Остават грубо 5 часа и половина до новата година и аз най-накрая получих обратно контрол върху акаунта си ( по мои сметки - 19тия

).
Щеше ми се да напиша някакъв размисъл или равносметка на годината за мен.Но, явно, няма
Това вече ми е 4та поредна година в този форум.През тези години този форум се превърна в част от живота ми. Вярно няма никакво влияние върху личният ми живот, но върху този, виртуалният, където прекарвам огромна част от свободното си време.
Вероятно е много пресилено да кажа, че повечето от вас са ми истински приятели, за бога, дори е пресилено да кажа, че сте ми познати!Аз не познавам нито един от вас извън този форум.
Но е факт, че съм прекарвал много време с вас я в чат по скайп, я във флейм тука.И дори това да не ни прави нито приятели, нито познати, но все пак ни прави някакви и аз се радвам ,че сме такива! 4 години са си бая време, все пак

Много малко от вас са имали някакво влияние върху мен, сигурен съм че и аз не съм повлиял на никой от вас.
Всичко, което сме правили заедно през тези 4 години няма абсолютно никакво значение извън този форум.
Но беше забавно, мамка му!И не бих заменил това време за нищо.
Та, пожелавам ви весели празници и приятно посрещане на новата година.Успех през новата, която идва, нека бъде по-добра за всеки един от вас
П.С. Всичко, което написах по-горе не се отнася за Шерифа. Шерифе, ако четеш, гръмни се.