Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 17:15
Жестоките игри увреждат главния мозък!!!
До този извод стига изследване на тайвански психиатър. Увлечението по компютърните игри с жестокост може да доведе до увреждане на мозъка. Това твърди тайванският психиатър Чоу Юан Хуа от централната болница в столицата Тайпе. Докторът е изследвал 30 души на възраст 25 години. Преди и след игрите, психиатрите са измервали кръвообращението на доброволците в експеримента. Оказало се е, че игрите снижават притока на кръв в мозъка, като в по-голяма степен това се случва при игрите с насилие. Екипът на д-р Чоу заключава, че заниманията с жестоки игри могат да се отразят пагубно на здравето на геймъра. Прекомерното играене води до реално увреждане на мозъка, предупреждава тайванският психиатър.
Някакво мнение да имате? :Д Аз да=>Всички сме за лудницата!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 17:28
Значи няма да имам проблеми и за напред с главата 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 17:33
Чоу Юан Хуа може да ми яде хуя
целта на шаха не е ли да избиеш противниковата армия?
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 17:45
Светлинки светкат насам-натам, мърдат се разни неща, разни други ти летят над главата, под краката и в задника, звучат ти разни викове, мелодийки, бибиткания, джангър пълен, тоя тип как си мисли, че по принцип се отразява това на хората? Ти да сложиш един човек по средата на кръстовище като колите само минават покрай него за минута ще има същия ефект като един час игра. Един час в градския транспорт ще има петнадесет пъти по-голям ефект от една минута на кръстовището.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 17:49
Brain написа: Не ми пука, аз игри с насилие не играя  АХАХАХАХА НЕ ДУМАЙ ДЕЕБА ХД
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 18:08
JazzJack написа: Чоу Юан Хуа може да ми яде хуя
Зе ми думите от устата! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 18:17
Аз пък не играя всякакви игри  Edit: Леле, че съм тъп 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 18:20
bOtLik3 написа: Аз пък не играя всякакви игри  По-правилно е да се каже, че не играеш никакви игри! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 19:00
Тая диагноза е напълно вярна!Само дето, при мен т'ва се случва в часовете по БЕЛ и история. P.S А аз съм, в паралелка с профил история и БЕЛ.  .
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 19:12
Fenrir написа: Тая диагноза е напълно вярна!Само дето, при мен т'ва се случва в часовете по БЕЛ и история. P.S А аз съм, в паралелка с профил история и БЕЛ.  . ВТФ ис БЕЛ?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 19:12
Български Език и Литература. ;р
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 19:19
това са глупости играя вече сигурно половин година менхънт и нищо ми няма
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 19:29
Vermic написа: ВТФ ис БЕЛ? Обратното на ЧЕР. Първия ми комп беше Правец 8, започнах 4-5 годишен да жасам Булдозер (гъташ туули). После Pentium III от 2 до 7 клас. От 8 до сега сом с Pentium IV. Жасъне до дупка и още нямам досие/свидетелство. Може проблемните трябва да осъзнаят разликата между игрите и реалността?!? Или са дебили?!? Чух веднъж за някакъв луд GTA фен, който откраднал кола (със същите движения като в играта) и минал през няколко души :Д
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 22:35
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 22:39
Аз пък игра не съм "джасал" повече от десет-петнайсет минути, и то не всеки ден. Последният път, когато играх няколко часа, беше през 98 на "кънтъра". 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 22:56
Fenrir написа: http://zamunda.net/details.php?id=120102  Игричката е добра, но по ми хареса като врътнах 1-цата. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 23:09
ся играя първат. майката си е ебало.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 08 Мар 2008 23:34
Sеbastian написа: ся играя първат. майката си е ебало... ... с лъжица. Ама управлението и то така ПП УоУ уврежда най-лошо. Must... farm... epics 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Жестоките игри увреждат главния мозък!!! Публикувано на: 09 Мар 2008 11:00
Shady написа: ... с лъжица. Ама управлението и то така ПП УоУ уврежда най-лошо. Must... farm... epics  Ахахах. lol guyz - hou du i mine for fish?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|