Автор |
Съобщение |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 14 Май 2010 23:37
КО СТААА БЯХТЕ ЛИ БЕ!!!!!? БАХТИ ЯКОТО!!!!!! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) БРУТАЛНО! Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=nx5Pz5fH1FA
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 14 Май 2010 23:40
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 14 Май 2010 23:41
FUCKIN' EPIC! Най-добрия концерт ever!
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
 |
brutaldeath
|
 |
В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 14 Май 2010 23:45
Не прибирайте камуфлажите преди масонисфиър. Ако сега имаше седнали хора майки с деца, семейства, възрастни хора, представете си на феста.... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 00:17
STAFF-A ПРЕЗИДЕНТ! STAFF-A ПРЕЗИДЕНТ! ААААААААА Абе ACDC се доказаха - който си го може, си го може и на 60. Перфектен концерт и как ни провървя  Хем ги чухме, хем ги видяхме, хем успяхме и да ги изпратим. Евала на майката на охраната бе ей! Аре, вулви, гответе се за МАСОНИСФИЪР !!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 01:14
Баш офертата си е брат, до стадиона, чуваш си перфе, пиеш биричка седнал с приятели - КЕФ!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 08:13
The Chameleon написа: Баш офертата си е брат, до стадиона, чуваш си перфе, пиеш биричка седнал с приятели - КЕФ! Е ти беше ли там :О Правя планове за Букурещ  На 50 километра ми е и ще е по-евтино :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 09:19
High_voltage написа: кфи камуфлажи, кфи пет леа?
как се прокраднахте? Стафа разтвори портите преди да почне Highway To Hell и с бако брутълдет и Жоро Секса просто влязохме в Мордор 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 09:50
Дейба и МОШНИЯ концерт ве! Тия пенсии разцепиха стадиона ше им еба майката! Аз бях най-отзад на трибуните. Съжалявам, че не взех билет за терен. Аз се надявах да седя, ама дори и най-отзад всички целия концерт седяха прави. А такава теснотия, че нема къде да се разтъпчеш, та накрая на концерта краката не ме държаха вече и си тръгнах вместо да пия бира с форумните другари...  Аз въпреки предупрежденията на другаря Омега след концерта нагънах 3 кебапчета със съмнителен цвят в хлебче. Бях прегладнял, че нямах време да хапна преди концерта та като излязох и минах през упояващата миризма на скара не издържах и си купих кебапчета от продавач, когото ако видят от ХЕИ ще депортират в източна Африка. Засега съм добре. Надявам се да оживея. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 11:20
Мани аз бях най-отпред на терена, до оградката, е там беше ребро до лакет ...  Но пък си струваше.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 13:15
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 13:25
беше БРУТАЛНО! И аз бях почти до оградката и в момента качвам снимковия и видео материал Просто нямам думи за цялото събитие Голямо шоу беше като правехме мексиканските вълни 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 15:42
Бях на терен и зяпах ставащото на сцената наред с уникалните декори
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 17:52
Ето и малко снимки, направени от моя милост. С телефон са правени, но пак се вижда туй-онуй http://www.facebook.com/album.php?aid=5 ... 1625750720
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 20:59
Да бяха поканили някоя по-сериозна БГ група, това е подигравка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 21:00
Деба тва беше най-скапаната подгряваща група ... "ДАААЙЙЙ МИ ВРЕЕЕЕМЕЕЕЕ" (puke) И кво искат публиката да пее с тях: "Кажете "ей" - от наща част се чува: "Гей"".
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 15 Май 2010 23:45
Или че собственикът на Balkan Entertainment Company е бивш басист на Конкурент 
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 16 Май 2010 10:01
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 16 Май 2010 10:34
vasito написа: http://vbox7.com/play:42edbc98   Fuck ... само заради това си труваше да дам 75 лева! 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: AC/DC КОПЕЛЕТААА!!!!!!!! Публикувано на: 16 Май 2010 10:44
Накрая някой го фана за ташаците 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|