Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Шофьорски курсове Публикувано на: 27 Сеп 2010 21:47
И така скъпи съфорумци, дойде и моя ред да се запиша на шофьорски курс. Колко от вас имат книжка и могат ли да споделят опит. Можете ли да ми препоръчате автошкола (в София) или да дадете някакъв друг съвет. Мерси  П.П. върнах се от Тайван преди около три седмици 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофиорски курсове Публикувано на: 27 Сеп 2010 22:25
Изкарай ги курсовете, но да си наясно, че като си вземеш книжката не си никакъв шофьор.Трябва каране, много каране.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофиорски курсове Публикувано на: 27 Сеп 2010 23:07
Цитат: шофиорски курс за шофьорски курсове не знам, ама бих ти препоръчал курс по български 
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Шофиорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 01:02
Кажи поне в кой квартал искаш, защото едва ли ще ти е приятно да обикаляш половината град.
Аз лично не мога да ти препоръчам, де, защото този, при който бях аз, беше шефа на фирматаи горе-долу се занимаваше само с такива, които си знаеха да карат колкото да минат часовете.Но все пак - всеки инструктор може да ти помогне, стига да не се панираш и да имаш желание.Успех!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Шофиорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 06:25
Мен ме научи един на Плиска, ама той май не се занимава (беше научил и майка ми да кара преди много години)... А за това дали си шофер като завършиш, си зависи - аз си знаех че съм господ зад волана, дори и да се сдухвавх много... Сега (почти 4 години по-късно) съм се убедил че съм и божество, и че съм безсмъртен 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофиорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 06:48
wiedzmin написа: Цитат: шофиорски курс за шофьорски курсове не знам, ама бих ти препоръчал курс по български  Изкарай 1 седмица на 7 часа сън и тогава се помъчи да уцелиш буквите на клавиатурата, и да ми се правиш на грамотен. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 08:50
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 13:59
Съветвам те да си намериш курсове, които да са близко до района където живееш. Принципно на автошколите им е даден определен район , в който можеш да караш, и определено ще е малко по-спокойно ако се учиш в местност, която познаваш малко или много  Другото нещо е ,че хората там те учат да си вземеш изпита , същинското учене да си добър шофьор започва в момента, в който няма никой в колата и караш, решаваш, мислиш сам над нещата  успех !
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 28 Сеп 2010 14:44
Търси си спрямо местоживеенето, както отбелязаха другите, и по-добре питай познати, които вече са карали при определен инструктор и знаят, че е добър и не иска пари, за да си минеш изпитите. Защото такива ги има много. Мога да ти препоръчам един от Люлин (Peugeot 207 на около година) и един, който ти е много далече  Пусни тема в tuning.bg/forum, там също могат да те упътят добре!  ps: idrive също са стабилни, но имат много курсисти и часовете може да са ти много разхвърляни (през месец дори - една съученичка ги кара там)
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 16:40
sled 3 dni sym na vytre6en (happy)
p.s. az verno 4e sym nqkyv typ tip, ma samo na men mi mi beshe takyv tashak dokato shvana maloumniq regulirovchik
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 16:55
Captain Hero написа: http://www.y-maria.com Наистина ми е много трудно да определя това ебавка ли е, или не 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 18:54
ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 21:25
maieutiquer написа: ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз А ако видиш аз как летя -  Никой не си и мисли да се вози без колан при мен П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство... П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя 
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 21:25
Bagerist0 написа: maieutiquer написа: ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз А ако видиш аз как летя -  Никой не си и мисли да се вози без колан при мен П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство... П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя  +1
|
|
 |
Nekron_895
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 21:54
Bagerist0 написа: maieutiquer написа: ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз А ако видиш аз как летя -  Никой не си и мисли да се вози без колан при мен П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство... П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя  Малко самочувствие постига много неща зад волана.Но чак пък "господ"  Приятел карай , дрифтирай , но внимателно.Не си мисли че те упреквам , просто за тази година се нагледах на катастрофи (и на няколко пъти да участвам в такива) . П.п.: Пробвай драгче на някоя писта , адреналина е на 100%
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 22:12
Bagerist0 написа: maieutiquer написа: ако те скъсат, да знаеш, че просто искат да ти земат паричките, не че не ставаш... поне така казват де, като ми дойде времето, ще видя и аз А ако видиш аз как летя -  Никой не си и мисли да се вози без колан при мен П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство... П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя  
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 22:58
tiho be zabil
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 03 Окт 2010 23:42
и аз съм господ зад волана, защото карам невероятно и спазвам правилата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 01:25
High_voltage написа: Captain Hero написа: http://www.y-maria.com Тия не бяха ли в Господари на Ефира, щото ги хванаха, че дават книжки за пари? @ OP: Нищо страшно няма, ше се оправиш. На изпита има вероятност да ти се падне педал изпитвач, ама не е много голяма. e to knijkite ne gi davat kursovete ami dai.Inache to si e fakt che 80% ot katastrofite sa delo na 20 godishni det se mislqt za bezsmurtni kato teq ot gore
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 08:40
Пени написа: Bagerist0 написа: А ако видиш аз как летя -  Никой не си и мисли да се вози без колан при мен П.С. Само един път са ме хващали - удариха ме от път с предимство... П.П.С. И съм ГОСПОД ЗАД ВОЛАНА - важно е да ръгаш и да даваш газ, спирането - само екстремно и в краен случай, когато ще се удариш... И най-важното - да вярваш че си безсмъртен... При мен, досега не се е опровергало твърдението че съм безсмъртен, въпреки малоумните ми опити да се ударя  +1 +2 обаче баш господ не,ама редовно на жълто давам газ. за господ се мислят тия http://vbox7.com/play:84f28414
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|