Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Педофилия
Публикувано на: 10 Мар 2008 17:09

11 годишно момиче изнасилено в Красно Градище
7 март 2008
Принтирай Изпрати
11 годишно момиче от Сухиндол е било изнасилено вчера в изоставена сграда в с.Красно Градище, община Сухиндол. След подадения сигнал в РПУ-Павликени полицаите са заловили извършителя. Това е 38-годишният Сабри С. също от Сухиндол. Срещу него в Районното полицейско управление е образувано дознание.

Условна присъда за полицай, изнасилил 15-годишна
18.12.2007
Сливенският военен съд наложи условна присъда от 2 години и 10 месеца с 5-годишен изпитателен срок на Румен Башев за изнасилване на непълнолетна.
Осъденият е 26-годишен полицай от РПУ - Смолян.
През лятото бил командирован като служебно лице в курорта Слънчев бряг, където през август т. г. изнасилил 15-годишното момиче, използвайки сила и заплаха.
Присъдата подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.

Случаят с 16-годишната българска ученичка, изнасилена от свои съученици в училище на остров Евбея

http://bulgaria.actualno.com/news_83223.html

Темата не е за забавление или подигравка!Става въпрос че наскоро даваха по новините как някакъв бивш затворник изнасилил малко момиче и я оставил пред тях(стана ми интересно и бих искал да помоля за подробна информация защото случилото се не е било обикновенно(момичето имало рани по тялото си))Бих искал да разбера вашата гледна точка по въпроса и също така как тълкувате педофилията(не само в България).
То се е видяло че положението в тази страна е извън контрол и че хората направо живеят в собствения си рай(изнасилвания кражби убийства неспазване на закони и т.н.)Аз лично бях потресен когато чух за изнасилването от новините(а до този момент такова нещо като педофилия в България за мене беше невъзможно)Според мене изнасилването не е само една малка точка в съзнанието на изнасиления(и удоволствие в болното съзнание на изнасилвача)това може да причини не само срив в нервната система ами и край на личния живот(живот като сянка аутсаидер или човек които е никой)
Личното ми мнение е че трябва да бъде върната най-добрата присъда за да спре всичко а точно Смъртната присъда.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Педофилия
Публикувано на: 10 Мар 2008 17:17

Условна присъда за изнасилване?!

Че тоз' полицай да не е Стависки бе, д'еба?!

Аз такива бих ги заклал на место. Ако немаше да ми е жал, че не са си получили заслуженото, а са умряли бързо. Нека се мъчи цел живот копелето.

Принципно съм злобен, но за изнасилване и сам не мога да си представя на какво съм способен.

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 17:23

http://youtube.com/watch?v=3av_qRR_DWc

http://www.encyclopediadramatica.com/Raping_Little_Suzy

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 10 Мар 2008 17:32

Sеbastian написа:
http://youtube.com/watch?v=3av_qRR_DWc

Хах. Дали пък не си разбрал погрешно цялата идея на линка, който даваш?

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Мар 2008 17:34

Вермик, че какво да ми е мнението?

И по лично убеждние, и по партийна линия защитавам смъртното наказание за подобни безчовечни отрепки. Това не са хора, това са мъртви души.

Aventura имаха една песен - "Момичето" (La Nina).
Който иска - нека слуша...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:05

Vermic написа:
(а до този момент такова нещо като педофилия в България за мене беше невъзможно)

АХАХХААХ.. на кой свят живееш ти бе ?

Жалко е, че млади момичета ( момиченца дори ) , биват изнасилвани. Поне да бяха изнасилвани от пичове, но не . Тряя са я дърти, я цигани, я турци. Още помня навръх 3-ти март, преди 1 година, като някакъв турчин карал младо момче да му духа.

...

Та.. против педофилията в България съм, определено. Всичките педофили в газовата камера, да им еба майките. Не са дорасли да пефолистват, кретени с кретени.

П.п. Поразсеях се , та написах глупости. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:07

Не си единствения, който забелязва нарастващата педофилия... Може и преди да е било същото, а сега просто да се говори повече.

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2008 18:12

Чами , пичовете имат кво да ебат .. утрепките нямат :)
има логика няква , нали се сеш .

По темата , искрено се надявам в тоя форум да няма човек с различно от гореспоменатите мнения ..

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:13

Аз бих изпедофилствал с Vermic

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:18

Gipo написа:
Аз бих изпедофилствал с Vermic

Не знаех че си на 14 ;)

Иначе The Chameleon имах в предвит че такова нещо не е толкова често срещано(максимум 1 или 2 изнасилвания на година а те са били повече)

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:19

Бе до преди 89-та , ако знаеш колко ИЗНАСИЛВАНИЯ е имало. Просто не се е разправяло наляво-надясно, сави ?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:37

за това няма точна статистика защото не всички отиват да се оплачат наказанието за такова нещо трябва да е едно от най-тежките доживотен без право на помилване или смърт
според мен трябва да се наемат няколко здрави негъра с мн големи пишки и да изнасилват изнасилвачите после педофилите да бъдат кастрирани и накрая доживотна или смърт

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 18:48

Vermic написа:
Не знаех че си на 14 ;)

Е аз пък знаех, че нямаш никакъв акъл и няма да разбереш поста ми :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 19:41

Не е само тука така. Утрепки по цял свят , в по-големите държави - трижди повече. Ако си американец, нима няма да си през ден свидетел на такива неща и да слушаш по новините за поредната престрелка / изнасилване / анимофилия и т.н.
Пък и като ходят като курветии разни 12-13 годишни пикли, не хвърляйте изцяло вината на утрепките :D

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 19:55

Pervertor_ov_TK3C написа:
Пък и като ходят като курветии разни 12-13 годишни пикли, не хвърляйте изцяло вината на утрепките :D

И това го има, но все още зачитам момичетата под 12 години за невинни. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 23:32

Vermic написа:
Не знаех че си на 14 ;)

Значи ако той е на 14 и педофилства с теб, ти трябва да си на... около -10?

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:22

Да изнасилваш малки дечица...това си е за изгаряне чрез обесване.
А тия от 13 нагоре сите се мислят за "пички" и самите те искат някой да ги набара.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:35

Всеки нечовек да си знае дупката.

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 11 Мар 2008 10:13

Педофилите трябва да ги режат живи на публично място - като едно време както са били екзекуциите в древен Китай. Имаше един британец който беше познат на Интерпол и обикаляше из хотелите във Варна и Бургас с момиченца (най-голямото беше на 15, най-малкото на 9) но докато нашите служби се усетят той изчезна от страната с фалшив паспорт. Когато го гледахме с колегите от смяната да идва в хотела където работих направо искахме още от вратата да го заритаме, на всичкото отгоре мъкнеше и пълномощни от родителите на момиченцата че може да ги разкарва с него... Мазен, гнусен изрод с едни свински очички - него без никакви угризения бих го застрелял...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 12:10

Интересно 2 години и 10 месеца затвор. Брей той ще си поживее малко черния животец в килийка и после пак ще шиба наред. начало на ирония БРАВО на българската съдебна система. Защо не дадът на такива и по-оютна и обзаведеня килия "за да си помисли сериозно за грешките, които е извършил". Направо защо не направят къщичка пълна с момичета под 14 и 15 и да опънат червеното килимче с надпис "Добре дошли скъпи педофили !". край на иронията
Но fellow форумци факт е наистина, че днешните момичета по начина по който се курвят (контят или както искате го наречете) са си провокация за един чичко който няма къде да си ръгне патлака. Лошо няма да тургат късите полички, токчетата, и тоновете грим но това ли трябва да са последиците. ;)

Обаче тук идва и другия фрапиращ момент -> Посегателство над момиченца/момичета, които въобще не се интересуват от полички и т.н, а просто са жертви на термина "по грешното време на грешното място"

начало на рионията и да нека ги пускат за по малко време такива отрепки дето посягат на ДЕЦА, само за разнообразие и кеф край на иронията.
Have a nice day ;)
P.S Педофилите трябва да ги пуснат първо на Китайско мъчение (да им се е*е майката на психиката), после да им отрежат членовете (да усетят болката) и накрая да ги изгорят(grande finalle). За такива хора нямам никаква милост и състрадание да мрът и толкова !?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost