Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 03 Дек 2008 16:51
Известният у нас писател Сергей Лукяненко (автор на фантастичните поредици за Патрула, Дълбината и др.) е в България по случай Панаира на книгата в НДК. На 4ти Декември (четвъртък) той ще е на щанда на ИК ИнфоДАР (3ти етаж, срещу ескалатора) от 12 часа за кратка среща с читателите си. Поради заетата си програма е възможно авторът да не може повторно да отдели време за среща, така че тези, които биха искали да го видят могат да използват тази възможност. ПС Tъй като това e станало възможно наистина в съвсем последния момент и не е ясно дали ще може да се повтори поради заетата му програма наистина ще е хубаво всеки, който се интересува да използва тази възможност, както и да сподели на свои познати за нея. Поради липсата на време за по-сериозно уведомяване на читателите му е възможно мнозина да не разберат за идването му и да изпуснат възможността да го видят. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 16:57
Interesting... 
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 17:14
Ъгх... Ако и моят график беше по-свободен, с удоволствие щях да отида!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 18:02
Тоз Лукяненко да не е изобретателя на луканката?
|
|
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 18:08
Alminator. написа: Тоз Лукяненко да не е изобретателя на луканката? Лукяненко ... Лук я Ненко
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
Dheart
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 19:04
Утре няма да се ходи на училище, явно... Или поне не на първия блок...
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 19:39
Ние днес с колеги бяхме в НДК заради тоя панаир - купих си и аз като нормалните хора книжле 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 19:57
LetteRman написа: Alminator. написа: Тоз Лукяненко да не е изобретателя на луканката? Лукяненко ... Лук я Ненко Този анализ на името, който направи, е достоен за най-тъпия пост на седмицата в този форум. Най-жалкото е, че и двамата си нямате идея кой е този човек, и може би защо, по дяволите, е толкова известен, че да се пускат по форуми теми, канещи хората да дойдат да се видят с него. Жалки сте.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 20:16
The Grim Reaper написа: LetteRman написа: [ Лукяненко ... Лук я Ненко Този анализ на името, който направи, е достоен за най-тъпия пост на седмицата в този форум. Най-жалкото е, че и двамата си нямате идея кой е този човек, и може би защо, по дяволите, е толкова известен, че да се пускат по форуми теми, канещи хората да дойдат да се видят с него. Жалки сте. Нол ми дреме кой е тоя,след като не е изобретил луканката. P.S.Ако ида там на тва място ще ми дадат ли безплатна луканка? P.S.S. Ако Лукяненко не е изобретил луканката,then who?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко Публикувано на: 03 Дек 2008 20:19
Alminator. написа: Нол ми дреме кой е тоя,след като не е изобретил луканката.
P.S.Ако ида там на тва място ще ми дадат ли безплатна луканка?
P.S.S. Ако Лукяненко не е изобретил луканката,then who?
Луканката е изобретена от някой, който е решил за забавно да съхранява месо там, откъдето цел живот са преминавали фекалиите на даденото животно.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 03 Дек 2008 20:28
За съжаление няма да мога... Ебати и работата, веднъж да дойде тоя човек и аз да не успея да си взема автографче поне. В събота обаче може да се отбия. Жалко, много жалко. Алминаторе, ти си нереален дебил, млъкни просто.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 04 Дек 2008 23:32
Ееех изпуснал съм го днес.... ще се пробвам утре...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 06 Дек 2008 13:21
Докладвам, че аз и Попа, когото засякох там вчера, си имаме новите издания на "Нощен Патрул" с автограф от автора. Не знам защо, ама не бях прочел картинката, та си мислех, че в четвъртък ми е единствения шанс, че даже и съжалявах, че го изпуснах. И вчера случайно си намерих път до панаира на книгата, та разбрах, че въпросната "кръгла маса" била в същия ден. Верно, беше само на руски, та не ни беше интересно. И верно, чакахме го тоя 2 часа. Ама пък накрая си ни подписа книжките, и си тръгнахме доволни. 
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 06 Дек 2008 15:01
Така беше, потвърждавам! Браво!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Среща със Сергей Лукяненко – 4-ти декември (четвъртък) Публикувано на: 06 Дек 2008 15:18
Хахаха... ами този първия дето го чакахме... и накрая вика "Я нет лукяненко"  )
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|