Автор |
Съобщение |
carevicata
|
 |
|
|
Заглавие: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 21:56
Кой какъв телефон има? 
___________________________________ Hi!
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:03
carevicata написа: Кой какъв телефон има?  Цял живот карам с Мотороли и не мога да кажа, че са лоши телефони като дизайн и функционалност, но ебаси проблемите правят... Иначе от три години карам с ей този: http://www.interstar.ua/mobile/img/phon ... add_58.jpgДизайнът е хубав, удобен и удароустойчив, звукът е стерео и много силен, 3G функция и дисплея е достатъчно голям, за да се гледа филм. Но както казах, проблемите и дефектите са адски много и ми е създавал много главоболия и то в най-неподходящи ситуации.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:04
Две празни кисели млека и един конец :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:07
Сега карам с една Нокия и е шибан прехвален боклук, иначе Мото Л7 <3. Ехх, какви спомени... ама верно бъговете са безкрайни.
|
|
|
|
 |
The Unthinking
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:08
Въпреки че, би било проява на крайна тъпота... усещам, че може евентуално темата да стане спор от сорта на онзи за обувките. Нещо от сорта на "На кой мама и тате са му купили ГСМ за 1800+ лева"
По темата: Имам скромен "Sony Ericsson T230"-купен настаро от един познат.
___________________________________ Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:10
Eми я карам с Sonny Ericsson W700I Eи го чиляка(не моя де)  Доволен съм си,единственич проблем е че слушалките се преебаха яко вече.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:12
Нямам мобилен телефон.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:15
Като изключим двете кофички от кисело млеко, ще кажа, че аз съм от гъзарите с по два телефона, щото съм фешан   и 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:18
По-доволен не мога да бъда 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:20
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:22
Серията М на Сименс просто ме кара да се подмокрям. Винаги 
|
|
|
|
 |
carevicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:24
AcTivE написа: Цял живот карам с Мотороли и не мога да кажа, че са лоши телефони като дизайн и функционалност, но ебаси проблемите правят... Иначе от три години карам с ей този: http://www.interstar.ua/mobile/img/phon ... add_58.jpg Дизайнът е хубав, удобен и удароустойчив, звукът е стерео и много силен, 3G функция и дисплея е достатъчно голям, за да се гледа филм. Но както казах, проблемите и дефектите са адски много и ми е създавал много главоболия и то в най-неподходящи ситуации. Какви проблеми ти прави?Опиши накратко...
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:33
На кратко: когато го включвам към зарядното се самоизключва, понякога блокира клавиатурата (предполагам, щото много често го изпускам на твърдо), заради това в скобичките напоследък три линии накъсват екрана ми от време на време, другото, в момента когато се обаждам на 123 странно защо не ми приема набирания (т.е. не мога да си проверявам сметката и не мога да зареждам), а иначе набирам и си работи клавиатурата нормално, друг проблем е, че някой път паметта на телефона се ебава с delete функцията, телефонът не може да работи с памет над 512МБ пълноценно, когато батерията пада, издава изключително сърцераздиращ "пиук", който няма опция да бъде изключен, а НАЙ-ДРАЗНЕЩОТО е трансфер телефон-PC и PC-телефон... ТОГАВА ВЯРВАЙ, тези бъгнати драйвери за USB, програми за трансфери (midway, mobile phone tools) и хардуерно-софтуерни изгъзици ми късат нервичките... Липсват radio и свестен mp3 плеър със глезотийки.Иначе, като изключим тези недостатъци, телефонът е много добър избор.
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:38
Pzy написа: Като изключим двете кофички от кисело млеко, ще кажа, че аз съм от гъзарите с по два телефона, щото съм фешан  Oh you just had to say that, didn't you  За да затворя устата на гумения член (и без никаква друга умисъл) и аз ще се похваля  Mtel картата ми е в това сладурче:  Глобулския в това:  И скромната вивателска в този:  Общо взето съм фен на Нокия. Огромен. Няма по-добри ^^
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
carevicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 22:44
AcTivE написа: На кратко: когато го включвам към зарядното се самоизключва, понякога блокира клавиатурата (предполагам, щото много често го изпускам на твърдо), заради това в скобичките напоследък три линии накъсват екрана ми от време на време, другото, в момента когато се обаждам на 123 странно защо не ми приема набирания (т.е. не мога да си проверявам сметката и не мога да зареждам), а иначе набирам и си работи клавиатурата нормално, друг проблем е, че някой път паметта на телефона се ебава с delete функцията, телефонът не може да работи с памет над 512МБ пълноценно, когато батерията пада, издава изключително сърцераздиращ "пиук", който няма опция да бъде изключен, а НАЙ-ДРАЗНЕЩОТО е трансфер телефон-PC и PC-телефон... ТОГАВА ВЯРВАЙ, тези бъгнати драйвери за USB, програми за трансфери (midway, mobile phone tools) и хардуерно-софтуерни изгъзици ми късат нервичките... Липсват radio и свестен mp3 плеър със глезотийки.Иначе, като изключим тези недостатъци, телефонът е много добър избор. Да, прав си, но все пак това е стар модел от 2004 г. дано са оправили синхрото с ПЦ.Иначе мотото си ме кефат донекъде, а по дизайн отвсякъде.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 23:09
Sony Ericsson <333 Откакто се помня съм само с такива.Уникални са.И по дизайн,и по функционалност. Супер готини менюта(особенно новите флаш) и супер бързи.Телефоните винаги са оптимизирани на макс и бъговете са рядкост(поне аз не съм срещал). Иначе W серията цепи мрака отвсякъде. Сега съм с w660i,флашнат,с 1гб карта и не мога да съм по-доволен.Walkman плейъра свири по-добре от плейъра ми ТУЙ и затова вече не мъкна две джаджи с мен. Слушам музика от телефона буквално през целия ден и го зареждам веднъж на два дни.Ако не слушам държи по седмица. Инфо за мобитоЧерната машинка е мойто.     Само вижте новия,беличкия <333   Култовия телефон е това,няма да намерите по-добро за тая цена (500-600лв) Нокиите също ми допадат,само дето наблъскват много неща в телефона и на практика има всичко,но в нищо не е добър телефона,ако ме разбирате. Иначе са готини телефони.
|
|
 |
Hova
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 23:14
Моят телефон се казва Theodorro и е зъл.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 23:19
Айде и аз да съм готин и да пусна снимчици  <3  Пълен боклук, ама имах избор между него и един розов самсунг...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 23:21
^ Какво й има на Нокията? Имам познати, които са крайно доволни от точно този модел.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 18 Фев 2008 23:22
 велик!
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|