Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Blair Witch Project?

Всички ще умрем!!!    52%  52%  [ 14 ]
 Обречен на провал.    41%  41%  [ 11 ]
 Ще е нечовешки яко!    7%  7%  [ 2 ]
Общо гласове : 27
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: • The PCM Blair Witch Project Project Project! v0.6 •
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:20

Ок, знам, че може би пускам темата малко рано, но съм прекалено въодушевен! :lol: :D

Тази година е годината, в която наистина ще се осъществи The Blair Project :!: ( или ще фейлне за пореден път :lol: , от нас зависи ! ) Та, мисля, че трябва да обсъдим няколко важни въпроса :

- кой иска да участва;
- къде ще сме ( Витоша? Рила/Стара планина; има и идеята за Леденика, примерно );
- как ще нощуваме ( някои предпочитат хижа ( но това не е истински Блеър ), други на открито с/без палатки/спални чували/етц );
- кога ще се проведе събитието ( едни са за май месец, други предпочитат през юли/август(!) по-скоро - едит : идеята е, че през лятото мнозинството може да е по курорти енд стъф );
- колко нощувки да продължи Блеъра ( 1-2-3? )
- всякакви подробности около екипировка и провизии;
- и разбира се, всякакви допълнителни въпроси, за които се сещате;

Дискусията е отворена за всички! :D

Ps. За да навлезете още повече в атмосферата на предстоящото умопомрачително приключение с трагичен край, заповядайте линкове към 2-та филма : ( като ние ще превъплътим 2-рия, малко или много )

1-ви филм~CLICK

2-ри филм~CLICK

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: The PCM Blair Witch Project Project Project!
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:36

Вие трябва да направите и подготовка по терена,както в първия филм имаше разни дръвени неща висящи от дърветата и тн.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:37

Както казах, ще пресъздаваме 2-рия филм ( ядене, пиене ), но не пречи да има роулплей на който му се занимава! :D Даже и 2-3 камери ще дойдат добре. :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:38

ква хижа бе? :lol:
и нека да бъде на Витоша :!:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:43

Може и римейк на това да направите http://www.youtube.com/watch?v=yETgkSZxmrE :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:48

Аз мислех че ще пресъздавате brokeback mountain

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:49

Гиро мекицата написа:
Аз мислех че ще пресъздавате brokeback mountain

Това е запланувано за друг ден.. :oops:

Сериозно, не спамете с глупости.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:50

добре де, целта на това мероприятие е да се съберем малко повече народ и да дишаме чист въздух, а вечерта алкохолни изпарения, въпреки че ако го поставим така - геймърски форум и планина ????? :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 18:53

човек написа:
добре де, целта на това мероприятие е да се съберем малко повече народ и да дишаме чист въздух, а вечерта алкохолни изпарения, въпреки че ако го поставим така - геймърски форум и планина ????? :lol:

Точно. :D Лагерче, огън и много алкохол. :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 22 Мар 2010 19:08

Абе я направете един Lord of the rings :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 19:13

ти няма ли да дойдеш, ще си вземем и нещо да се правим, че можем да свирим. :D

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 22 Мар 2010 19:33

Хижите са за педали. На открито. Тенджерка и оризче, пържоли за печене на място, може като шишчета. Колосално количество спирт. Някъде далече от цивилизация, няма да е много интересно, ако чуваме как минават колите на 200 метра от нас. Бонус точки ако се изгубиме, завали или някой умре.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Мар 2010 19:59

Чакам да дойде време за текето ;с

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 20:04

Като гледам започват да се сбират хора ВС хижа, и аз съм от тях! :D Много главоболия, леко безсмислени пари и какво ли не. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 20:05

indigo написа:
Бонус точки ако се изгубиме, завали или някой умре.

аз вече съм събрал 2 от тези бонуси :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! •
Публикувано на: 22 Мар 2010 20:48

Аз бих участвал.

- Мястото ще да е Витоша, до Рила/Стара Планина няма да съберем хора, на Леденика има хубави кебапчета, ама не е това идеята. :D
Смятам, че не трябва да се катерим много високо в планината, защото условията стават по-сурови, но пък не знам прилично място за къмпинг в гора различно от всезнайните полянки. Тук ще трябват идеи.
- Нощувки на хижа е яко фейл. То ще е поредното запиване по хижите, което обаче е една изключително добра идея, която си струва да се обмисли за това лято! Anyhow, губи се Блеър Уич усещането и бие на кръчмарски запой. На открито ще сме. ;)
- Осигурете палатки, защото на открито няма да се спи. Аз имам някаква палатка уж 4 места, но никога не съм я виждал и дори не съм сигурен дали ще мога да я осигуря. Опита ми по такъв къмпинг е оскъден, само на open air партита из железница съм ходил. Но знам, че само в спален чувал няма да затворя очи, не от страх от върколаци, а от гнус от скакалци с размер на палеца ми, които да ме лазят. Преди две години на един фест щракнах в тъмното един познат докато спеше на открито. Вкъщи на зуума видях двата скакалеца на лицето му. Not gonna happen. Спи се в палатка, ако нямаме палатки не препоръчвам въобще да се ходи. А ако се случи и дъжд да завали докато някой се опитва да спи на спален чувал отвънка...жална му майка. И ако пищите като момиченца от огромни насекоми, откажете се. И мен ме е гнус, ама...
- Края на май месец е много добро време за изпълнение мен ако питате.
- 1 нощувка, 2 няма да издържим, провизии за 2 дена трудно се мъкнат на ръка, с кола блеър уич ше е фейл, а и честно казано не ми се сере по храстите.
- Провизии: фенерчета, лампи, подпалки, дърва, някой който може да пали огън, огън, който да не гасне цяла нощ, спрейове и мазила против насекоми, сериозни обувки, покриващи глезена, ножове, лозарски ножици, запалки и кибрити, торби за боклук, доста салфетки, дезинфекциращ гел, тоалетна хартия, поне по няколко чифта чорапи, дъждобран или в най-лошия случай шушляково яке с качулка, резервни дрехи, ДЕБЕЛИ ДРЕХИ (и лято да е сутринта около 4 става такъв кучи студ дори на ниско в планината, че ше съжалите ако нямате стабилно облекло). Дъврените въглища, скарата, мръволете и пиячката няма и да ги споменавам. :D

Това ми ида на акъла до момента. :roll:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 22 Мар 2010 20:53

Günther написа:
- ниско
- палатки
- 1 нощувка
- спрейове против насекоми
- дезинфекциращ гел
- доста салфетки
- 5 яденета на ден (за да е трудно мъкненето)

Тц. Лейм. Фейл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 20:56

Гюнтер, а да дойда да ти нося нещата и да ти нося закуска в леглото не искаш ли?

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2010 21:04

Евала на Ерик за добрия пост :!:

Витоша звучи екстра ( и на мен това ми беше първоначалното решение ), мм не съм сигурен кое разбираш под високо и ниско, идеята ми беше с маршрутка ( или не? но е препоръчително от личен опит ) до златните мостове и вече нагоре си избираме лагер в някое закътано местенце :) Да, запиване на хижа е много добра идея за друго събиране :!: За палатките не мога да изкажа сносно мнение, спал съм на открито в гориста местност близо до Русе и нямаше никаква нужда от палатка, но Витошка си е друга работа :D спалните чували са малко проблем за тея дето ги нямат щото май са доста скъпи? ( а и предполагам, че ако имаме палатки няма да ни трябват :Д въпреки че студа, лол ) Края на месец май звучи добре да, въпреки че ще е сравнително по-студено от колкото през август, сигурно повече хора ще могат, след като е ъъ преди ваканцията ; Мислех си за 2 нощувки, но може и да е прекалено, 3 са наистина много според мен хаха , иначе и аз не съм много за сране в храстите, ама ако се наложи :lol: Ще гледаме прогрозата да няма валежи разбира се, иначе съм съгласен що-годе за всички провизии, които изброяваш :D better safe than sorry~ ( or not? )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 22 Мар 2010 21:13

indigo, може от малък да обикаляш баирите за да пасеш овцете, но повечето сме градски чада и това е начина да не осерем идеята и да съжаляваме после. Аз лично предпочитам да се наслаждавам на мрака и тишината подобаващо на blair witch пред това да мръзна, да съм мокър, да ме дразнят комари и да си ям лайната щото не мога да си дезинфекцирам ръцете. Няма да си скапя хорър усещането само защото не съм екипиран според условията.

Слаботелесните, които не могат да си мъкнат нужната екипировка и предпочитат да рискуват - техен проблем.

Смятам, че правим това заради хоръра, не за да се мъчим под природните условия.
Ако идеята на събитието е да отидем по голи гащи навръх Витоша и да спим под борчетата завити с листа, прав ви път, без мен. ;)

5-те яденета няма да ги коментирам, щот за храна нищо не съм казал, освен че ше кажа на zip0 да ми яде кура! :flipFinger:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost