Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Придобивки. Публикувано на: 17 Ное 2007 19:48
Не помня да е имало такава тема, но да се похваля - страхотна нова книжка и орден "За храбростъ":

|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 19:50
Браво, браво, честито!  Темата специално за тези придобивки ли ще е или като цяло форумното общество ще може да се хвали с интересните си придобивки? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 19:54
Всеки да се похвали когато го тресе еуфорията от някоя придобивка, дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 20:14
Библията на телекомуникациите - Andrew Tanenbaum's "Computer Networks". В България е над 300 лв., добре че намерих човек да ми я докара от US.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 22:39
Ледник, как заслужи орденът?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 22:42
sagara-kun написа: Ледник, как заслужи орденът?
Не съм. Това си е късче от една златна за България епоха и за мен е много по-ценен, отколкото за човека, който го продава. Спокойно, няма да лъжа наследниците, че прадядо им е бил военен.
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 22:53
Ами новата ми придобвка......ъ Ледник за материални ли говорим(книги,компютър,ДВД)или компютърни(игри,програми,хардуер)
Иначе
То-Стивън Кинг
Ерагон 2 ра част Първородният-Кристофър Паолини
PC
NBA 08
Photoshop CS3
2gb HD
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 22:55
Новия булевард 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Leandeer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 22:57
Ледник написа: Всеки да се похвали когато го тресе еуфорията от някоя придобивка, дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. 
Аре ся да не се обиждаме, ок? 
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
 |
[FFF]Flaming One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 23:07
Ледник написа: sagara-kun написа: Ледник, как заслужи орденът? Не съм. Това си е късче от една златна за България епоха и за мен е много по-ценен, отколкото за човека, който го продава. Спокойно, няма да лъжа наследниците, че прадядо им е бил военен.
Споко, имаш си какво да им разказваш, в какво да ги въведеш, възпиташ, на какво да ги научиш... Не ги оставяй да са като нас... Декадентите на дисидентите... 
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 04:39
Същият орден за храброст продаваха в амеркинаския електронен пазар EBAY за ок. 45 $ - със същите гравюри от втората балканска война. Как е попаднал този медал в америка - нямам предства - но едно е сигурно - той е национална принадлежност. Ако го бях купил - щях да го дам на музея --- това е едн от нещата, които ни прави горди да сме българи --- не си ли съгласен???
Справка --- http://search.ebay.com/bulgaria_W0QQ_tr ... 40QQfrtsZ0 - прегледайте страниците ...
За колко си продаваш медала, междудругото ??? Чисто историческа гледна точка - все пак история съм учил и с история съм кандидатствал и с история ме приеха в СУ  Моля за отговор
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 05:37
Хмм...за пръв път през живота ми нашите всъщност ми взимат сравнително скъпи неща...
http://shop.fcbayern.de/de/97/52/-fcb-E ... _Trikot--/
С месеци се точех да си взема някакъв, но баща ми в крайна сметка реши да ми поръча
Също така наскоро получих и една ГФ 8400 
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 10:23
Ледник написа: дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. 
'Деебем и твойта...помниш колкото шибано канарче...
пп.Вчера един дядка продаваше значки и медали на главната!Може и да са негови,което е адски тъжно - да си продава медалите и значките за да може да преживее...ебати държавата
Proud owner of 30 Години от победата над фашистка Германия! 1945 - 9май - 1975
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 11:37
Dantе написа: Да но спокойно можеш да им кажеш, че дядо им е е вербувал марсианците за великата партия. АТАКА АТАКА 
Бе ти си по груб и от него  баси
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 13:34
Аз пък на скоро си взех ново дъно, проц и рам 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 14:04
@Ледник
Орденът от 1887 година ли е? Имам абсолютно същия, само че не съм го купувал, дядо ми ми го даде, пък на него е даден от неговия и дядо и така  Иначе новата ми придобивка е новия албум на група Ренегат 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 14:04
Kardinala написа: За колко си продаваш медала, междудругото ??? Чисто историческа гледна точка - все пак история съм учил и с история съм кандидатствал и с история ме приеха в СУ  Моля за отговор
Не мисля, че бих го продал. Както казваш, най-много да го подаря на НИМ. Ще го добавя в тайната си библиотека със забранените книги, които да останат за потомството (той [FFF]Flaming One се бъзика, ама не знае какво ги чака тия деца  ).
Дисте, твоят род го е заслужил. Хвала! Моят прадядо пък е бил учител. Къде ли не разпитвах дали в родата имаме Шипченски опълченци или поне македонски революционери, ама... нъц.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 14:11
[FFF]Flaming One написа: Не ги оставяй да са като нас... Декадентите на дисидентите...
Не си открил красотата на декаданса, явно.
По темата:

___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 14:24
Изкопах го от мазето

___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 15:04
Аз пък имам бинокъл,взет от пра-пра дядо ми,като трофей от убит турчин.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|