Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 18:14
И това заслужава отделна тема?Не мисля че е нещо голямо :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 18:18
АВАТАР МОЖЕ ДА МИ ЛИГАВИ БАБАНЯКА!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 18:28
Голямо е, защото филма независимо от качествата му, се превърна в най-големия филм за всички времена или докато не дойде момент някой друг да го измести. Пък ти Дади си шибаняк - с всеки свой пост ставаш по-тъп и по-тъп, отколкото беше преди години 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 18:35
denik написа: Пък ти Дади си шибаняк - с всеки свой пост ставаш по-тъп и по-тъп, отколкото беше преди години  Srsly, though, Avatar е овърхайпната боза. Шерлок Холмс е хиляда пъти по-добър филм, да го еба. Ебаси, Ледена епоха 3 е по-добър филм от аватар ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Едит: Добре, де, все пак похвално за другарката българка, ама еби го. В смисъл, върло важно, че имало българка дет', видите ли, пяла за ОСТ-а на аватар. Ебаси гордото постижение за нацията ни, сеш'те ли се. Радвам се за нея, просто ме боли фара, нали.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 18:38
Споко, Дади, аз още те обичам ( нищо, че не пишеш почти вече ) Аватар още не съм го гледал, нз и кога ще го гледам.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:05
На мен не ми харесват грозните сини извънземни. Даже Хищника е по-красив от тях...
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:14
Филмът си е някакъв среден филм и не ме ебе за това. Въпросът е, че направи огромен удар по едни или други причини, ще спечели ПОНЕ 5 оскара (от 9 номинации), бие всички рекорди по приходи и разходи, и трябва да се чувстваме горди, че има българско участие в него (и то представено по този начин)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:17
Удар в тясно пространство ![[cannabis] [cannabis]](./images/smilies/cannabis.gif)
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:23
denik написа: Голямо е, защото филма се превърна в филмът трябва да е 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:28
Dante написа: @ Дади
Това, че не харесваш Аватар не те прави нити по-готин, нито различен и интересен, нали знаеш? Просто ме прави човек, който не харесва аватар. Никога не съм претендирал, че съм нещо повече, щот' не ми харесва, т'ва си е моето виждане. Dante написа: Би ми било интересно да се обосновеш защо точно не харесваш филма. Самият филм е гледаем и не дразни, въпреки че е единсственият филм, на чиято прожекция съм заспивал в киносалон. Дразни ме просто начина, по който хората се превъзнасят по него и как едва ли не било второто пришествие на Иисус и каква революция било и т.н. На ниво ефекти едните "Междузвездни войни" от '99 ("Невидима заплаха") са много по-ground-braking за времето си. Да не говорим, че на ниво сюжет е по-добро, но за това - след малко. Та, ефектите - Final Fanasy Advent Children е за мен филмът, който по ниво и качество на CGI си остава недостижим. А Industrial Light and Magic изобщо не ги коментирам, защото тия хора са измислили всичкото това и продължават, да са най-добрите в областта, ама никой не точи лиги по тях. Другото - сюжетът. Сериозно ? 20 година работа от великия Камерън и това е най-доброто, което може да измисли? Ок, хубаво, то кой ли филм напоследък може да се похвали с готина история, но за мен един банален филм, който още от трейлъра можеш да го преразкажеш дословно не струва. Трето - хайпът. Всичко останало мога да го преживея, щот' нямам нищо против леките неангажиращи летни екшънчета, но шибаният хайп ме изкарва извън всякакви нерви. "Аууу, революция, ауууу колко е велик, ауууу, аватар". Еми, не, съжалявам, филмът не е най-великото нещо сред нарязания хляб, стига сте се правили. Какво толкова видяхте вътре не мога да ви разбера? Ефекти? Ебал съм ви в разбирането за качествено забавление, визията на едно нещо за мен винаги е бил последният критерий, по който го съдя. Историята е покрихме, актьорската игра май-тотално не си заслужава да се обсъжда (srsly, лудия сержант, колко по-клиширан образ можехте да измислите ?!?). Невероятната оригиналност на извънземната планета? Кое й беше оригиналното ? Нощните елфи? Или летящите камъни? Или ония медузи ? ПП И все пак наистина е редно да се признае, че саундракът е приятен.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:32
Да обобщим ти си заспал на филма( с очилата) , хванало те е яд, че си си пропилял парите, но сънен си накарал аверчетата да ти преразкажат случващото се и ето те тук.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:34
DJ Cat написа: Да обобщим ти си заспал на филма( с очилата) , хванало те е яд, че си си пропилял парите, но сънен си накарал аверчетата да ти преразкажат случващото се и ето те тук. 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 19:57
Абсолютно на 101% съм съгласен с Дади. Даже се чудя как не заспах на филма  А тия сини човечета са мега противни 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 20:05
denik написа: Голямо е, защото филма независимо от качествата му, се превърна в най-големия филм за всички времена или докато не дойде момент някой друг да го измести. ? AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA. Не.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 20:12
Той Дилдо само бисери ги ръси...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 20:27
Дади написа: Трето - хайпът. Всичко останало мога да го преживея, щот' нямам нищо против леките неангажиращи летни екшънчета, но шибаният хайп ме изкарва извън всякакви нерви. "Аууу, революция, ауууу колко е велик, ауууу, аватар". Е ти очевидно не знаеш кво е хайп. И как така рецензираш филм при положение, че дори не си го гледал? (сам казваш че си заспал) Секи си има мнение и като не ти е харесал просто кажи, че не ти е харесал и толкоз. Нито ще ме накараш да повярвам, че шерлок холмс е по добър, нито че е оувърхайпната боза (което очевидно не знаеш дори кво значи). А по темата - боли ме уя. Колкото и да е добър филма, тва че няква българка е изпяла 5 изречения в него не е повод за гордост...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 20:35
И деник очевидно е имал предвид най-касовия филм на всички времена и не виждам що трябва 15 човека да му се изсмеете като пълни ботове...
|
|
|
|
 |
Kaizerkiel
|
 |
В момента играе: NFS
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 20:37
Голям праз, имало българско участие в Аватар... Какво ще се гордея? Все едно ще оправи лайната в които живеем  . Как да се гордееш като народа ти затъва в провал повече от 600 години? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Need for speed Junkie
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Имало българско изпълнение в Аватар Публикувано на: 01 Мар 2010 21:13
еми аз точно събота ходих в пловдив в мола да го гледам ем не е толкова зле откъм ефекти е най-доброто нещо което има просто е яко да го гледаш и накрая последното меле също е яко ама историята е пълен боклук  ако направят междузвезни войни на 3д е тва верно ще е филма(те) на всички времена няма просто по добър филм от тва па ако е 3д няма и да има 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|