Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Гранофорин
Публикувано на: 08 Яну 2010 23:20

Лекарите не са ли много гадно племе ? Какви ли не глупости са ми се случвали, ухапа ме куче, отказват ми да ми бият инжекцу против бяс преди да са го изследвали. Как да направим изследванията? Ами донеси ни главата на кучето. (???)
Днеска търсих гранофорин, понеже ми стана рана в устата, и това лекарство не се продава вече. Освен за животни. Е, аз имам скъпият ми Фенриз, та все пак ще се отърва от раната. Крем "Здраве" също не съм виждал да се продава от бая време, а на мен ми вършеше чудеса. Дразнещо е това, че евтините, ефикасни лекарства стават недостъпни, а лекарите мислят само за парите си. Във всеки бизнес е така, но тук става дума за здравето на хората.
Та, не че е нещо неочаквано или странно, но лекарската индустрия не е ли много чекиджийска?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Заглавие: Re: Гранофорин
Публикувано на: 08 Яну 2010 23:28

Depraved написа:
Лекарите не са ли много гадно племе ? Какви ли не глупости са ми се случвали, ухапа ме куче, отказват ми да ми бият инжекцу против бяс преди да са го изследвали. Как да направим изследванията? Ами донеси ни главата на кучето. (???)

Копеле, живееш в RPG. :shock:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Яну 2010 23:48

Щом не щат лекарите да ти бият инжекцията, защо се буташ да ти причинят нещо толкова болезнено?

И недей се оплаква сега. Чакай здравеопазването да стане частно. Тогава ще видиш. :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2010 23:53

Аа гранофорин беше най якото лекарство.Като малък кат се намажа с тва и ми минава веднага.Ма мн цапаше деа

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 09 Яну 2010 02:08

Ми гранофоринът отдавна май се изписва само от ветеринари. Вземи си от аптеката Ваготил - евтино е и бачка. Принципно е за нанасяне по ранички на вагината, както се досещаш, но естествено става и за лигавицата на устата :D
Най-вероятно си се ухапал до кръв и нормалните бактерии в устната кухина са станали патогенни. Ще трябват няколко дни за адекватен имунен отговор и регенерация. А може и да е друго - казвал съм си да не духаш за пари.
Сериозно - ваготилът е решение. Или афтата, или ти!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Яну 2010 09:59

Брато такива времена настават че ще се мре за нищо.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2010 12:01

Като бях в болница беше пълно с мангали :shock:
Само ми стояха край прозоореца и ми гледаха телевизора :shock:
По едно време един влезна, огледа се и излезна :shock:
В болниците повечето, които се лекуват са цигани (правят разни шмекерии с осигоровките, осигоряват се за 15-20 лева и ги приемат)
А ние блъгарите, които плащаме около 10% осигоровки (от доходите си) почти не се лекуваме и мрем.
Ебало си е майката.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2010 12:59

Еми нормално и циганите и болниците са на оферта.Циганина там го хранят,къпят и тн. за без пари,а пък докторите зимат премии,че ги лекуват...Докато нормалния българин няма време да виси по болници

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 09 Яну 2010 13:15

Изход написа:
Като бях в болница беше пълно с мангали :shock:
Само ми стояха край прозоореца и ми гледаха телевизора :shock:
По едно време един влезна, огледа се и излезна :shock:
В болниците повечето, които се лекуват са цигани (правят разни шмекерии с осигоровките, осигоряват се за 15-20 лева и ги приемат)
А ние блъгарите, които плащаме около 10% осигоровки (от доходите си) почти не се лекуваме и мрем.
Ебало си е майката.

Просто си бил в мизерна болница. В тази, в която беше мама за операция аз не съм видял ЕДИН циганин. Да не говорим, че всичко беше супер чисто, изрядно, във всяка стая имаше телевизор и не ти даваха да влизаш без торбички на краката.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2010 13:15

Причината, поради която повечето хора в болниците са цигани е, че има много вътреболнични инфекции, храната е лоша и общо взето всеки нормален българин би предпочел да си седи вкъщи, отколкото да се лекува в болница.
Освен това условията за българите за далеч по-добри, защото последният път като лежах в болница (и се надявам да е първи и последен) аз бях в стая с още 1 българин, а в съседната стая имаше 10 мангала на 3 легла.

@Depraved, последният случай на бяс в България е от преди 40 години.
Ако те е захапало домашно куче е изключително неоснователно да ти бият ваксина против бяс, срещу тетанус да, но не и срещу бяс.
Дори и улично куче да те е ухапало, шансът да се подхлъзнеш и да паднеш в банята е по-голям, от това да умреш от бяс от ухапване от улично куче.
За бога, в България дори горските животни се ваксинират.

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 09 Яну 2010 13:18

Всички здравни заведения, в които съм влизал, с изключение на една частна клиника, са ми приличали на лудници/декори от някой хорър :D

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 09 Яну 2010 15:15

Fanatic написа:
Всички здравни заведения, в които съм влизал, с изключение на една частна клиника, са ми приличали на лудници/декори от някой хорър :D

Сейм.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2010 15:29

Може да има напредък в здравеопазването, но той е заради развитието на технологиите, не заради добре разпределен ресурс или старание на лекарите. В момента е изключително неефективна системата, бърза помощ често отказват да идват, да намериш лекар по презниците граничи с невъзможното и като тръгнеш да правиш каквото и да е трябва да загубиш цял ден в обикаляне и чака (което става в студени и гадни чакални където се разболяваш още повече).
Опредлено има какво да се желае!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2010 16:36

Е и аз в последствие разбрах, че няма бяс в България... И с Гранофорин се сдобих.
Идеята ми беше, че спират ефикасните лекарства, за да се купува кой знае какво, и да ти препоръчват да си мажеш устата с вагинални мехлеми. :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2010 16:42

Depraved написа:
спират ефикасните лекарства, за да се купува кой знае какво, и да ти препоръчват да си мажеш устата с вагинални мехлеми. :roll:

За съжаление е вярно. Така направиха и с Бивацин, антибиотик за рани, преди имаше флакони от 120 грама за 11 лв. Но ги спряха. Сега има "алтернативни лекарства" - флакони от 30 гр. за 11.50 лв. Четири пъти по скъпо! Вносителите избиват рибата с печалби.

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 09 Яну 2010 17:03

creator написа:
Вземи си от аптеката Ваготил - евтино е и бачка. Принципно е за нанасяне по ранички на вагината, както се досещаш, но естествено става и за лигавицата на устата :D

Ебало си е майката...аз като бях малък, майка ми все ми лекуваше сливиците с него. :o

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2010 17:08

Лекува всичко, що се лигави :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения