Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 10:12
Е ?! Оплаквате ли се от живота си ?! Искате ли да промените нещо в него, липсва ли Ви нещо ?!
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 10:15
ем не, не се оплаквам. доволен съм.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 10:22
Не!Скоро ще си прережа вените!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 10:36
Защо да не съм?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 11:16
Защо наистина?
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 11:19
Винаги може и по-добре, но съм доволен 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 11:20
Можеше и по-добре, много по-добре, но не е като да съм отчаян от живота си 
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 11:25
Естествено, че не 
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 12:22
Да!Всичко което искам го имам :С е освен 1-2 неща,.,Но като цяло съм недоволен от живота който живея в тази страна!
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 12:25
рекънектъ написа: Можеше и по-добре, много по-добре, но не е като да съм отчаян от живота си  А трябва 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 12:35
Chernobyl написа: Да!Всичко което искам го имам :С е освен 1-2 неща,.,Но като цяло съм недоволен от живота който живея в тази страна! Във всяка друга цивилизована страна родителите ти нямаше да те издържат и да те пращат в университет, а на 16-годишна възраст щеше да бъркаш цимент по строежите. Докато се пенсионираш. Точно ти.
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 12:46
Ледник написа: Във всяка друга цивилизована страна родителите ти нямаше да те издържат и да те пращат в университет, а на 16-годишна възраст щеше да бъркаш цимент по строежите. Докато се пенсионираш. Точно ти. Смешник не ми обяснявай глупости  смея ти се на поста!Хабер си нямаш от светъ.Върви на митинги на АтакА и си мисли че се бориш за права и свобиди на Българите при определение че самите ти сънародници не им пука за това ;Д Всичко бяга в чужбина тук хляб за такива като теб няма.
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:27
Отговарям "Пас съм по темата", щото всеки път щом кажа "Щастлив съм/доволен съм" - нещо става. Не ща да подръпвам робата на съдбата отново (: Но иначе - старая се да живея и действам така, че да съм доволен. Друг е въпроса кое доколко се получава 
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:33
Дано темата не промени насоката си с последните постове... -- Иначе - да, доволен съм. Би било адски нахално, дори нагло от моя страна, ако не бях доволен. Имам, едва ли не, всичко, от което имам нужда. -- Това не променя факта, че чакам с нетърпение CERN/2012/WWIII. -- Иии поздрав, по случая с темата : Malice Mizer - Bel Air ( skate or die!..., lol wut? ) Въпреки нечовешката песен не мисля, че ще преживеете клипа, тъй че няма да поствам линкове, който има мерак сам да я види. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:52
ъ ледник, позволявам си да не се съглася в нито една цивилизована държава(Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Италия, Франция, Обединено Кралство)няма да работиш на 16...там държавата и родителите ти те бутат да завършиш образованието си, докато не свърши гимназията, оттам нататък сам решаваш какво ще правиш.виж, може и да прекарваш по някой половин работен ден в някой фаст фууд, за да докажеш на вашите, че не си мърльо и да ти вземат нова кола(четирима приятели в УСА ми го казаха)но всичко свършва дотук.като цяло стратегията е да се развива въростия индивид интелектуално.в англия докато влезеш в гимназия, нямаш оценки, за които да се тревожиш, като влезеш в гимназия учиш 4 предмета, които ти си избираш, и пак няма оценки.децата имат много свободно време там, но вместо да работят, цъкат ГТА на ПС3.и не са празни приказки-приятели там са ми разяснявали ситуацията надълго и широко и се доверявам, че е напълно така, както ми казват.иначе нямаше как да знам
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:57
Честно казано, като изключим любовта и училище съм доволен от живота си... да.
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
kele643
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 18:18
The Chameleon написа: Това не променя факта, че чакам с нетърпение CERN/2012/WWIII. Ето това харесвам в теб, човек с истински ценности. Иначе по темата: реконекте, какво не си доволен от любовния си живот бе брат ;/ ? Да не би да са открили какво прави баща ти с теб и да са го вкарали в затвора, та сега ти е самотно през нощта?
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 18:22
Разбира се, че не! Аз съм брата близнак на Вермик, Чернобилското Емо! Доволен съм само от това, колко съм истински! Life sucks 
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Доволни ли сте от живота си ?! Публикувано на: 25 Авг 2008 18:32
Ти беше много добро дете, какво се случи с теб?
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|