Автор |
Съобщение |
Cechko
|
|
|
|
Заглавие: Да се смея ли да плача ли.... Публикувано на: 26 Фев 2007 19:00
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:01
Това, че е станало по време на мача, е чисто съвпадение
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:05
Цитат: Това, че е станало по време на мача, е чисто съвпадение
по скоро са емоции, гледайте само хокей и плажен волей (жени)
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:07
ass написа: Цитат: Това, че е станало по време на мача, е чисто съвпадение по скоро са емоции, гледайте само хокей и плажен волей (жени)
Че то тука има повече емоции, отколкото във футбола О.О
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:08
сорри обърках темата
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:09
ass написа: Цитат: Това, че е станало по време на мача, е чисто съвпадение по скоро са емоции, гледайте само хокей и плажен волей (жени) Не може да са емоции (според моята логика).. щом човекът е бил на 60 години.. то това не е първата емоция, която е имал; не е първият мач на който е бил (евентуално);
Най-вероятно е имал проблеми със сърцето.. и рано или късно те са щели да го уморят.. това че е на стадиона, е чисто съвпадение
(но всеки с мнението си)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:12
Баси щастливия човек!
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:34
Pantomime написа: ass написа: Цитат: Това, че е станало по време на мача, е чисто съвпадение по скоро са емоции, гледайте само хокей и плажен волей (жени) Не може да са емоции (според моята логика).. щом човекът е бил на 60 години.. то това не е първата емоция, която е имал; не е първият мач на който е бил (евентуално); Най-вероятно е имал проблеми със сърцето.. и рано или късно те са щели да го уморят.. това че е на стадиона, е чисто съвпадение (но всеки с мнението си) явно е имал проблеми със сърцето, бил е на 60 години и Цитат: скочил да отпразнува гола на любимците си, когато почуствал сърдечен пристъп. емоциите са на лице Цитат: последната минута на двубоя Месина - Сиена 1:0, когато хондурасецът Алварес реализира победното попадение. и също от http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%B4%D0%B0Цитат: Може да се провокира от внезапно физическо натоварване или стресова ситуация.
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
Cechko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:35
AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 19:38
Cechko, епа смей се, да не е умрял баща ти.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:03
Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне.
Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:04
Damage san написа: Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне. Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение...
Point of view.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 20:06
Преди няколко години имаше подобен случай. Един по време на футболен мач както бягал за топката получил инфаркт и починал.
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Cechko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 21:35
Damage san написа: Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне. Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение... До някъде си прав,но не мисля ,че щеше да е по-добре ,ако е умрял в агония и мъки при пожар или нещо такова,но както казваш ти....мое мнение
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 21:44
Cechko написа: Damage san написа: Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне. Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение... До някъде си прав а,но не мисля ,че щеше да е по-добре ,ако е умрял в агония и мъки при пожар или нещо такова,но както казваш ти....мое мнение
Интересно ми е от къде стигна до извода, че съм момиче
|
|
|
|
|
Cechko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 21:46
Damage san написа: Cechko написа: Damage san написа: Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне. Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение... До някъде си прав а,но не мисля ,че щеше да е по-добре ,ако е умрял в агония и мъки при пожар или нещо такова,но както казваш ти....мое мнение Интересно ми е от къде стигна до извода, че съм момиче Моя грешка незнам просто инстинктивно го написах
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 21:48
Cechko написа: Damage san написа: Cechko написа: Damage san написа: Cechko написа: AcTivE написа: Баси щастливия човек! Да бе и аз това си мислех.Умрял е щастлив човека поне. Трудно бих нарекъл мъртъв човек щастливец, но това е само мое мнение... До някъде си прав а,но не мисля ,че щеше да е по-добре ,ако е умрял в агония и мъки при пожар или нещо такова,но както казваш ти....мое мнение Интересно ми е от къде стигна до извода, че съм момиче Моя грешка незнам просто инстинктивно го написах
Няма проблем ама другия път не се ръководи от аватара
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2007 22:17
O RLY?
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 14:41
БИх го нарекъл щастливец, защото щастливата смърт не се изразява в това да умреш тихо в собственото си легло...
Бих бил щастлив ако дам живота си за родината или ако го дам за добър приятел или за Жената... бих бил щастлив ако умра с победен вик "ура" в устата си...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 14:45
Cechko написа: Моя грешка незнам просто инстинктивно го написах
Женската интуиция ли те водеше?
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|