Ако включите телевизорите си точно в този момент на нова телевизия ще видите самурай Джак озвучен на български
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Заглавие: Re: Самурай Джак по нова :Д
Публикувано на: 09 Фев 2008 09:52
супер
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Фев 2008 11:22
Това винаги съм го недолюбвал По-голям фен съм на Клоун Уорс примерно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Фев 2008 15:23
И двете са секта.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
човeк
Публикувано на: 09 Фев 2008 15:33
Така и не знам какво става в последния епизод на самурай Джак
05 Юли 2006 13:52 Мнения: 8122
Публикувано на: 09 Фев 2008 16:06
ДЖОНИ БРАВО РУЛИРА
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Фев 2008 16:28
човeк написа:
Така и не знам какво става в последния епизод на самурай Джак
Живееш във век на комуникации.. YouTube?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Кога го дават и кога го повтарят? Много е психо, радва ме.
Публикувано на: 09 Фев 2008 20:37
Ми в програмата на нова телевизия не пише дори, че го дават, но пък пише че има ед,ед и еди (нещо са объркали тея помяри) А иначе да-страхотно е, но ако имаше и малко кръв направо щеше да е резачка
20 Май 2006 16:45 Мнения: 910
Публикувано на: 09 Фев 2008 20:40
Том и Джери дъ бест
-Stormrаge-
Публикувано на: 09 Фев 2008 21:49
Култ...Имам всички 52 серии, единственото модерно анимационно сериялче заради което съм губил време пред картууна. Още повече че съм фен на старата генерация добре анимирани филмчета... Но Samurai Jack е нещо...различно, нещо брутално...Потвърждава изцяло поговорката, че външният вид често пъти лъже. Който не го е гледал е изпуснал мноооого. Препоръчвам да се гледа без значение дали сте на 13 или 20. Има уникални серии . Но си мисля че с българско озвучаване ще се изгуби част от атмосферата.
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
човeк
Публикувано на: 09 Фев 2008 22:00
Якото е че по нова телевизия май ще пускат и джъстес лииг което е ъъъ страхотно
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 11 Фев 2008 11:30
Общото е, че Генди Тартаковски е вдъхновен от японското аниме и много често използва похвати от него и с творческа цел и на бъзик. Можете да забележите такива неща във всичките му проекти "Лаборотаторията на Декстър", "Пауър Пъф Гърлс", "Наберете М, за Маймуна" и т.н., но в "Самурай Джак" има най-много аниме референции...естествено има и доста оригинални елементи.
Апропо, ДОСТА неща са много по-добри от Наруто...било то японски или други заглавия. Наруто си е просто стандартна конфекция в духа на ДагънБол и разни други доста по-стари биткаджийски или шиноби поредици. Такива поредици се правят с една единствена цел - разтягане на сюжетния локум, а не с цел да се разкаже някъква интересна история (каквито са сериалите от по 13 - 26 - максимум 50 сериии).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения