DennisEverything? написа:
I_Hate_Noise написа:
Ще ходиш на рожден ден на някой педал ли ?
Не,просто няма да ходи на рожден ден на такъв с кожени панталони и кубинки,седнал на някоя пейка,свирейки на китара и отварящ миризливата си дупка(уста),правейки опити за пеене,пиейки бира с цел дооформяне на огромното си бирено шкембе.
Ти обаче винаги (си мислиш, че) имаш какво да кажеш,
и винаги ше е едно и също. И еднакво смешно, надъхано като за бой пред баничарницата, псевдо-борческо, ама иначе художествено-описателно и много детайлно.. като за класна работа на 12 годишен.
Не ми е ясно за каква кауза (си мислиш, че) се бориш, като вкарваш хората в масов стереотип.
Не разбра ли, че по този начин изглеждаш
масово тъп ?
(и в никакъв случай компетентен, правдив, различен ?)
Ся ше ми кажеш, че нямаш такива претенции. (ем много знае, ем скромен.. напрао се ожених)
Ми без претенции, за кво си тръгнал да се бориш бе, абдал ?
К'во отстояваш, като си без претенции ? Ми, засега, само незрялата ти и криворазбрана ненавист към.. някакъв стереотип, към който, между другото, не принадлежи нито един потребител тук.
(все едно да ни свариш да пием френски абсент в изискано заведение, и да ни наречеш на висок глас жалки, кръчмарски пияндета).
Затвори я тая лайнометна уста най-после. Изглеждаш като някакъв разжалван драматург, борещ се срещу всяка проява на лош вкус, а сам смърдящ на сек'ви породи лайна.
И недей мисли, че на мразя_шум му е през кура защо Ледник ше купува Фред Пери.
Или че на мен ми дреме за форумната ти персона. Или че на теб не ти дреме. Не, по-скоро си правя кефа преди даскало.
Пишлеме убито ! Хах, обикновено гледам да не обиждам хората така простичко и директно, но ти, в края на краищата, си достоен единствено за това.