Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 02 Апр 2010 23:31
Мн яка песен>>> http://vbox7.com/play:c8160e09 Иначе човек айде д анаправим един дует, честно. Ако си навит пиши на ЛС
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 10:43
АХАХАХАХАХАХАХАХА ПХАХАХАХАХАХА баси злето Най-точният коментар, който са написали във vbox е "imash nujda da si napraish sefteto " Пусни си рандъм рап песен и виж, защо разликата между теб и рапър е между земята и небето EDIT: повече ще ти отива да твориш в този стил http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 10:53
И къде съм казал, че съм рапър? Аз съм може би единственият човек, който си е 100% себе си в песните си и клипа, а не се правя на некъв смъкнат или на гъзар Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 11:03
Виж сега, всеки известен изпълнител е имал някакъв талант. Едни са блестяли с повечко гласови възможности, други с визия, трети умеят да правят страхотно шоу и имат силно сценично присъствие. А най-добрите, успяват да съчетаят тези неща. Рапър? Знам ли, със сигурност не се опитваш да си оперен певец . Хубаво е да се вслушваш в съветите на хората, измежду многото глупости ще откриеш неща, които биха ти помогнали наистина. Защото монетата няма само една страна . Добре, ето ти един полезен съвет - опитай с по-кратки рими. Слагаш твърде много думи на ред и в един момент ти се налага да говориш твърде бързо и неразбираемо.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 11:11
Ето това вече е градивна критика, а не напразно хранане. Мерси за нея
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 11:15
Jorkataaa написа: а не се правя на гъзар Цитат: Но помнете, че някой ден вие ще имате нужда от мен. Тва е от песента. ^ Иначе както винаги песента е е супер-зле и поражда само присмех в мен. Най-яко е че си снимал некъв клип с кофти-апаратче и всичко е некво замазано.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 11:33
Taзи песен и клипа са най-доброто, което си правил до сега. Браво, успя да предизвикаш емоции в мен
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Marv
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 11:50
И в мен предизвика емоции. Първо смях, после малко съжаление, и накрая отново само смях.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 12:01
Нито един от всичките ти припеви на всичките ти песни не става за нищо - няма мелодичност и въобще не се връзват с музиката. Рапирането е малко по-добре, но то е по-елементарно. Хвърли пот над припевите.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Алминатора``
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 12:03
Цитат: Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия. И как ще я разбиеш тази визия? С дънки и блузка за 10 лева, фалшиво пеене и клипче, снимано с мобилен телефон?
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 12:06
Пич по-добре се откажи излагаш се пред хората така.
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 12:06
Алминатора`` написа: Цитат: Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия. И как ще я разбиеш тази визия? С дънки и блузка за 10 лева, фалшиво пеене и клипче, снимано с мобилен телефон? Ами да
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 12:42
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 16:15
Умряла работа. Припевите ти наистина са ужасни.Ама ужасни е меко казано. Наистина поработи върху тях, ако сериозно ще се занимаваш с музика. Клипът е глупав. Личи си, че е напълно аматьорски. За рапер с твоите амбиции е под всякаква критика... Но най-ужасното нещо е "рапирането" ти-мяташ и въртиш ръце като някакъв мъртвец, на който му размятат ръцете насам-натам. ПРОМЕНИ ГО!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 16:54
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 18:04
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 18:58
Dexter написа: Умряла работа. Припевите ти наистина са ужасни.Ама ужасни е меко казано. Наистина поработи върху тях, ако сериозно ще се занимаваш с музика. Клипът е глупав. Личи си, че е напълно аматьорски. За рапер с твоите амбиции е под всякаква критика... Но най-ужасното нещо е "рапирането" ти-мяташ и въртиш ръце като някакъв мъртвец, на който му размятат ръцете насам-натам. ПРОМЕНИ ГО! Първо на първо, защо си мислиш, че знаеш какви са амбициите ми? Къде съм казал, че не го правя за кеф, ами че искам да става известен и комерсиален? И второ на второ като за първи клип е нелош, пробвай ти да заснемеш клип за песен с фото апаратче, не е толкова лесно колкото звучи
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:03
Jorkataaa написа: Dexter написа: Умряла работа. Припевите ти наистина са ужасни.Ама ужасни е меко казано. Наистина поработи върху тях, ако сериозно ще се занимаваш с музика. Клипът е глупав. Личи си, че е напълно аматьорски. За рапер с твоите амбиции е под всякаква критика... Но най-ужасното нещо е "рапирането" ти-мяташ и въртиш ръце като някакъв мъртвец, на който му размятат ръцете насам-натам. ПРОМЕНИ ГО! Първо на първо, защо си мислиш, че знаеш какви са амбициите ми? Къде съм казал, че не го правя за кеф, ами че искам да става известен и комерсиален? И второ на второ като за първи клип е нелош, пробвай ти да заснемеш клип за песен с фото апаратче, не е толкова лесно колкото звучи напусни.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:08
следващио път ако вкараш и некакви фенки да се подрусват в кадър, ще избиеш рибата
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|