Лека и пръст.Поклон пред всичко което е направила...
Виж си подписа. "Ziezi ex quo Vulgares" е правилният вариант.
Draksis
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2007 23:14
Не мога да пиша дори. Господи, поредиците им бяха невероятни. "Белгариад", "Малореон", "Поулгара магъосницата"... Единствените книги, които не мога да спра да чета, въпреки че ги знам буквално наизуст. Всеки път, когато погледът ми се насочи към рафта на библиотечката ми, спирам взора си именно на техните книги. Огромна загуба. С думи не мога да изразя съжалението си. Сигурно й е било тежко, в края на живота си да не си отиде мирно, а в мъки... Чел съм бележките на Дейвид относно това как и двамата са писали рамо до рамо и не мога да повярвам, че тя наистина си е отишла.
Тоя форум да не е некво погребално бюро - 2-3 теми на първа страница и то рано сутринта. Все едно не знаете колко хора умират дневно по света. Да ви еба.
26 Окт 2006 15:06 Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 10:03
Преди време четох "Изкуплението на Алтал" - направи ми впечатление с оригиналния си стил и някак нетрадиционната история за фентъзи роман... Нека нейната душа намери покой... Бог да я прости...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения