Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цена Публикувано на: 26 Юли 2010 23:17
темата е ясна, пишете имена на страни, а не някой да ми напише Крит примерно аз съм първи Дубай Аржентина Япония Норвегия Австралия
сега сте вие
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 26 Юли 2010 23:23
Холандия Германия Франция Испания Италия
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 26 Юли 2010 23:26
Хм, интересно  Начиии определено бих желал да посетя Ирландия Япония Монако САЩ и oпределено този Кемпински хотел в Намибия (комбинирайки го със сафари  )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 26 Юли 2010 23:29
Холандия Белгия Германия Франция Англия По принцип искам навсякъде да пътувам, ама тези петте много искам  Особено Холандия, мухахха, ама не само заради коза, макар че и той е към 70% от желанието 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 26 Юли 2010 23:36
Великобритания. Франция. Япония.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 26 Юли 2010 23:45
о.Тувало Индонезия Малайзия Непал Тибет Индия Пакистан Афганистан Монголия Опа, то трбявало пет:)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 01:07
САЩ Норвегия Германия Зимбабве Япония
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 01:58
Еми искайте си,ама няма да отидете щото сте неудачници 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 05:27
САЩ Англия Австралия Украйна(на пътешествие в Зоната : ) ) Япония
Не бих отказал и Индия обаче,от рекламата по Дискавъри за Incredible India изглежда лудница там.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 07:41
МлъкниМа написа: Еми искайте си,ама няма да отидете щото сте неудачници  Млъкни ма.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 08:00
Финландия Швеция Норвегия Австралия Исландия
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 08:24
Холандия Англия Германия Норвегия ШвецияИ тъй като до няколко години несъмнено се очертава да емигрираме с жена ми към Амстердам, да се надяваме, че оттам насетне вече ще ми се отвори възможност да посетя и останалите четири. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 08:45
Колко много японофоби в пцм, но всеки втори иска да ходи в Япония! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 08:47
не знам, твърде много са. съжалявам, че не отидох в Сърбия да гледам Клептън :@
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 09:10
В Европа май не остана интересно място, за което знам и да не съм бил  . Ходи ми се в: Ю. Корея Аляска Всякакви яки екзотични острови Сибир На венерения хълм на една приятелка 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 10:15
Нова Зеландия - заради уникалната природа Китай - най-вече заради културните паметници и историята Япония - да се докосна до народа с най-динамична и радикална култура Франция - все още не съм посетил Париж Дания - заради лайфстайла, който казват, че е най-добрия в Европа
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 10:22
САЩ Япония Китай Египет Германия
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 10:26
Искам в Ибисъ.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 10:35
Хммм, най-накрая нещо по-смислено! 1. Обединени Арабски Емирства- просто Дубай ми е в списъка ''must see' откакто се помня. Изкуствените острови, Бурж Ал Араб, ски-пистата насред пустинята, Mall of the Emirates и естествено едно турче в пустинята с land rover. Това ТРЯБВА ДА СЕ НАРАВИ 2. Китай- Новият икономически дракон. Чували сме какви ли не неща за тази страна, но докато не го видя с очите си, няма как да се съглася. 3. Аржентина- Огромни по площ равнини, комбинирани със също толкова импозантни планини, а на изток безкрайни крайбрежия. Абе с две думи-от всичко по малко. Буенос Айрес даже съм го сънувал! 4. Малайзия и Сингапур- Искам да посетя тези страни най-вече от културна гледна точка. 5. Остров Бали- да си наема една огромна вила само за мен и мацката ми, да се плацикаме в басейна и да пием шампанско, който е на ръба на скалата както сме ги гледали по филмите, да се излежаваме по цял ден в огромното легло.....абе сещате се накъде бия Това бяха извън Европа дестинациите. В Европа конкретно искам да отида в следните градове: 1. Москва 2. Мюнхен 3. Амстердам 4. Париж 5. Лондон Отделно имам и един списък на хотелите, в които искам да отседна, но вече ще стане твърде дълъг пост, и изнервящ за някои. Ама какво да се прави, туризма ми е в кръвта! 
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен Публикувано на: 27 Юли 2010 10:37
МлъкниМа написа: Еми искайте си,ама няма да отидете щото сте неудачници  аз съм неудачник ама ся в петак отивам на Остров Крит септемви месец на Будапеща и Виена просто трябваше да го направя 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|