това се питам всеки шибан ден... Мир на праха ти, Дяконе, все пак ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 12:16
Васил Левски е бил истински динозавър Поклон.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 12:35
Значи ако направят игра с него ще се скъсаш да я играеш? 
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 12:48
Много ми е смешно, когато някой направи тема тип България е помия. Особено ако е някъв емигрант.
Иначе поклон пред паметта на Апостола!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:12
zip0 написа: Много ми е смешно, когато някой направи тема тип България е помия. E не е ли? Или викаш всички е цветя и оптимизъм в наш'та китна родина и върви към още по-добре...
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:14
Цялото ми уважение към Апостола и идеалите му, но не смятате ли, че е време да заживеем в настоящето, градейки бъдещето? Откакто сме се освободили се помпаме с възрожденско самочувствие, а нито един съвременник не се е доближил до образите на тези хора. Ясно е, че няма това да стане, а дори и да стане, тези идеали са вече out of date!
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:24
Brick Top написа: Цялото ми уважение към Апостола и идеалите му, но не смятате ли, че е време да заживеем в настоящето, градейки бъдещето? Откакто сме се освободили се помпаме с възрожденско самочувствие, а нито един съвременник не се е доближил до образите на тези хора. Ясно е, че няма това да стане, а дори и да стане, тези идеали са вече out of date! За какво възрожденско самочувствие говориш при положение, че 30% от българските ученици мислят за Левски като за герой от литературно произведение от задължителната подготовка? Забравяме героите си и изобщо не се замисляме за нещата, които са пожертвали. Не разбираме идеалите, за които са се борили и принизяваме делото им. А от някои хора дори съм чувала реплики от рода на "И да бяхме останали под турско робство пак щеше да е същото като сега. Може би дори и по-добре". Не става въпрос за опити за подръжание или патриотизъм. Българите трябва да се научат да обичат историята си и да уважават личностите, които са допринесли за развитието на държавата ни.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:24
Brick Top написа: Цялото ми уважение към Апостола и идеалите му, но не смятате ли, че е време да заживеем в настоящето, градейки бъдещето? Откакто сме се освободили се помпаме с възрожденско самочувствие, а нито един съвременник не се е доближил до образите на тези хора. Ясно е, че няма това да стане, а дори и да стане, тези идеали са вече out of date! Няма да стане това никога, защото българина колкото и да се мъчи да е "културен европеец" си е просто едно жалко ориенталско човеченце и бледа сянка на велики хора като Цар Симеон Велики, Княз Борис, Цар Иван Асен II и прочее. България като велика нация е изчезнала още 14 век, това днешното са само жалки огризки от някогашна велика държава и колкото и да се мъчим и да се бием в гърдите, че видите ли, ние сме горди потомци на велики хора сме просто едно жалко, изглупяващо, безхаберно племе с овчи акъл и без никакви ценности. Face it.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:39
@rISs.A.X. - Въобще не ме вълнува, колко процента, какво знаят, честно. Решението, дали ще са наясно за историята на държавата си е изцяло тяхно. Това, което искам да кажа е, че не е нормално да се опитваме да налагаме идеали, които са на възраст от повече от един век. Не мога да приема настоящата омраза към турците за нормална и не я разбирам. Българинът живее в миналото - с остарели идеали, остаряло и неактуално мислене и с насадени комплекси и омраза.
Българинът знае само да мрънка за настоящето, да не мисли за бъдещето и да тупа в гърдите с миналото - това е истината.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:41
Поклон пред паметта на Апостола, на първо време. На второ врем не съм съгласен напълно да принизявате и отричате българското след Освобождението. И веднага ви давам пример - цар Борис III, може би последния велик българин в "последно" време...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 13:42
Brick Top, идеята е просто да почетем паметта на един от националните ни герои. Всичко друго в тая тема е просто плява.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 14:25
zip0 написа: Много ми е смешно, когато някой направи тема тип България е помия. Особено ако е някъв емигрант. Fail. За твое сведение, още не съм емигрирал, ами съм все още в помията... Помията наречена Република България (визирам държавата, а не родината си: "Мразя държавата, обичам Родината"). Помията, в която всеки гледа да прецака другия, да се изкачи колкото се може по- нависоко и да мачка хората под него. Помията, в която властват мошенниците и убийците. Помията, в която се уволняват хора, специалисти в дадена област от 30 години и на тяхно място се назначават курви с бездънни путки, завършили аграрен техникум (визирам шефове на опери и театри, както и на военните клубове от цялата страна, които допреди 5 години бяха средище на културата в поверения им град). Помията, в която човек с 3 висши образования 10 години рови по кофите за боклук, защото никъде не може да си намери работа, а на негово място има некадърници, които дори не знаят за какво са там. Да, точно тази помия! И тази помия НИКОГА няма да се оправи, защото българина не го ебе за нищо, докато ножа не му опре до кокала, или просто защото го е страх. Вижте в другите европейски страни какво става. В момента, в който правителството направи някаква простотия те се вдигат на протест. А тук? 5 човека на кръст я се появят, я не... Защото, драги ми съфорумци, ние сме си с робската психика открай време, и винаги трябва да има някой, който да ни оправя бакиите... Не вярвам Левски да е увиснал на бесилото, за да може после народа да скача от едно робство на друго...
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 16:02
Напълно си прав.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 16:05
Вчера сестра ми попита: "Как така не сме станали турци, щом сме били под робство 100 години?"  Незнаех дали да се смея или да се натъжа. Щом ми видя реакцията каза: "Ба ли му маата, не ми пука от история, важното е сега да ми е кеф" Явно това мислене, или по-скоро липсата на такова, вече се смята за модерно поведение. Draksis написа: Амин.
Ограничение. +1
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 16:20
И вие нищо няма да направите.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 16:33
Няма, да. Но ти си творец - всичко зависи от теб!
П.П. Марш от форума, кучко!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 16:58
Няма щот всички са като тебе.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 19 Фев 2011 17:29
widowa 6te napravi revoluciq
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|