Автор |
Съобщение |
Били
|
|
|
|
Заглавие: Форумна игра(Ролева игра) Публикувано на: 18 Мар 2007 22:52
Някой може да го сметне за флударство, но защо не пуснем малко своето въображение.Значи предлагам да няма ясно опеределни прави, а само основна тема и така с течение на времето да се остановят правила и дори игрова система.
Предлагам като начална тема: "Един ден доакто си вървях в парка и..."
Ето три основни правила:
1.Действието се развива в наши дни(следователно е забранено ползването на всякъкви предмети от бъдещето или включването на фентъзи същества)
2.Градът, който се намирате е малък и лиспва полиция(поне за сега)
3.Акои героят ви "умре" трябва да почнете от начало
Ако някой каже "WTF и защо тоя тъпак не е направил темата в Творческия"моя отговор е, че него смятам за особено творчество
Приятна игра
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра(Ролева игра) Публикувано на: 18 Мар 2007 22:54
Starfisha написа: Приятна игра
Благодаря!
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 22:57
". . .видях човек който ме викаше с ръка изглежда имаше задача за мен. . ."
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:00
" ... когато се приближих видях , че е жена на сравнително млада възраст... "
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:00
Lonely ArchAngel написа: ". . .видях човек който ме викаше с ръка изглежда имаше задача за мен. . ."
Човекът ти предлага да заданеш някъв пакет на адрес "Хари Джо 4",получателят щял да ти плати.
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:05
От малък знаех , че съм шизофреник ( все пак такъв герой се оформя.. всички юзъри - уан хироу.. яко репликация на същноста ще стане :Д ) ... но това хич не ми дремеше...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:05
Адреса се намираше на няколко преки , които пресякох без проблем и по пътя ме срещна млада жена бягаща казвайки ми само да я срещна в задната улица на Портнъм Драйв след 30 мин. и изчезна безследно.
Занесох доставката , и получих 50 $ , но не се почусвах помъдрял , но се чуствах като по-добър човек.(+1 карма/fame).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:12
. . . погледнах си часовника - оставаха още цели 15 минути до срещата ми с младата жена . . .
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:13
Избързах до уличката и я видях. Тя ми говореше нещо но не можех да я чуя. А и как ли щях да мога освен ако не стачкуваха железниците. Тогава тя ми пъхна визитка във джоба и си тръгна. Погледнах я и видях името на фирма за алуминиева дограма.Стана ми ясно.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2007 23:15
...и тогава в мен се бутна онзи шут. Ама чист шут от плът и кръв-има ги такива около средновековните панаири. Изминах около 20 метра разтривайки рамото си и псувайки жалкия палячо, преди да усетя че парите ми са изчезнали. Всичките! 120$ за наема през последните месеци и 50-та $ печалба! Мамка му да ......
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 07:37
Проследих го неговата шатра и се канех да вляза, когато някой ме потупа по рамото.Обърнах се и видях...
Интересно стана, но замисала беше всеки да иам собствен герой, ако това се случи по нататък, предлагам героите да могат се се срещат и дори да водят "сражения" по между си
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 08:18
"...една старица, която ми се усмихваше с беззъбата си усмивка и ми предлагаше полу-увехнали цветя от една кофа с мътна вода. Отклоних непрестанните и молби за "идно светенсе, баби" и се бутнах в шатрата."
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 08:40
" в шатрата видях как някакъв старец да опъва младо момиче.Извадих меча си и съсякох този педофил!След това момичето ми плати 100 сребърни жълтици,но заради голямата инфлация те почти нямаха стойност и аз ги отклоних,като съсякох и момичето заради малката награда която ми дава."
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 09:00
Алминатора написа: " в шатрата видях как някакъв старец да опъва младо момиче.Извадих меча си и съсякох този педофил!След това момичето ми плати 100 сребърни жълтици,но заради голямата инфлация те почти нямаха стойност и аз ги отклоних,като съсякох и момичето заради малката награда която ми дава."
Тука боравим с долари (поне за сега,някой може вкара и машина на времето).Действието се развива в наши дни, въпреки че сме на готически панаир.Реших аз да си направя нов херо за да има малко разнообрзие.
Тогава влизам аз в шатрата и питам кво ще правим с трупа.(Двата героя се познават от някъде)
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:17
"тогава влизам и аз и казвам "НА МАЙКА ВИ Цензурата,МОМИЧЕТО МИ ДАДЕ СРЕБЪРНИ ЖЪЛТИЦИ!СТИГА СТЕ МИ СПИРАЛИ РАЗВИТИЕТО НА ГЕРОЯ!"
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:18
очевидно се познаваме
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:20
Аросаlypse написа: Mного и импулсивен трябва да направим нещо ако ченгетата дойдат отиваме в затвора за дълго . Тогава забелязвам задния изход на палатката , и казвам . Хайде от тук по бързо ...
Тъпако,в тази игра полиция няма,защото се намираме в малък град,в който такава липсва.
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:24
Аросаlypse написа: Алминатора написа: Аросаlypse написа: Mного и импулсивен трябва да направим нещо ако ченгетата дойдат отиваме в затвора за дълго . Тогава забелязвам задния изход на палатката , и казвам . Хайде от тук по бързо ... Тъпако,в тази игра полиция няма,защото се намираме в малък град,в който такава липсва. OMG тия са с униформи , нали уж нямахме полиция !! ООО объркал съм се карнаавлни костюми Трява да изнесем труповете все пак ..
Изчакай само да ги изчукам,защото си падам малко некрофил
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:28
+1 Necrophilism/-1 Charisma
Добре,свърших.Изнасяйте ги.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|