Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 11 Фев 2008 15:29
Taка, съжелявам че пускам тази тема тук, а не в специализирания форум, но въпросът е спешен и изкам колкото се може повече хора да видят темата бързо.
Става дума за следното. Една приятелка е подложена на тормоз от страна на непознат човек в интернет. По точно в сайта Vbox7.com. Въпросният непознат юзър се ебава и пуска клипчета с обиди по неен адрес. Естествено тя се оплаква на администраторите, които трият непристойните видеота, но това не може да продължава вечно.
Молбата ми е следната. Знаете ли начин да се разбере IP-to на даден потребител във форум или vbox7. Защото ние подозираме кой може да е и искаме да сравним IP-tata във Vbox-a и в един друг форум и така да разобличим наглеца. Ако някой може да помогне да пише тук моля!
Предварително ви благодаря!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 11 Фев 2008 15:31
Принципно такива функции имат само хората с администраторски/модераторски права :/ Не знам за програма.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 11 Фев 2008 15:32
Абе трее да има нещо. Преди време Zero-Blade беше докопал IP-то на Wile E.C. някак си 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 11 Фев 2008 15:32
Ами нямам представа дали можеш ей така да разбереш ипто от твоя компютър ня юзър от вбокса, но можете да обясните на админите там и те да сравнят иптата за вас...
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 12 Фев 2008 19:35
Андрейчо, няма как, кажи на приятелката ти да се помоли на админа във вбокс да й каж ИПто, но ако е с динамично ип едва ли ще направите нещо...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 12 Фев 2008 19:40
sagara-kun написа: Андрейчо, няма как, кажи на приятелката ти да се помоли на админа във вбокс да й каж ИПто, но ако е с динамично ип едва ли ще направите нещо... Динамично, но може да се разбере кой е операторът и (ама не съм сигурен за това) градът/районът, в който се използва.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 12 Фев 2008 19:57
Pzy написа: Динамично, но може да се разбере кой е операторът и (ама не съм сигурен за това) градът/районът, в който се използва. И това не е сигурно, мен примерно ме показва в Пловдив, а не Враца.  p.s. isp-то също ми е грешно.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
fastsamorai
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 13 Фев 2008 08:37
Еми така трябва ти програма за да намериш IP ето използвай тази sniffer тя мился,че се използва и от администраторите и мисля,че трябва да ти помогне,но казвам,че не съм запознат много с тез неща.А после след като го сравните ако искате да видите и от къде е използваите NeoTrace Professional 3.25.А ако му имате skype изпрати му нещо и после start>run>cmd>netstat -b Това, е което можете да наприте дано съм ви помогнал.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 14 Фев 2008 12:56
Ако я имаш тази програма Sniffer, дай ми линка от където си я свалил защото в датата има много разновидности и не знам точно кое да сваля.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
fastsamorai
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 14 Фев 2008 22:48
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
 |
Wile E. C.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 15 Фев 2008 03:06
fastsamorai написа: Еми така трябва ти програма за да намериш IP ето използвай тази sniffer Това са пълни глупости. Как точно ще снифнеш трафика на уеб-сървър който не е в твоята мрежа?
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 15 Фев 2008 12:51
Пробвай XSS 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 20 Фев 2008 02:37
Аltеr Ego написа: Пробвай XSS  Да знаеш ,успяла е със Cross-site scripting да направи нещо... Единствения начин е да се свържеш с администратор да ти каже ip адреса Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му Други начини просто няма 
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 20 Фев 2008 13:38
Цитат: Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му Това имах предвид.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Програма за намиране на IP. Публикувано на: 21 Фев 2008 14:39
scorpi.ftw написа: Да знаеш ,успяла е със Cross-site scripting да направи нещо... Единствения начин е да се свържеш с администратор да ти каже ip адреса Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му Други начини просто няма  Какво имаш предвид под "праща го"? Смисъл то е програма така ли. И ти какво му пращаш линк ли?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|