Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 14:51
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 14:52
Да умреш от сифилис бе, лайно с лайно.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 14:53
Тапак скапан
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 14:54
?!
Не честно вие или сте тъпи или неграмотни -.- или не искате да знаете нищо за света в който живеете.
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:06
Поправете ме ако греша, но не е ли забранен аборта при стадий фетус? До колкото знам тоя стадий почва след осмата седмица, а т'ва е 23-та седмица! Убийство.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:08
Leach написа: Поправете ме ако греша, но не е ли забранен аборта при стадий фетус? До колкото знам тоя стадий почва след осмата седмица, а т'ва е 23-та седмица! Убийство. Еми аз за това го слагам защото е нов вид който изважда бебето на части :С знам че на много съфорумци са им слаби сърцата и се късат в момента сигурно даже плачят защото коментарите им не бяха много весели :С
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:12
OMG! Is that a leg, sticking out of my wife's pussy?! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:13
Leach написа: OMG! Is that a leg, sticking out of my wife's pussy?!  :О Мойте съболезнования! 
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:14
Това, което си дал, наръчник за убийство ли?!
Извратена работа, ако си падаш по такива извратенящини или ти се струват интересни, по-добре намери друг форум за това.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:16
Kazim написа: Това, което си дал, наръчник за убийство ли?!
Извратена работа, ако си падаш по такива извратенящини или ти се струват интересни, по-добре намери друг форум за това. Не просто всички реагирахте погрешно!Трябваше да почне дискусия за или против аборта и трябваше да има много дълги постове -.- Но уви форума ни е яко място :Д
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:20
Поучително. Какво значение има дали се убива преди или след осмата седмица, това е повече от тъпо... 'щото преди осмата седмица не прилича много на човек, ама после почва да прилича, нали? Все едно е как ще му отнемат живота - по-добре да умре преди да е започнал истинския му живот, отколкото да изживее кратък и нещастен живот при родители, които не са го искали. Убийство било... това е толкова повърхностно съждение, че чак не виждам смисъл да продължа участието си в дискусията дори и някои да ми отговори...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:22
Гложди ме, че това не е истина. Що за извратеняк трябва да си, за да се навиеш на подобен вид аборт??? Дори да се предлага като вариант, а на мен лично не ми се вярва, никой няма да посмее да го направи. Нито майката би била съгласна да разкъсат бебето й, макар да иска да се отърве от него, нито пък са много лекарите, способни на такава жестокост според мен... Извод: Материала, представен тук е фейк. Ако не е, то човечеството дърпа яко назад...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:23
Па бебето сигурно дори няма да разбере, че е умрело 
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:28
Kazim написа: Това, което си дал, наръчник за убийство ли?!
Извратена работа, ако си падаш по такива извратенящини или ти се струват интересни, по-добре намери друг форум за това. Вермик просто е на 12 и си мисли, че е яко 
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:30
Disturbed написа: Вермик просто е на 12 и си мисли, че е яко  А не е ли? Мисля, че това е велико откритие което може да намери широко приложение при ромските семейства!
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:45
Varggoth, прав си, че е по-добре така, от колкото да живее гадния си живот, но работата е, че в този стадий не само заприличва на човек, но и започва да усеща. Когато бръкнат с металните щипци (или каквото е) и му усучат ръката, за да я откъснат ще усети болка. Странното е, че като потъсих за тоя вид аборти в Google, попаднах на нещо като (неясно) уалктру  И както казаха там "...Insert the forceps and grab hold of an arm or leg. This can be tricky, since by now the fetus is sensitive to touch and may shy away from the forceps. Then twist..." lol lol lol
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:46
Яко религиозни и консервативни типове сте се насъбрали тука... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:47
Shady написа: Много против. Аборт няма да позволя, пък ако ще да съм безработен баща на 666 деца. Ти няма да позволиш, ама като надуеш корема на някоя 16 годишна, тя дали ще те пита. На нея едва ли й се става майка. Говоря хипотетично, разбира се, но това не значи, че е невъзможно да се случи.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт. Публикувано на: 25 Фев 2008 15:49
Нали нямаше да коментираш... лъжец. Нямам какво да кажа на човек, който дори на собствените си думи не вярва ;Д Пък може и консервативен да съм, ама като гледам как се радвате на това "нещо" съм щастлив, че съм такъв.
едит: 2д, има един момент, че не пръскам семе на ляво и надясно. Ако е станало гаф и съм надул корема ня някоя 16 годишна, то най-малкото добре се познаваме. И, сега ще ми се смеете, но нека го роди това дете и да ми го остави. Щастлив ще съм да го взема. И ще намеря как да й платя за проблемите около бремеността и раждането.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|