11 годишно момиче изнасилено в Красно Градище
7 март 2008
Принтирай Изпрати
11 годишно момиче от Сухиндол е било изнасилено вчера в изоставена сграда в с.Красно Градище, община Сухиндол. След подадения сигнал в РПУ-Павликени полицаите са заловили извършителя. Това е 38-годишният Сабри С. също от Сухиндол. Срещу него в Районното полицейско управление е образувано дознание.
Условна присъда за полицай, изнасилил 15-годишна
18.12.2007
Сливенският военен съд наложи условна присъда от 2 години и 10 месеца с 5-годишен изпитателен срок на Румен Башев за изнасилване на непълнолетна.
Осъденият е 26-годишен полицай от РПУ - Смолян.
През лятото бил командирован като служебно лице в курорта Слънчев бряг, където през август т. г. изнасилил 15-годишното момиче, използвайки сила и заплаха.
Присъдата подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.
Случаят с 16-годишната българска ученичка, изнасилена от свои съученици в училище на остров Евбея
http://bulgaria.actualno.com/news_83223.htmlТемата не е за забавление или подигравка!Става въпрос че наскоро даваха по новините как някакъв бивш затворник изнасилил малко момиче и я оставил пред тях(стана ми интересно и бих искал да помоля за подробна информация защото случилото се не е било обикновенно(момичето имало рани по тялото си))Бих искал да разбера вашата гледна точка по въпроса и също така как тълкувате педофилията(не само в България).
То се е видяло че положението в тази страна е извън контрол и че хората направо живеят в собствения си рай(изнасилвания кражби убийства неспазване на закони и т.н.)Аз лично бях потресен когато чух за изнасилването от новините(а до този момент такова нещо като педофилия в България за мене беше невъзможно)Според мене изнасилването не е само една малка точка в съзнанието на изнасиления(и удоволствие в болното съзнание на изнасилвача)това може да причини не само срив в нервната система ами и край на личния живот(живот като сянка аутсаидер или човек които е никой)
Личното ми мнение е че трябва да бъде върната най-добрата присъда за да спре всичко а точно Смъртната присъда.