Автор |
Съобщение |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 06:09
Днес станах неволен свидетел на поредната катастрофа, вероятно отнела нечий живот. Ауди А6 буквално беше направило една Астра на сол. Не останах на мястото дълго, някак си не мога да стоя и да гледам нещо такова, сякаш гледам сеир. Все пак, огледах щетите и разположението на колите и по всичко личи, че причина за катастрофата е била несъобразена скорост от страна на водача на Аудито. Мамка му, защо всеки, който се види с пари, веднага скача в ''супер-яката" кола, естествено изпил литър водка преди това?! Аз лично не изпитвам страх от това че управлявам автомобил. Страх ме е от другите! Влакове, катастрофи, бой пред дискотеката, завършил с един наръган с нож и пред входа на дискотеката всичко в кръв(това отново днес се случи). В такива моменти имам чувството, че всичко се разпада. Сякаш нарочно хората се опитват да се избият един друг...
Призовавам всички шофьори и бъдещи такива да се замислят за момент, дали животът им срува повече от литър водка и едно такси. Бъдете една идея по-отговорни на пътя хора! Звуча банално, знам, но когато осъзнаем че на пътя отговаряме не само за собствения си живот, тогава нещата придобиват значение...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 09:23
Няма как да не се съглася с тебе  Винаги трябва да имаш едно на ум->Ти може да караш добре ама не знаеш кой глупак може да ти дойде на главата.Снощи казаха по новините че рязането на уши вече е мода докаде го докарахме.Българина винаги се е имал за НАЙ което всъщност не е истина.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 09:44
2D написа: Днес станах неволен свидетел на поредната катастрофа, вероятно отнела нечий живот. Ауди А6 буквално беше направило една Астра на сол. Не останах на мястото дълго, някак си не мога да стоя и да гледам нещо такова, сякаш гледам сеир. Все пак, огледах щетите и разположението на колите и по всичко личи, че причина за катастрофата е била несъобразена скорост от страна на водача на Аудито. Мамка му, защо всеки, който се види с пари, веднага скача в ''супер-яката" кола, естествено изпил литър водка преди това?! Аз лично не изпитвам страх от това че управлявам автомобил. Страх ме е от другите! Влакове, катастрофи, бой пред дискотеката, завършил с един наръган с нож и пред входа на дискотеката всичко в кръв(това отново днес се случи). В такива моменти имам чувството, че всичко се разпада. Сякаш нарочно хората се опитват да се избият един друг...
Призовавам всички шофьори и бъдещи такива да се замислят за момент, дали животът им срува повече от литър водка и едно такси. Бъдете една идея по-отговорни на пътя хора! Звуча банално, знам, но когато осъзнаем че на пътя отговаряме не само за собствения си живот, тогава нещата придобиват значение... Не е проблема в скъпата кола, а в този който я кара. Някой кретен с трабант може да направи също толкова поразий, колкото тоя с Аудто. Аз карам от 3 години вече и съм имал достатъчно инциденти с идиоти, който незнаят къде се намират, но въпреки това карат.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 10:05
Принципно карат така,за да се изфукат.Казват си "Аз имам пари,значи съм пич.Другите да го духат,ще правя каквото си искам.",след това хващат колата за няколко хиледарки и... Аз взимам книжка догодина(в най-добрият случай) или по-догодина,но кола скоро да взема не се очертава,тъй че не съм бил участник в такива...случки.Ама двуизмерния е прав-трябва да се кара внимателно.За лудурии с има полигони,писти и преочее.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Leandeer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 10:13
Аз имам доста развито, типично анархистко мнение, но ще си го запазя за мен, щото съм грозен. 
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 10:17
Стига с тея катастрофи бе, е до преди малко чета в Тунинг.бг как Лъчо ( landicar ) е загинал при катастрофа и лошо ми стана.Една невероятна война е на пътя и понякога дори ме е страх как ще се прибере майка ми от работа... Иначе, наистина, не е до колата.Един прост пример - вчера видях Lamborghini Murcielago Roadster, караше съвсем нормално и разумно, само дето шумеше както си трябва  Както и една сива Carrera GT, която също караше бавно, но се "изфорсираше" чат-пат ( мали, къф звук  ) Но вечерта седях и си чаках тролея на едно кръстовище, и гледам в редичка 3 VW Golf 2, всеки ручи по-силно от ламбото, и всеки се опитва да вземе завоя я с вратите напред, я с пушещи гуми...И ме беше яд, че нямаше куки там, където обикновено седят на това кръстовище.Не е до колата, до манатлитета е!Аз се знам какъв съм кретен, след половин година като взема книжка сигурно ще ходя на някакви пусти улички да си правя кефа извън СФ, но поне съм си казал, че хора тогава НЯМА да возя и ще чакам да няма никакви коли наоколо... Ако някой е решил да се трепа, поне да го прави сам!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 10:53
За какво ти е пистолет като можеш да си купиш кола. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 11:16
The Chameleon написа: За какво ти е пистолет като можеш да си купиш кола.  Много добре казано...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 13:08
Bobakin написа: Принципно карат така,за да се изфукат.Казват си "Аз имам пари,значи съм пич.Другите да го духат,ще правя каквото си искам.",след това хващат колата за няколко хиледарки и... Аз взимам книжка догодина(в най-добрият случай) или по-догодина,но кола скоро да взема не се очертава,тъй че не съм бил участник в такива...случки.Ама двуизмерния е прав-трябва да се кара внимателно.За лудурии с има полигони,писти и преочее. И как догодина взимаш книжка, кат' си на петнайсе бе... Само не ми викай "с връзки", щото заради е такива като тебе стават инцидентите. "С връзки съм, бащата ш'ма уреди, те куките са му познати, да го духат!" Еби се. Няма лошо да се научиш да караш някъде, където НЯМА ТРАФИК (некой черен път на село, примерно, идеално е). Няма легален начин да вземеш книжка. Можеш да вземеш книжка един месец преди да навършиш 18 и пак нямаш право да се доближиш до колата, докато не направиш 18. Стига лъга.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 13:14
Disturbed написа: Можеш да вземеш книжка един месец преди да навършиш 18 Не,не можеш.Можеш да си вземеш само листовките 1 месец преди 18
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 13:16
Имах предвид изпитите. Че може да вземеш курсовете 1 месец преди 18. ЕДИТ : Идеята ми беше, че на 15 можеш да вземеш единствено мекия в ръчички 
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 13:18
Disturbed написа: Имах предвид изпитите. Че може да вземеш курсовете 1 месец преди 18. Курсовете даже 3 месеца преди 18 можеш.Ама книжка няма как да вземеш на 17,освен категория М.Бобакин тва мое да има предвид че ше кара мотопедче
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 14:07
Или че язди магаре
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 14:33
Jorix написа: Курсовете даже 3 месеца преди 18 можеш.Ама книжка няма как да вземеш на 17,освен категория М.Бобакин тва мое да има предвид че ше кара мотопедче Може да вземеш Б1
|
|
|
|
 |
Napster
|
 |
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 15:09
Гадно ми е да го кажа , но преди няколко години колата в която бях уби човек ... не искам да кажа кой кара , какво стана и т.н. ,но това е най-гадното нещо което ми се е случвало. Човека си взе поука и вече не кара , но това ли трябва да стане , за да се вразумиш ? 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 19:49
В България положението е много трагично. Даваме около хиляда убити на година и десет хиляди ранени, което за страна с нашите размери е много. И всичко идва от отчайващата липса на дисциплина и уважение към правилата.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 21:42
Andrey358 написа: В България положението е много трагично. Даваме около хиляда убити на година и десет хиляди ранени, което за страна с нашите размери е много. И всичко идва от отчайващата липса на дисциплина и уважение към правилата. Напълно съм съгласен!Навсичко отгоре и корупцията която е навсякаде.Няма бъдеще за България.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 22:06
Disturbed написа: Няма легален начин да вземеш книжка. Можеш да вземеш книжка един месец преди да навършиш 18 и пак нямаш право да се доближиш до колата, докато не направиш 18. Как бе,не е ли на 16?Аз така чух.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 22:14
Bobakin написа: Как бе,не е ли на 16?Аз така чух. Ема то хубаво си чул.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 22:47
Пичове, немате си идея какво е.
Няма ден, в който да не се окажеш в опасна ситуация с колата. Нема! А понякога и още по-зле - ти я създаваш, дори и неволно. А най-зле е да я създадеш съзнателно. Да се изгъзариш пред приятелите колко кончета ти дърпат каруцата. И да се наденеш некъде. Па се моли на Бога само да омачкаш ламарините. Това да ти е проблема. Знайте - ламарини се купуват. Може така да ги окривиш, че скоро да не купиш нова, или новата да е много по-зле, ама живота ако ти зачезне след време или по-скапан трудно ще получиш. А вината ако отнемеш такъв... От това се пазете. Живот с обезщетения се не връща. А собствения още по-трудно.
Качиш ли се отначало в колата с нагласата, че можеш да караш - майка ти вече плаче подире ти. Малко да се разсеяш и можеш да си пукнеш. Ами представи си, че е тъмно, и некой ти изкочи отстрани на фаровете, 'де не го виждаш, и ти се метне отпред? Разтрепервам се цигара кат' си паля докато карам. И виждам, че и това ме разконцентрира. Много внимавайте!
Не гледайте с присмех на лафа, че е война по пътищата. Никак не е преувеличен. Това, което може да ти се случи в автомобилна катастрофа, само на война можеш да го видиш.
И как' каза лектора на БЧК-то - Кат' се качиш у колата, с единия крак си в затвора, а с другия у гроба. Шофирането не е шега работа. Не е и гъзария. Попикайте се от страх ако щете, ама коцентрацията да е пълна. И да знаете, много псувни ядете не само от мен кат' ви видя с едната ръка отгоре на волана, а другата на лоста. А пикльовци такива колко' щеш. Най-много умират по пътищата 18-25 годишните. Щот' се взимат за шофьори с 24 часа кормуване. Пазете си живота пичове, един ви е. Повече няма да получите.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|