Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:26
Хрумна ми тази тема ( четейки онази за убечника по музика ) която може и да е много безсмислена, но не ми пука O.o Какво разбирате мама му деба под real life? стана ми ясно, че в представите на Tears of Archangel това не влиза ходенето на купони с пияни свини. За вас що е туй чудо истински живот, до къде се простира, и кога един индивид е nerd и кога - човек с истински живот.Обосновете се.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:30
Излизане с съученици. Това еднинствено ми харесва. Да отидем да поритаме с приятелите от махалата. Това са - не са много, но ми харесват.
И да наистина - може на купон (дори да е с чалга), но не да се натряскат и да повръщат и натискат по(д) масите.
Колко момичета съм забил : 1. Сегашната ми приятелка с която сме заедно вече 1 година. Имам си изисквания деба - не ми трябва 100 приятелки,а 1 обаче да е идеална за мен.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:30
Нужно ли беше? Живота си е живот,дееба,какво толкова се замотавате с този real life.Като че ли като си на компютъра или пред телевизора ноколо си в друго измерение или мъртъв.Я стига.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:34
Да се моташ из квартала с жената и другите пропадняци, да правите схеми, веднъж-дваж месечно да си клоквате главния... Такива работи.
ПП Да се чукате с жената, много ясно. ;р
ПП Архангеле, хубаво е, че си го разбрал т'ва за жената. Есенцаилно е. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:35
Aз 'па няям живот и гласувах с 0
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:38
Пички не знам, ама пичове... ^^ Аз real life нямам, така че се тая ^^
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:38
На 2-3 месеца ги сменям...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:42
Така,всеобще изпростяване или дебилно мерене на пишки? "аз съм забил..." Аз пък не ги "забивам".Аз общувам с момичетата/жените. Кочове такива!
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:43
Bobakin, просто тук в тоя форум често се говори кой имал, кой нямал real life, пък то на единия не бил много real...такива глупости.Нали трябва да има разговор...А анкетата няма никакъв сериозен характер...Иначе нямаше да ги има последните отговори
Tears Of ArchAngel, съгласен съм с думите ти за натряскването като свине.Не виждам какво имаш против натискането толкова, на мен не ми пречи някои двама сладури да решат да се забавляват вечерта...Стига ест решението да не е породено само от алкохол...
Излизането, ходенето на кино, да снимам, ходенето по заведения, изобщо всичко, което не опира до бездействие в нас/киснене на РСто в часовете, които е нормално да съм вън или пък ходенето някъде сам ( отново бездействайки ) се свежда до real life...
А за пичките - 9 или 10, зависи от броенето...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:46
Нема достойни за мене Риъл лайфа е като Йети , нали знаете. Per Yngve Ohlin написа: Only death is real. П.П. Некой да го каже вместо мене, щото ми писна...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:49
СМЪРТ!!! Услуга на кирчо.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:49
Squiz написа: ... Братле, подхванал си грешна кауза. В тоя форум никой няма да каже истината колко антисоциален е и примерно, че не е имал приятелка досега, но иначе всички са яки пичове. Заеби, тука сериозни изказвания и теми умират, само крастата мож си чеша. Дори аз няма да кажа истината за себе си...тва е форума на писимания подяволите...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:54
Squiz написа: Tears Of ArchAngel, съгласен съм с думите ти за натряскването като свине.Не виждам какво имаш против натискането толкова, на мен не ми пречи някои двама сладури да решат да се забавляват вечерта...Стига ест решението да не е породено само от алкохол...
Лошо е да се натискат когато приятеля на момичето е в полу-безсъзнание. Ако са трезвени и на мен не ми пречи. Последния път момичето си махна сутиена....
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:55
Gastly написа: Братле, подхванал си грешна кауза. В тоя форум никой няма да каже истината колко антисоциален е и примерно, че не е имал приятелка досега, но иначе всички са яки пичове. Заеби, тука сериозни изказвания и теми умират, само крастата мож си чеша. Дори аз няма да кажа истината за себе си...тва е форума на писимания подяволите... То защото бройката курви ни прави човеци, нали.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:55
Tears Of ArchAngel написа: Лошо е да се натискат когато приятеля на момичето е в полу-безсъзнание. Ако са трезвени и на мен не ми пречи. Последния път момичето си махна сутиена.... Дечорлигата... като невидели етанол...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 00:59
Gastly написа: Братле, подхванал си грешна кауза. В тоя форум никой няма да каже истината колко антисоциален е и примерно, че не е имал приятелка досега, но иначе всички са яки пичове. Заеби, тука сериозни изказвания и теми умират, само крастата мож си чеша. Дори аз няма да кажа истината за себе си...тва е форума на писимания подяволите... Не си ме разбрал, всъщност изобщо не съм подхванал каузата да си признаят потребителите колко мацки са забили...Не ме вълнува, честно. Просто исках да изясниме поне за малко кой каква граница трябва да е преминал, за да не е антисоциален, и дали за него общуването с хора по интернет форуми се брои за социален живот..Тфа е.Няма какво да правя, пускам тъпи теми.Признавам си  А дали бройката курви ни прави човеци, и дали забитата мацка докато е пияна е бройка - и двете за мен са със отговор "не" , поне след момента, в който освен моментния кеф не почне да се мисли в преспектива.
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 01:05
Odin написа: Aз 'па няям живот и гласувах с 0 +1
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 01:17
Бе кво сте седнали седнали да ми говорите за живота като повечето от вас не са видяли нито най-гадното нито най-хубавото живота е нещо което не може да се опише с прости думи.Също така е и нещо много крехко бе както си ходиш може всичко да свърши  спирам да пиша  едит: ма то май ставало въпрос за социалния живот 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 01:21
Ето ви пример за случка от риъл лайфа : преди 10 минути огладнях и си стоплих баница.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 01:22
Първоначално прочетох "стопя" О_о. Живота си е живот каквото и да првиш. Мислиш ли-жив си,ако не-СМЪРТ!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|