Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: • The PCM Blair Witch Project Project Project! v0.6 • Публикувано на: 22 Мар 2010 18:20
Ок, знам, че може би пускам темата малко рано, но съм прекалено въодушевен! Тази година е годината, в която наистина ще се осъществи The Blair Project ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ( или ще фейлне за пореден път  , от нас зависи ! ) Та, мисля, че трябва да обсъдим няколко важни въпроса : - кой иска да участва; - къде ще сме ( Витоша? Рила/Стара планина; има и идеята за Леденика, примерно ); - как ще нощуваме ( някои предпочитат хижа ( но това не е истински Блеър ), други на открито с/без палатки/спални чували/етц ); - кога ще се проведе събитието ( едни са за май месец, други предпочитат през юли/август(!) по-скоро - едит : идеята е, че през лятото мнозинството може да е по курорти енд стъф ); - колко нощувки да продължи Блеъра ( 1-2-3? ) - всякакви подробности около екипировка и провизии; - и разбира се, всякакви допълнителни въпроси, за които се сещате; Дискусията е отворена за всички!  Ps. За да навлезете още повече в атмосферата на предстоящото умопомрачително приключение с трагичен край, заповядайте линкове към 2-та филма : ( като ние ще превъплътим 2-рия, малко или много ) 1-ви филм~CLICK2-ри филм~CLICK
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:36
Вие трябва да направите и подготовка по терена,както в първия филм имаше разни дръвени неща висящи от дърветата и тн.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:37
Както казах, ще пресъздаваме 2-рия филм ( ядене, пиене ), но не пречи да има роулплей на който му се занимава!  Даже и 2-3 камери ще дойдат добре. :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:38
ква хижа бе? и нека да бъде на Витоша ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:43
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:48
Аз мислех че ще пресъздавате brokeback mountain
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:49
Гиро мекицата написа: Аз мислех че ще пресъздавате brokeback mountain Това е запланувано за друг ден.. Сериозно, не спамете с глупости.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:50
добре де, целта на това мероприятие е да се съберем малко повече народ и да дишаме чист въздух, а вечерта алкохолни изпарения, въпреки че ако го поставим така - геймърски форум и планина ????? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 18:53
човек написа: добре де, целта на това мероприятие е да се съберем малко повече народ и да дишаме чист въздух, а вечерта алкохолни изпарения, въпреки че ако го поставим така - геймърски форум и планина ?????  Точно.  Лагерче, огън и много алкохол. 
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 19:08
Абе я направете един Lord of the rings 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 19:13
ти няма ли да дойдеш, ще си вземем и нещо да се правим, че можем да свирим. 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 19:33
Хижите са за педали. На открито. Тенджерка и оризче, пържоли за печене на място, може като шишчета. Колосално количество спирт. Някъде далече от цивилизация, няма да е много интересно, ако чуваме как минават колите на 200 метра от нас. Бонус точки ако се изгубиме, завали или някой умре.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 19:59
Чакам да дойде време за текето ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 20:04
Като гледам започват да се сбират хора ВС хижа, и аз съм от тях!  Много главоболия, леко безсмислени пари и какво ли не. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project! Публикувано на: 22 Мар 2010 20:05
indigo написа: Бонус точки ако се изгубиме, завали или някой умре. аз вече съм събрал 2 от тези бонуси 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 22 Мар 2010 20:48
Аз бих участвал. - Мястото ще да е Витоша, до Рила/Стара Планина няма да съберем хора, на Леденика има хубави кебапчета, ама не е това идеята. Смятам, че не трябва да се катерим много високо в планината, защото условията стават по-сурови, но пък не знам прилично място за къмпинг в гора различно от всезнайните полянки. Тук ще трябват идеи. - Нощувки на хижа е яко фейл. То ще е поредното запиване по хижите, което обаче е една изключително добра идея, която си струва да се обмисли за това лято! Anyhow, губи се Блеър Уич усещането и бие на кръчмарски запой. На открито ще сме.  - Осигурете палатки, защото на открито няма да се спи. Аз имам някаква палатка уж 4 места, но никога не съм я виждал и дори не съм сигурен дали ще мога да я осигуря. Опита ми по такъв къмпинг е оскъден, само на open air партита из железница съм ходил. Но знам, че само в спален чувал няма да затворя очи, не от страх от върколаци, а от гнус от скакалци с размер на палеца ми, които да ме лазят. Преди две години на един фест щракнах в тъмното един познат докато спеше на открито. Вкъщи на зуума видях двата скакалеца на лицето му. Not gonna happen. Спи се в палатка, ако нямаме палатки не препоръчвам въобще да се ходи. А ако се случи и дъжд да завали докато някой се опитва да спи на спален чувал отвънка...жална му майка. И ако пищите като момиченца от огромни насекоми, откажете се. И мен ме е гнус, ама... - Края на май месец е много добро време за изпълнение мен ако питате. - 1 нощувка, 2 няма да издържим, провизии за 2 дена трудно се мъкнат на ръка, с кола блеър уич ше е фейл, а и честно казано не ми се сере по храстите. - Провизии: фенерчета, лампи, подпалки, дърва, някой който може да пали огън, огън, който да не гасне цяла нощ, спрейове и мазила против насекоми, сериозни обувки, покриващи глезена, ножове, лозарски ножици, запалки и кибрити, торби за боклук, доста салфетки, дезинфекциращ гел, тоалетна хартия, поне по няколко чифта чорапи, дъждобран или в най-лошия случай шушляково яке с качулка, резервни дрехи, ДЕБЕЛИ ДРЕХИ (и лято да е сутринта около 4 става такъв кучи студ дори на ниско в планината, че ше съжалите ако нямате стабилно облекло). Дъврените въглища, скарата, мръволете и пиячката няма и да ги споменавам. Това ми ида на акъла до момента. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 22 Мар 2010 20:53
Günther написа: - ниско - палатки - 1 нощувка - спрейове против насекоми - дезинфекциращ гел - доста салфетки - 5 яденета на ден (за да е трудно мъкненето) Тц. Лейм. Фейл.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 22 Мар 2010 20:56
Гюнтер, а да дойда да ти нося нещата и да ти нося закуска в леглото не искаш ли?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 22 Мар 2010 21:04
Евала на Ерик за добрия пост Витоша звучи екстра ( и на мен това ми беше първоначалното решение ), мм не съм сигурен кое разбираш под високо и ниско, идеята ми беше с маршрутка ( или не? но е препоръчително от личен опит ) до златните мостове и вече нагоре си избираме лагер в някое закътано местенце  Да, запиване на хижа е много добра идея за друго събиране ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) За палатките не мога да изкажа сносно мнение, спал съм на открито в гориста местност близо до Русе и нямаше никаква нужда от палатка, но Витошка си е друга работа  спалните чували са малко проблем за тея дето ги нямат щото май са доста скъпи? ( а и предполагам, че ако имаме палатки няма да ни трябват :Д въпреки че студа, лол ) Края на месец май звучи добре да, въпреки че ще е сравнително по-студено от колкото през август, сигурно повече хора ще могат, след като е ъъ преди ваканцията ; Мислех си за 2 нощувки, но може и да е прекалено, 3 са наистина много според мен хаха , иначе и аз не съм много за сране в храстите, ама ако се наложи  Ще гледаме прогрозата да няма валежи разбира се, иначе съм съгласен що-годе за всички провизии, които изброяваш  better safe than sorry~ ( or not? )
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 22 Мар 2010 21:13
indigo, може от малък да обикаляш баирите за да пасеш овцете, но повечето сме градски чада и това е начина да не осерем идеята и да съжаляваме после. Аз лично предпочитам да се наслаждавам на мрака и тишината подобаващо на blair witch пред това да мръзна, да съм мокър, да ме дразнят комари и да си ям лайната щото не мога да си дезинфекцирам ръцете. Няма да си скапя хорър усещането само защото не съм екипиран според условията. Слаботелесните, които не могат да си мъкнат нужната екипировка и предпочитат да рискуват - техен проблем. Смятам, че правим това заради хоръра, не за да се мъчим под природните условия. Ако идеята на събитието е да отидем по голи гащи навръх Витоша и да спим под борчетата завити с листа, прав ви път, без мен.  5-те яденета няма да ги коментирам, щот за храна нищо не съм казал, освен че ше кажа на zip0 да ми яде кура! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|