Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 16:39
И докъде я добутахте с "аргументираните си дискусии"? От 20 страници минимум един и същи circle jerk се върти и Волтажът, вдъхновен, че някой е готов да му се пъне в спор и да му дава повод да си развинти болното на интерпретации съзнание, си е разпищолил глупостите повече отвсякога. Имайте поне достойнството да си признаете, че ви носи кеф да му четете нещата и да му влизате в "спор", валиден само в рамките на изкривената реалност на тоя форум, защото за всеки разумен човек такъв просто не съществува. Няма за какво да се спори. Кви спорове, кви дискусии, кви пет лева изобщо бе, момчета. Каква полза да пусна десет страници академичен труд върху психическото му състояние и социалното му поведение, когато резултатът ще бъде същият, какъвто е бил винаги, когато съм влизал в спор с него - накрая се изнизва с някакво двуредово обяснение като мишок и абсолютно нищо не му става по-ясно, щото умишлено си е затворил кепенците като предпазна мярка. Все едно, че това упражнение не сте го виждали вече. Ся "невестата" ми четяла форума и аз съм се правел на мъж пред нея, което използва като самозаблуждение, за да отпише всичко, което казвам и което не му понася. Дефиницията на жалкатрос. Реално единственият житейски и дългосрочно приятелски жест към него идва от моя страна, но понеже истината звучи гадно, на него му е по-лесно да си затвори ушите и да се примоли на Моторолката да дойде да му приглася на умствените полюции. А вие, щото ви споменах в някаква негативна светлина и щото ви дразни, че не влизам в някакви безумни съркъл джъркове (запазена марка на Андрейката) и "го раздавам тежък", предполагам, че ще ми устроите основите на още някоя "аргументирана дискусия" на тема кой от трима ни е по-тъп, когато единственото, което има значение е Волтажът да се позамисли малко върху себе си и дали няма да е лошо да почне да си пие хапчетата, вместо да използва иначе забавната в началото тема като отдушник за спареното си от вътрешна самота съзнание. Петте ми цента, които станаха направо златни и които определено съжалявам вече, че метнах в тая тема.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 17:36
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 20:18
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 22:19
Очевидно е, че няма да се разберем, тъй като каквото бих използвал като "аргументация" е така или иначе видно за хората, които имат моя усет за определени неща и то явно няма да е валидно, дори и ясно изложено, за хора с твоя усет. Давам ти кратък и ясен базов пример. 1) Момичето, което се е било "накурвило" и реакцията на учителката - аз ги разчитам така: на първо място, виня майката на момичето, която вероятно е абдикирала от функцията си - независимо с какво впечатление си останал ти за семейното състояние на това момиче, то е основния фактор, заради който на този ден (и не само) детето (дете е всеки човек на достатъчно житейско разстояние под теб бтв, а не просто някакво човече от 1 до 10) е имало този вид/поведение. На второ - колкото и да ви се е искало да получите някакво възмездие бандата пишлигари, че някой не е бил поставен на мястото му, учителката е казала единственото възможно нещо. Ако не можеш да разбереш защо това да ѝ направи забележка пред класа за външния вид в тази ситуация е нещо, което е повече от брутално, съжалявам за теб, не мисля, че мога да ти го обясня. 2) Повечето сме по-близо до 30 отколкото до 20 и все още очакваш от нас да викнем с реваншизъм "а така!" на някакви детски истории, в които някакви малчугани си "получават заслуженото". Няма да стане. Още в детството си такива неща като глупави несправедливости и някакви изцепки на съученици съм ги подминавал. Фактът, че ти в зряла възраст все още не можеш да ги забравиш... отново - за теб може би няма нищо нередно в това, но за мен има. Въпрос на разбиране за приоритети в живота, може би. На възраст си, в която хората стават бащи. С тоя mindset си тотално непригоден, защото още живееш във времето и мястото, когато такива дреболии са значели нещо за теб и не можеш да ги погледнеш през погледа на човек, който е живял достатъчно, за да разбира как и защо са се случвали. Твърдиш, че си ги преживявал веднага на момента, но защо изобщо ги помниш и коментираш сега тогава? Ще направя wild guess, че не си расъл със стабилно бащинско присъствие в къщата. Ако беше, този разговор тук и сега нямаше да се състои. Във всеки случай, това беше - move on. Честно казано, изпитвам някакъв вид срам пред хора като Гипо и Дидо, които разбират перфектно какво имам предвид и най-вероятно се чудят за чий хуй си губя все още времето за тази абсолютно изгубена кауза. Очевидно е, че са малко по-зрели от мен и не се хабят вече.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 12:02
Маце Борко написа: Честно казано, изпитвам някакъв вид срам пред хора като Гипо и Дидо, които разбират перфектно какво имам предвид и най-вероятно се чудят за чий хуй си губя все още времето за тази абсолютно изгубена кауза. Очевидно е, че са малко по-зрели от мен и не се хабят вече. Така е, вие и в политическите теми толко' си можете
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 12:08
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 12:34
Самото участие в тази тема се превърна в неловка ситуация
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 12:45
Liberty написа: Така е, вие и в политическите теми толко' си можете Впрочем, тъй като здраво живееш в балона - благодаря ти за искрения смях, който ми достави, когато се оказа, че не си си направил труда да отвориш поне Уикипедия и да прочетеш какво е Марксизъм, та трябваше Ледник да си губи времето да ти обяснява. След това, като истински джентълмен, се изнесе набързо, защото видя, че си олигофрен - нещо, което ние вече си знаем. Там размяната на реплики я четох само заради него, така че кой знае колко още потенциално бомбастични възможности да се посмея съм изпуснал. Май си си повярвал Според van* самата тема е неловка ситуация, а според мен е най-неловката ситуация, в която съм изпадал, въпреки че има още една, но нея ще ви я разкажа като ми мине погнусата от последните страници. *когото впрочем бих обгрижил както Наполеон е обгрижвал коня си - вързан за яслата, на четири крака с голо дупе към мен, тъй като напоследък се чувства самотен - никой не го бил го хранил както трябва.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 13:14
След като съм изписал ТОНОВЕ постове по въпросите на марксизма, не ми се занимаваше да почвам да образовам отначало Ледник, който така или иначе подходи крайно просташки (може би за това ти харесва стила му, защото си приличате), пък аз нямам против да дискутирам каквото и да е с когото и да било, но трябва да се спазва някакво ниво все пак.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 16:27
Ахахахха, НИ МОА. Бил изписал тонове... Не, човек, просто повтаряш до откат масмедийни клишета и повърхностна пропаганда. Ти си в абсолютна несъстоятелност да асимилираш една простичка брошура, като "Манифеста", а едва ли си се докосвал до други произведения... Ледник просто ти разказа играта с извадки от други негови произведения (жалко че си е затрил постовете), докато ти отчаяно си преповтаряше каквото си беше навил на пръста. Мир.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 19:06
forgive написа: Човек реагира най-остро на качествата в околните, които припознава в самия себе си. Само това мога да кажа на най-върлите критици в темата. Адска тъпня беше това, вероятно си го стоварил и си натиснал "изпрати" с идеята, че си закопал някого . Волтажния го знаем от много време, затова си му сипваме директно, понеже и той грам не е тактичен в тъпизмите, които изписва. Чел ли си изобщо постовете на хората, които спорят с него? Как изобщо е възможно някой да изказва така старателно тотално различната си гледна точка с тази на волтажа и ти да влезеш във форума и да изсереш горните две изречения? Аз лично реагирам супер остро на дадени съседи във входа, които са абсолютни селяци, защото си оставят смрадливия боклук по цели нощи в общото пред вратата, зарязват си кашоните от новите уреди пред мазето и тн. Аз съм човек, който е мел входа, понеже ми е гадно каква е лайнарщина, мил съм прозорците от първия до моя етаж... (нов блок, няма чистачка, домоуправител и тн още). Ама наистина реагирам остро. Как се вписвам аз в написаното от теб?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 20:47
Маце Борко написа: Очевидно е, че няма да се разберем, тъй като каквото бих използвал като "аргументация" е така или иначе видно за хората, които имат моя усет за определени неща и то явно няма да е валидно, дори и ясно изложено, за хора с твоя усет. Давам ти кратък и ясен базов пример. 1) Момичето, което се е било "накурвило" и реакцията на учителката - аз ги разчитам така: на първо място, виня майката на момичето, която вероятно е абдикирала от функцията си - независимо с какво впечатление си останал ти за семейното състояние на това момиче, то е основния фактор, заради който на този ден (и не само) детето (дете е всеки човек на достатъчно житейско разстояние под теб бтв, а не просто някакво човече от 1 до 10) е имало този вид/поведение. На второ - колкото и да ви се е искало да получите някакво възмездие бандата пишлигари, че някой не е бил поставен на мястото му, учителката е казала единственото възможно нещо. Ако не можеш да разбереш защо това да ѝ направи забележка пред класа за външния вид в тази ситуация е нещо, което е повече от брутално, съжалявам за теб, не мисля, че мога да ти го обясня. 2) Повечето сме по-близо до 30 отколкото до 20 и все още очакваш от нас да викнем с реваншизъм "а така!" на някакви детски истории, в които някакви малчугани си "получават заслуженото". Няма да стане. Още в детството си такива неща като глупави несправедливости и някакви изцепки на съученици съм ги подминавал. Фактът, че ти в зряла възраст все още не можеш да ги забравиш... отново - за теб може би няма нищо нередно в това, но за мен има. Въпрос на разбиране за приоритети в живота, може би. На възраст си, в която хората стават бащи. С тоя mindset си тотално непригоден, защото още живееш във времето и мястото, когато такива дреболии са значели нещо за теб и не можеш да ги погледнеш през погледа на човек, който е живял достатъчно, за да разбира как и защо са се случвали. Твърдиш, че си ги преживявал веднага на момента, но защо изобщо ги помниш и коментираш сега тогава? Ще направя wild guess, че не си расъл със стабилно бащинско присъствие в къщата. Ако беше, този разговор тук и сега нямаше да се състои. Във всеки случай, това беше - move on. Честно казано, изпитвам някакъв вид срам пред хора като Гипо и Дидо, които разбират перфектно какво имам предвид и най-вероятно се чудят за чий хуй си губя все още времето за тази абсолютно изгубена кауза. Очевидно е, че са малко по-зрели от мен и не се хабят вече. А, ето, че можело. Това се искаше от теб. Напълно адекватно написано и аргументирано мнение, с което съм напълно съгласен и определено не бих могъл да напиша по-добре. Разбирам те ако те мързи да пишеш такива неща, но в такъв случай просто не пиши нищо. Не виждам какъв е смисъла да кажеш, просто "Волтажа е тъп" и определено не съм съгласен, че това е "единственият житейски и дългосрочно приятелски жест" към него. Най-малкото, ако наистина смяташ, че е на ниво осми клас, трябва да си наясно, че с такъв подход няма да се разберете много. Докато едно такова аргументирано мнение (без кавички), има много по-голям шанс да накара Волтажа да се замисли. И не разбирам за какво трябва да те е срам от Гипо и Дидо То точно това, да се опиташ да обясниш разбираемо нещо на някой с коренно различни възгледи от твоите или дете (за какъвто смяташ Волтажа) е едно най-трудните неща. Най-лесното е да кажеш "тоя е тъп" както спамъра Гипо Ако изхождаш от позицията, че "това е някакъв тъп форум; няма смисъл да се обсъждат тези неща; имам много по-смислени неща за вършене; Волтажа тъй ли иначе няма да се промени; твърде очевидно е защо Волтажа е тъп и няма смисъл да се обяснявам", тогава какво правиш изобщо тука? Не знам дали това е някаква бг черта, но във фейсбук забелязвам много хора (уж зрели), хем искат да си изкажат мнението по някакви сериозни теми, хем не влагат грам усилие в това, в следствие на което се получават някакви комични спорове на ниво 3-ти клас. Ами не става така. Който го мързи да пише в сериозни теми, да не пише изобщо. Или да пише в теми за лайна Ето, мен примерно, ми писна вече от тези теми, затова не отговарям на последния пост на Волтажа по какъвто е да е бил начин. П.П. Кога и къде е тази дискусия между Ледник и Андрей за Марксизма? Затрито ли е всичко или? Едит: Забравих да се изкажа и за това. Маце Борко написа: Имайте поне достойнството да си признаете, че ви носи кеф да му четете нещата и да му влизате в "спор", валиден само в рамките на изкривената реалност на тоя форум, защото за всеки разумен човек такъв просто не съществува. Няма за какво да се спори. Ако съм разбрал правилно, искаш да кажеш, че влизам в спор с Волтажа само и само, за да го подклаждам (спора) и да му гледам сеира (на Волтажа). И това трябва да ми носи някакво извратено удоволствие ли? Тежки обвинения, нямащи нищо общо с действителността. Който ми е чел редовно постовете в този форум знае, че съм влизал в спор на всякакви теми, които представляват интерес за мен, от политика до лайна (всъщност като се замисля май между двете няма кой знае каква разлика ) и винаги съм се стремял да гледам обективно и сериозно на нещата, когато има някаква що-годе смислена дискусия, без да се влияя от това кой е човека срещу мен, както доста други от вас правят бтв, като примерно щом Волтажа, Андрей или някой друг, напълно отритнат от повечето форумци каже нещо, то задължително е тъпня, щото нали това са Волтажа и Андрей или пък щом някой от форумните идоли като Гипо каже нещо, то задължително е абсолютно вярно. Така че айде без подобни тъпи изводчета по мой адрес, граничещи по социопатия с изказването на Волтажа за приятелката ти Като цяло си пичага и за мен си един от най-ерудираните в този форум и почти винаги съм съгласен с изказванията ти, но нещо тежкарлъка ти идва в повече.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 21:27
Der Meister написа: форумните идоли като Гипо каже нещо, то задължително е абсолютно вярно. Абсолютно безпочвено го казваш това. Супер много хора са ме хранили за каквото и да било, всеки един в този форум е бил несъгласен с мен и го е писал открито. Много хора са били дружелюбни към волтажа, когато е в друга тема и не проявява психическите си отклонения. Андрей също не съм го обиждал извън политическата тема и даже съм го поздравявал за качеството на канала му. Когато "спамера гипо" е обидил някого с 2 изречения означава само едно - в друга тема или преден пост съм изсипал няколко страници текст, човекът се е оказал кретен/трол/волтажа и съответно само допълвам грубости, ей така, за да не се отпуска . Бих казал, че генерализираш нещата без изобщо да си си написал домашното .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Окт 2016 21:34
С други впечатления съм останал, но както и да е. Никой от нас няма да тръгне да се доказва, вадейки форумни архиви за доказателства, така че няма смисъл да се води този спор.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 00:52
Избликът на негативна емоция идва от това, че си тъп като чугунена тенджера и ако се нуждаеш от аргументиран спор, за да осмислиш неща, стоящи черно на бяло като насрани гащи на простора, не виждам защо трябва да имам желание да си губя времето. Не се измъквай с това, че получаваш неаргументирана и незаслужена хранилка след всичко, което си изсрал в темата. Много е удобно да се правиш на ударен и да прехвърлиш топката.
Света вода ненапита, не съм му се бил аргументирал достатъчно и съм го игнорвал, щото явно е перфектен и аз не мога да измисля нищо повече, с което да му докажа колко е спрял.
Поредната илюзия, която издигаш, за да можеш да живееш със себе си. Разбирам те, на твое място и аз бих постъпил така.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 03:12
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 08:36
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 09:37
нелегален написа: А гипчо... гипчо е за брак. Доколкото знам предпочита по-скоро да си оправи жилището, отколкото да пръска пари за сватба. А като го оправят, тогава можело нещо по-скромничко.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 12:19
Der Meister написа: ...като примерно щом Волтажа, Андрей или някой друг, напълно отритнат от повечето форумци каже нещо, то задължително е тъпня...
напълно отритнатнапълно отритнатнапълно отритнат
Oh shit...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Окт 2016 12:57
Serious Sam написа: нелегален написа: А гипчо... гипчо е за брак. Доколкото знам предпочита по-скоро да си оправи жилището, отколкото да пръска пари за сватба. А като го оправят, тогава можело нещо по-скромничко. Да, в общи линии от 6 години(с известно прекъсване ) съм си като женен, просто сватбата е нещо, което е твърде ниско в приоритетите ни и ще се случи едва когато решим да създаваме потомство. А иначе на опита на волтажа да ме пребори словесно реагирам точно като на опитите на няколкоседмично бебе коте да пребори ръката ми
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|