Vermic написа:
Виж се бе смешко!Огледало нямаш ли да се видиш на кво приличаш а пък си ми тръгнал да ми говори кой бил овцата.Ама верно кво да се очудвам ти говореше че сме се оправи и сме доста на ниво :Д пълен смешко.Ти си от онези богатите разглезените дето като умре татко и по добре да лягаш до него щото си като една кръгла 0 или по точно като две 00 ама карай нали си Айнщайн на 21 век и си велик ;Д
Нима лайното, снимало се с 1100(?) лева, и показало се пред форума ме определя като "от онези, богатите, разглезените"?
Да, може би баща ми има пари. Никъде, обаче, не съм парадирал с това, че да достигнеш до тези изводи. Напротив, напълно осъзнавам, че това не са пари, които съм изкарал аз, и рядко, защото не смея да кажа "никога", ги прахосвам. Аз, момче, съм от онези, да, които когато баща ми преди две седмици им даде 200 лева за обувки, а аз отидох до Пиротска, а не в Мола, да си купя от 50 (с'я верно, че за една година са ги вдигнали от 50 на 100, но пък с такава нагласа отидох).
Единствения случай, за който имам спомен да съм показал някак материалното си състояние, беше в темата "Каква кола карате?", където с голяма доза нежелание и срам пуснах снимка на колата си, единствено защото тази кола, сега, на старо струва 15000, и ми е пределно ясно, че не са много тези на моята възраст, които карат такива автомобили, и аз далеч не искам да се чувствам като нещо повече от останалите, особено пък защото разполагам с пари.
Единствения външен признак на теорията ти, освен, че нося по официални дрехи, минимална част от които маркови, е че пуша Давидов. И това е една от малкото глезотии, които принципно си позволявам. Още повече, започнах да пуша Давидов с идеята, че ще спра да пуша по кутия бяло Боро на ден, и ще пуша по половин кутия Давидов. И рядко, копеле неосъзнато, дори сядайки на маса си вадя цигарите и ги оставям на нея, точно защото не искам да създавам грешно впечатление. Често, дори седнал в заведение, когато ми се допуши си бъркам в джоба, вадя една цигара, и прибирам кутията обратно. И не, не защото ми е по-удобно така. Точно защото се ужасявам от мисълта някой да реши, че парадирам с това. И дори тук, в този форум, има хора, които виждайки цигарата са ми подхвърляли "Давидов пушим, а?", и мисля, всеки един от тях може да потвърди, ако помни, дългото обяснение на това, защо по дяволите пуша Давидов, което им давам.
И наистина, ужасно много мразя някой да ме определя по този начин.
А ти, педерастче слабоумно, 'де ми се пишеш патриот не можа за всичките години от жалкото ти съществуване да си дадеш малко зор, та да можеш да туриш поне символична пунктуация, покрай всичките подчинени изречения, които плескаш поради слабия си изказ на бащиния си език?
Твърдоглаво келеме, въобразяващо си, че всеки, който не подкрепя слабоумните му теории е по-тъп от него. А мен наричащ Айнщайн на 21-ви век. И, нищожни дърводелецо, Айнщайн е бил физик. Нямаш капацитета да знаеш и осъзнаваш толкова много, нали?
Човек, че защо да те мразя? Глупости. Надявам се и ти разбираш, че и моите постове не пращят от искреност. Разсъжденията ми не бяха относно теб, а принципни. Не бяха и провокирани от теб, а, както показах, от цитата, върху който разсъждавах. А и принципно ме влече агресивния, циничен изказ, та затуй често плескам такива злобни коментарчета тук. :oops: