Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 17:45
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 17:56
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 18:29
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 18:33
ахаха тея не са нормални
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 18:46
Е тва е шизофрения, путки майни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 19:34
2000 години Християнство в Македония ? 
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 19:40
Marv написа: 2000 години Християнство в Македония ?  Е ти сега ли разбра, че Исус е македонец? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 20:55
Дават съвсем ново значение на термина "болна нация"... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Оne
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 21:18
От нек'ви си седем хиляди години тия имат писменост.
Това защото египтяните всъщност произхождат от македонците, копеле, а македонците са потомци на атлантидите...
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 21:19
Естествено...македонците все пак са създали Земята... МАКЕДОНИЯ НА ТРИ ПЛАНЕТИ! 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 21:21
те и самураите са македонци, нали знаете тъжното е, че си вярват 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 22:03
Абе не се ебавайте, имам брадчедки македонки. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 22:41
The Chameleon написа: Абе не се ебавайте, имам брадчедки македонки.  На колко са? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 22:53
Убави македонски девойчета ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 23:05
Дади написа: The Chameleon написа: Абе не се ебавайте, имам брадчедки македонки.  На колко са?  Не знам, надявам се да са мънинки <3 Все пак са ми доста далечни братовчедки. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 23:08
Япония е създадена от македонци бе ей!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 23:41
Сравнете сами:  
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 23:43
Мда, македонците не е като да не покрадват, но е ФАКТ, че най-големите мошеници на Земята са ГЪРЦИТЕ !!!! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Поклон пред велика МАКЕДОНИЯ!!!! Публикувано на: 09 Мар 2010 23:59
The Chameleon написа: Мда, македонците не е като да не покрадват, но е ФАКТ, че най-големите мошеници на Земята са ГЪРЦИТЕ !!!! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Така е - всеки луд с номера си, както се казва ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|