Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 16 Авг 2010 20:22
Абе форуме да ви питам какво предпочитате - да живеете вечно или пък си предпочитате живота, който си е в момента?! Лично аз съм за безсмъртието...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 16 Авг 2010 20:46
Цитат: си предпочитате живота, който си е в момента?! Лично аз съм за безсмъртието... n/c  Сега да погледнем по-сериозно на нещата. В момента животът ми е почти идеален и нещата, които бих искал да променя в него са доста малко. Имам си план и си го следя и като цяло не съм в някаква депресия както когато бях на вашите години (15-16 нали така). Всичко си ми е супер и затова не бих си заменил живота за нищо друго. НО, от друга гледна точка бих искал да съм безсмъртен, поради чистото ми любопитство - бих искал да стана свидетел, когато нещата станат като по сай-фай филмите, или пък когато извънземна цивилизация ни посети (това специално не е изключено да се случи и в наши дни, но ме съмнява) или пък да стана свидетел на някакви култови събития в далечното бъдеще. Така че общо-взето - фифти/фифти.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 16 Авг 2010 20:55
някои нямаме избор. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 16 Авг 2010 21:53
Айде да не е безсмъртие, ама едно няколкостотин години - с удоволствие.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 16 Авг 2010 22:10
Абе да видим какво е като умрем,пък после ще му мислим ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 00:29
Всичките сте безсмъртни, глупци, просто повечето от вас все още не си дават сметка за това. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 00:45
безмъртие за да може човек да изпита всичко което живота може да му поднесе дали ще е болка или най-важното любов може и да не е една защото в този ограничен живот който ни е предоставен сега не ни остава време за много неща.... ама стига с тия гейски простоти I LIKE BIG BOOTY BITCHES!!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 00:47
Абе и смъртта и безсмъртието са ми любопитни...
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 00:48
V.L.M. написа: Всичките сте безсмъртни, глупци, просто повечето от вас все още не си дават сметка за това.  Е направо ми преобърна житейската философия с това, разнищи тайните на живота отвсякъде 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:02
Прав е ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Смъртта е илюзия. Човек е безкрайно съзнание, заключено в затвора на 5-те сетива. Обясни ми защо веществата са твърди след като атомите, които ги изграждат имат празно пространство между ядрото и електроните, които спинират? Светът е холограма, която човешкият мозък декодира като твърдо вещество ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:33
Ма то в това празно пространство не може да сместиш и хуя на амебата бе 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:36
Аз написа: Прав е ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Светът е холограма, която човешкият мозък декодира като твърдо вещество ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) тва си го мислех когато бях на 10  чесно
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:45
Искам да съм безмъртен да мога да живея колкото си искам,а не утре да ма блъсне некав камион и да умра млад.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:50
{SuPa-1337-Killa} написа: Аз написа: Прав е ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Светът е холограма, която човешкият мозък декодира като твърдо вещество ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) тва си го мислех когато бях на 10  чесно Тогава си бил по-прав значи, "бате" ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 01:59
mitko 666 написа: Искам да съм безмъртен да мога да живея колкото си искам,а не утре да ма блъсне некав камион и да умра млад. аз съм за скутер че от камиона нема да могат да ми намерят мозъка
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 02:40
{SuPa-1337-Killa} написа: mitko 666 написа: Искам да съм безмъртен да мога да живея колкото си искам,а не утре да ма блъсне некав камион и да умра млад. аз съм за скутер че от камиона нема да могат да ми намерят мозъка требе да си доста чуплив, че да те затрие един скутер 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 08:05
Безсмъртие, много ясно 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 09:14
/pcm/ се е напълнил с нюфагс, кви са тези резултати от анкетата? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 09:37
Аз написа: Прав е ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Смъртта е илюзия. Човек е безкрайно съзнание, заключено в затвора на 5-те сетива. Обясни ми защо веществата са твърди след като атомите, които ги изграждат имат празно пространство между ядрото и електроните, които спинират? Светът е холограма, която човешкият мозък декодира като твърдо вещество ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Смъртта не е нищо повече от преходно състояние в Огледалната сфера. ППЧовешката искра е по-скоро фрагмент от едно безкрайно (свръх)съзнание ( Абсолют; субстанционална реалност, даваща началото на всичко), a светът, който ние познаваме, е просто негово ментално творение. Взимайки предвид четвъртият херметичен принцип, дефиниращ космичната диалектика и тъждествеността на микро- и макрокосмоса, можем да заключим, че точно както Абсолютът с мисъл изгражда Вселената, така и ние, по пътищата на менталната трансмутация, творим нашия свят и по своему превръщаме оловото в злато. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Безсмъртие или обикновен живот?! Публикувано на: 17 Авг 2010 09:41
Пиша разказ по този повод, който скоро ще бъде публикуван в творческия 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|