Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 10:40
Мисля че не сме един или двама в тоя форум, които гледаме шоуто Тъкмо изгледах новият епизод и много ме изкефи накрая като пуснаха отново пияно върху горкия Морис (бтв майка ми караше такъв в Кипър  ) Цитат: A survey conducted by Auto Express magazine in August 2006 revealed that just 745 of the 807,000 Marinas sold in Britain are still on the road — fewer than one in a thousand. This made it officially the most-scrapped car to have been sold in Britain over the previous 30 years. Three of these were later destroyed by Top Gear. However there are Morris Marina owners' clubs in the UK with members who are keen to ensure that the few remaining examples are preserved and survive on Britain's roads btw наскоро се бях зарибил да гледам разни стари епизоди на предаването от началото на 90-те (старият формат) - интересно е, но определено не и забавно За тези, които не знаят за какво става дума - английско комедийно автомобилно шоу (може би най-популярното в момента) - не очаквайте само сухи статистики и анализи  Иначе, гледал съм от 10 сезон всичко досега и вече след като нямам никаква работа, ще наваксам с по-старите които почват от 2002
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 10:49
Кефиш ли се ?
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 11:56
верно, шоуто е здраво в смисъл-автомобилно предаване, ама не те задръстват с въртящ момент на задвижващите колела или предавателни числа, или проценти на гъстота на горивни смеси... готино шоу, добри бъзици, макар че отвреме на време хуморът им е доста английски , ама все пак английско шоу в едно предаване гледахсравнения на московец, лада и застава срещу форд, един вид на покаже колко са изостанали руснаците.... пускат ги на гонка от един тунел, форда минава ... празно, нищо не става ... едно куче минава ... празно, пак няма никой ... накрая московеца взе да набира ... готини са, готини, все пак михаел шумахер им е домашния пилот
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 12:57
и аз съм го гледал това предаване само че други епизоди, но иначе предаването си е добро, а и малко повече характеристики на колите не е излишна, както казва "Til Lindemann" за въртящ момнет и такива неща, че кво му е лошото, целта на предаването е да се види каква е колата, инериор, екселериор, особености на двигателя, мощност и др. а не само гонки и такива работи
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 13:27
Леле и аз мислех да пусна такава тема, поради факта че съвсем наскоро открих, колко яко е това шоу. Истинско мъжко предаване, много е яко, за сега съм гледал разни серии във vbox.com и youtube.com. Мисля, че в последния сайт, може да се намери всичко.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 13:32
Пък и в замунда ги има всичките 13 сезона (средно с около 7-10 серии всеки) със сийд 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 14:31
Само да кажа, че туко що изгледах поредния епизод на Top Gear  S06E05
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 14:48
Най-доброто шоу в световния ефир  (Y)
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 15:42
Да  За момента съм гледал 8ми и 9ти сезон. На моменти не ги разбирам (най-вече при гостите - ония кат' се отплеснат да си говорят на някакъв диалект и едвам долавям някоя и друга дума о.0), а и освен това не разбирам НИЩИЧКО за коли, но тримата идиоти са култови и чувството за хумор е толкова велико 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 15:45
Дади написа: Да  За момента съм гледал 8ми и 9ти сезон. На моменти не ги разбирам (най-вече при гостите - ония кат' се отплеснат да си говорят на някакъв диалект и едвам долавям някоя и друга дума о.0), а и освен това не разбирам НИЩИЧКО за коли, но тримата идиоти са култови и чувството за хумор е толкова велико  Аз превъртам като си говорят с някви неизвестни за мен звезди в студиото, защото само тогава ми дотъпява То и майка ми и сестра ми го гледат (орязаната версия по бтв) дето си нямат хабер от коли, но се радват на хумора 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 15:53
Аз като чуя коя ще е звездата и ми е непозната, паузирам, отивам в Уики и чета за него. Иначе се кефя, че все по-рядко ми се случва да не познавам звездите, откакто почнах да гледам повечко предавания на BBC.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 15:58
По повод на скорошното гостуване на Стивън Фрай, ми се искаше и Хю Лори да поканят, но той сигурно е мн зает пък и надали се връща често в Англия. вижте това http://www.youtube.com/watch?v=FOlo0z9IGzE
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 16:15
denik написа: По повод на скорошното гостуване на Стивън Фрай, ми се искаше и Хю Лори да поканят, но той сигурно е мн зает пък и надали се връща често в Англия. вижте това http://www.youtube.com/watch?v=FOlo0z9IGzEАдски млад е тука
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 16:36
Гледал съм абсолютно всички сезони с всичките им епизоди (понеже някои липсват в торентите замунда). Освен това съм гледал всички спешъли и всички други предавания на Джеръми Кларксън. Мисля, че съм зарибен. 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 23 Юли 2009 17:07
Не съм зарибен на тема автомобили. Карам на принципа - щом върви - става. Но пък предаването определено е доста забавно и от него гледам предимно чаленджите. Иначе, Go, Captain Slow 
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
2D
|
 |
В момента играе: Вземи Си Изпитите Арена!
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 24 Юли 2009 13:23
Тея тримцата имат най-великата професия. Искам поне за едно предаване да съмм водещ.  Ама няма да мога щото ше ми е прекалено смешно през цялото време. В настоящия сезон, ако не се лъжа, трябваше да купуват автомобили за 17 годишни. Много масов смях беше. А любимия ми момент е Top Gear Winter Olympics. http://www.youtube.com/watch?v=jSCUnwvx ... re=related - От 4:50 до 5:05. -Are they dead? -Yes quite dead. 
___________________________________ pics of hot chicks
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 25 Юли 2009 17:02
Много яко шоу, ама тоя сезон е само 7 епизода 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Blinkers
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 25 Юли 2009 22:34
Не го следя,ама съм засичал по ТВ,помня че пълниха някакви коли с вода и после гледаха коя ще измине най-много преди да се изпразви,голям майтап беше,яко шоу правят пичовете. 
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 03 Ное 2009 11:19
Новото филмче на Джиза http://zamunda.net/details.php?id=195113&hit=1след драгън ейджа го пускам да се тегли 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Top Gear Публикувано на: 03 Ное 2009 15:16
Само дизел!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|