Автор |
Съобщение |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Природата..! Публикувано на: 10 Фев 2008 23:38
Това е, защото ме кефеше онази предната тема за природата,  пък и има какво да се види...;>
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 00:20
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 14:28
 Ето го котиту от Припят  Направо се влюбих в него <3
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 15:44
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 15:45
Май.. да преименувам темата на "смешни котета"....;> Пп Пък тебе щи ти скърша главъта.!(Вермик де..;>)  Стига си ги повтарял тея глупости, това си е най-бикновенно коте, което го снимат с камера.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 17:36
The Chameleon написа: Chire, Senbonzakura Kageyoshi Иначе, най-красивото създание на природата е жената, дееба! 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 18:01
 Това ми е любимата птица :> Сега когато се чудех какво да постна се сетих за нея бях я забравил за доста дълго време.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 19:29
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 11 Фев 2008 20:28
Това е тюлен..;>;>  Тюленче...
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 15 Фев 2008 19:49
Нека, позволете, имайки се супер самонадеяно за Цар на стихиите, лепна неколко пика от търсене с кл дума " стихия". Ако и това не е красота, не знам, кое е повече красиво, дееба.          ------------------- -------------------- С цялото ми уважение към темата Мога да залея постинга с преизобилно количество лигави реверанси към "Милата Майчица Природа" картинки! Тоест, признавам си!, че в случая съм твърде едностранчив, давайки превес само на злобната част от т.нар. природна хубост. Мир!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:09
Ей!
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:11
Сопри се с тия котараци де...
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:13
The CROW написа: Сопри се с тия котараци де... Я недей да бучиш, че ще ти скърша рисуваните крилца. Какъв ти е проблемът с котараците, а?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:19
Мили ми Варгот, ако имаш проблеми с бученето, си вземи тапи за уши и си ги заври отзад. И на мен ми писна от безсмислен котешки флуд.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:23
Като имате проблеми с котешкия флуд защо отваряте въобще темата бе, умници? Аз ли съм ви бил по главата да я гледате? Еми начукай си го отазад ти бе, шефе! Аман вече от вкиснати радетели на привидния ред и дисциплина във форумеца. Аман.
Мен ако питаш - по-добре да има повече котешки флуд отколкот' пишман-философи в то'а форум, честно ти разпра'ам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:24
Варги, любов моя, хайде не с лошо Темата се казва "Природата" (ще си затрая за калпавата пунктуация след това). Окей, котките са част от природата, ама що трябва цялата проклета тема да е пълна с тях? Да я беше кръстила "Котките" и нямаше да буча Мир. Едит: Къде пък ги видя тия философи? Виж ми горния пост. И, като заговори за философи, ти какво правиш тук?
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:25
Eyedea & Abilities написа: Като имате проблеми с котешкия флуд защо отваряте въобще темата бе, умници? Аз ли съм ви бил по главата да я гледате? Еми начукай си го отазад ти бе, шефе! Аман вече от вкиснати радетели на привидния ред и дисциплина във форумеца. Аман. Чакай малко, това ТИ го казваш?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:30
Що не вземете да пуснете нещо по-хубаво от котки де като много я разбирате природата...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:32
Еми казвам го, разбира се, искате да стоя и да трая, докато вие като лешояди връхлитате любовта моя? Не сте познали. Още повече пък когато говорите против любимите мене котаци. Да си имаме уважението, 'щото ще трябва да мачкам като мелачка инак. От толкова години сте в тоя форум, а не сте се научили да преценявате коя тема, като носи еди-какво-си заглавие и я е пуснал еди-кой-си най-вероятно ще е еди-каква-си. То се вижда, че това не е тема за природата, която съм или бих пуснал аз, 'щото щеше да е с доста по-различна насока. Но на Нев й се допускало тема за сладки картинки на животни (котки, котки, котки), евентуално растения, пейзажи и други такива - направила е. К'во, мислите че ще я осъдя за това ли? ;р
ПП Точно. Като не ви кефят котките - пуснете нещо друго. Това е целта на темата, все пак. ;р
ПП2 Ха, е как къде ги бе, Гарго, ти не следиш ли форума? Айде моля ти се... ;р
ПП3 Аз философ съм бил? Брей... ;р
ПП4 D.A.M.N ...
|
|
|
|
 |
VincebusEruptum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Природата..! Публикувано на: 16 Фев 2008 23:34
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|