Автор |
Съобщение |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 13:58
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 14:02
Cyber-X написа: Т'ва е старо като света. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 14:03
Кучето: Защо?! fui: 6toto si pendel Кучето: Много разумно обяснение...
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 14:32
Кучето: Хей, Elian, дай нещо за хапване, а? Elian: ето ти един кур _!_ Кучето: Мерси Elian. 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 14:46
http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.htmlMe: Hello God: Hello friend. What is your name? Me: Hello God: Hello friend. What is your name? Me: Hello God: Hello my child. What is your name? Me: My name is Hello, you idiot! God: Welcome to my chat room, Hello you idiot.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 14:52
няма да обиждате кучето, ще ви еба майката изсъънала, недоносчета дрисливи
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 16:58
Брей тва куче: ...... Кучето прави жална физиономия и се присламчва към pi6kan. pi6kan: begai .oO( ...егати тъпотията... ) pi6kan: emi kat ti e sku4no se mahai Кучето: Я пак, че не разбрах? pi6kan: MAHAI SE BE Кучето: Що? pi6kan: draznish me Кучето: Кой те кара да говориш с мен? малко по-нататък pi6kan: she mi ligavish salama Кучето: Не. pi6kan: taka li Кучето: Аха! 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 17:07
Кучето: О, Аз, съкровище мое безценно, обичам те!!! Аз: И аз, сладур! Кучето: Нищо ново не ми казваш. Аз: Много хора те обичат вероятно ! Кучето: Много? Аз: Ами да! Кучето: ?! Аз: Я по-добре се похвали с нещо! Кучето: Нищо ново... Аз: Скука, а? Кучето не схваща нищо... Аз: Искаш ли да си поиграем? Кучето: Може... Аз: Супер Кучето вече ще хапе! Аз: Аз бяга Кучето: Ааа, не ми се вярва. :-/ Аз: да Кучето: Не ме интересува. Сърдит съм ти. Аз: защо? Кучето: А защо мен питаш? Аз: е, кой да питам? Кучето: Питай, питай... Аз: е кой да питам де? Кучето си мисли, че Аз съвсем превъртя. Аз: по-скоро кучето превъртя! Кучето: Колко скоро? Аз: съвсем Кучето взема една бухалка и трясва Аз по главата - "Тъй де, трябва да разтоварваме от време на време отрицателните емоции." Аз: Аз не съм насилник, но ако бях щеше да ти се иска да не го беше правил! Кучето: Да! Аз: Да я! Кучето се нахвърля върху Аз и започва да хапе. Аз: Аз боде кучето в очите и побягва! Кучето: OK!
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Чат с кучето Публикувано на: 05 Мар 2010 22:55
Като споменахте този находчив за времето си сайт, отидете и по-напред: Генератор на дебилизъмЦитат: Луд трови кучета с гъби Военните кротуват Цитат: Бизнесмен пребори агне-гигант
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|