Автор |
Съобщение |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 04:56
Та... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:01
моля някой да обясни какво е инсомнията че не ми се търси в гугъл
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:17
{SuPa-1337-Killa} написа: моля някой да обясни какво е инсомнията че не ми се търси в гугъл Инсомния е тва да се насереш докато спиш. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:25
.... of a copy of a copy of a copy...Ако имаш инсомния, то няма да задаваш въпроса "Какво да правя", просто ще си в транс през цялото време. Виж, ако просто имаш проблеми да спиш през нощта, това е друго.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:34
издребняваш, шейди  ми то и аз вчера тей не можах да заспя и към 4:00 като станах от компа четох после някаква книжка до към 5-6 сутринта и съвсем ми се доспа  И естествено съседа дето е решил да си пробива целия апартамент отново реши да ме събуди след 4 часа сън
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:36
Stevie, I haven't slept in a year.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:38
Аз съм карал инсомния и не е просто недоспиване, затова се дразня.
А пък последните дни не мога да спя, но по съвсем различен начин се усеща. Сега просто съм уморен, защото не съм спал много.
Ако бях с 'инсомния', модерната диагноза, която всеки си лепва, щях да си направя 8 кафета без да ги пия и седна на пода, гледайки в панталона си в другия край на стаята. True story.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:39
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:48
indigo написа: Ако бях с 'инсомния', модерната диагноза, която всеки си лепва, щях да си направя 8 кафета без да ги пия и седна на пода, гледайки в панталона си в другия край на стаята. True story. Тва е малко по-тежко от инсомния, съжалявам, че ти го казвам 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 09:54
Warbringer написа: Тва е малко по-тежко от инсомния, съжалявам, че ти го казвам  Баш това е баш инсомния. Пазя си медицинските бележки за това нещо + за алкохолно натравяне ;р
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 10:16
Много ме кефи името...... Insomnia~~~ 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 10:25
Когато не можете да заспите, решението е едно - твърд алкохол.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 10:43
Баси, чак сега си давам сметка, че никога не съм страдал от такова нещо.. Лягам в 12, ставам в 7.30-8 и сякаш никога не съм имал проблеми със заспиването..
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 11:28
така е момчета трябва да приемете факта че остаряхте и по големи проблеми ще дойдат
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 11:31
Mercedes написа: не си готин шейди, не си  
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 11:46
Ем аз веднъж не мигнах 60тина часа ама то беше поради външни фактори  тогава бях в положението което indgio описва. Иначе нямам проблем със спането
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 12:06
 Филма не е от най-добрите на Пачино и Робин, но определено не е и от най-лоште. Въпреки това ме изкефи като криминален филм и ще ви даде нагледен пример за това какво е инсомнята. Цитат: Stevie, I haven't slept in a year..  Ако не спиш около седмица започваш да се побъркваш. Може и по-рано. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 12:09
Wannabe написа: Ем аз веднъж не мигнах 60тина часа ама то беше поради външни фактори  
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 12:11
дейм , тия часове ги нямаш за нищо
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като ви налегне инсомнията? Публикувано на: 07 Юли 2010 12:13
Albtraum написа: дейм , тия часове ги нямаш за нищо Проблемът е, че е абсолютно възможно. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|